kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Játék gyorsbillentyûk [Használt fekete-fehér 2]

Reply

Téma eszközök
Old Április 21 2008, 14:10
Csoport tagja

Default Játék gyorsbillentyûk [Használt fekete-fehér 2]

Én a hentesek a letöltések részt, és megállapította a játék gyorsító szoftvert. Én egy kezdő, amikor az ilyen szoftver, és arra gondolt, hogy valóban segít nekem játszani az én laptop egyenletesebb - az egyetlen játék a Black and White 2.

Én valóban együtt élni a lag a játékban, hogy következetesen az egész, de ha lehet javítani, hogy a szabad és biztonságos szoftverek, mi a baj?

Tud akárki, amelyek arra utalnak, játék gázpedál lenne a legjobb, és minden olyan különleges beállítások vagy kedvezményeket azt használja, amely nagymértékben segít.

Nagyon köszönöm előre

Kingo.
Old Április 21 2008, 21:28
Donor Group

Én csökkentené a grafikus beállításokat a játék, és használja a játék gyorsítók említeni a letöltések részt.
Használhatom használni XP Dohányzás és ez segített egy kicsit, de ezek gyorsítók csak segít egy kicsit.
Black and White 2 egy nagy játék, de nagyon nehéz a forrásokat.
Ez egy játék, azt állítja, hogy fut egy certian szintű hardver és alig igen, és a további kap a játék annál rosszabb lesz a nagyobb szintek stb (A PET utálom az enyém.)

My System: Krlll

Processzor (ok):
Intel Q9550@4.33Ghz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM memória:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafikus kártya (k):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Hangkártya:
Fedélzeti HDA
Merevlemez (ek):
Néhány lol 1650GB összesen
Optikai meghajtó (k):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / tápegység:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hűtés:
Tuniq Tower 120
Hálózat / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ok):
Acer 22 "széles
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate X64
Old Április 22 2008, 07:19
Csoport tagja

Thanks a lot for your advice.

Szeretne csökkentése XP megjelenése a teljesítmény szempontjából is lehetővé tenné, hogy a Fekete-fehér 2 futtatni simább?

Tudom, hogy a grafikus kártya nincs semmi különleges, és sem az én processzor, ez körülbelül átlagos. De van telepítve 4-szer akkora összeg RAM a számítógép eredetileg (512MB - 2048MB). Tudom, hogy az a tény, hogy a laptop szinte soha nem használja a fele, így rengeteg a szabad memória áll rendelkezésre.
Old Április 22 2008, 07:26
Donor Group

Az extra memória természetesen segít, de a grafika, hogy az lesz a legnagyobb toll.The más szoftverek növekvő játék teljesítmény kikapcsolás nem alapvető szolgáltatásokhoz, és csökkentik XPS használata resources.Thats minden amit alapvetően do.Do, mit is gondol a Tegyél magadnak, plusz more.Automatically.
Old Április 22 2008, 07:45
Csoport tagja

Még egyszer, köszönöm a tanácsot. Adok, hogy próbálja meg most.
Old Május 4 2008, 07:13
Csoport tagja

Nem baj, én azt kérdezi, milyen grafikus kártya van a laptop?, Mert a legtöbb laptop, kivéve akkor, ha valóban vásárolni egy szerencsejáték, csak kaptunk egy beépített egy hasonló Intel Graphics függően alaplap.

Kadejd
Old Május 4 2008, 13:45
Csoport tagja

ATI Mobility Radeon X300. Azt hiszem, 64MB. Semmi különös.
Old Május 4 2008, 15:14
Csoport tagja

Id hiszem, hogy lenne egy saját problémáit.

Kadejd
Old Május 4 2008, 15:28
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Kadejd View Post
Id hiszem, hogy lenne egy saját problémáit.

Kadejd
Old Május 4 2008, 15:31
Csoport tagja

: Köszönöm Krll
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Fekete-fehér sorok Indítópult Computer szokás Menj innen thomasbre Általános fémáru Chat 2 28. május 2009 18:59
Black & White 2! Segítség! matt123456789 PC és konzol játékok 1 16. augusztus 2008 05:59
Fekete-fehér képernyő eltűnik Matrox General Chat szoftver 5 31. július 2008 15:48
Saját monitor ment a fekete és a fehér! Sendron Grafikus kártyák és monitorok 5 2. október 2007 09:09
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.