![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én a hentesek a letöltések részt, és megállapította a játék gyorsító szoftvert. Én egy kezdő, amikor az ilyen szoftver, és arra gondolt, hogy valóban segít nekem játszani az én laptop egyenletesebb - az egyetlen játék a Black and White 2. Én valóban együtt élni a lag a játékban, hogy következetesen az egész, de ha lehet javítani, hogy a szabad és biztonságos szoftverek, mi a baj? Tud akárki, amelyek arra utalnak, játék gázpedál lenne a legjobb, és minden olyan különleges beállítások vagy kedvezményeket azt használja, amely nagymértékben segít. Nagyon köszönöm előre Kingo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én csökkentené a grafikus beállításokat a játék, és használja a játék gyorsítók említeni a letöltések részt.
Használhatom használni XP Dohányzás és ez segített egy kicsit, de ezek gyorsítók csak segít egy kicsit. Black and White 2 egy nagy játék, de nagyon nehéz a forrásokat. Ez egy játék, azt állítja, hogy fut egy certian szintű hardver és alig igen, és a további kap a játék annál rosszabb lesz a nagyobb szintek stb (A PET utálom az enyém.) My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Thanks a lot for your advice. Szeretne csökkentése XP megjelenése a teljesítmény szempontjából is lehetővé tenné, hogy a Fekete-fehér 2 futtatni simább? Tudom, hogy a grafikus kártya nincs semmi különleges, és sem az én processzor, ez körülbelül átlagos. De van telepítve 4-szer akkora összeg RAM a számítógép eredetileg (512MB - 2048MB). Tudom, hogy az a tény, hogy a laptop szinte soha nem használja a fele, így rengeteg a szabad memória áll rendelkezésre. |
|
| |||
| |||
| Az extra memória természetesen segít, de a grafika, hogy az lesz a legnagyobb toll.The más szoftverek növekvő játék teljesítmény kikapcsolás nem alapvető szolgáltatásokhoz, és csökkentik XPS használata resources.Thats minden amit alapvetően do.Do, mit is gondol a Tegyél magadnak, plusz more.Automatically. |
|
| |||
| |||
| Még egyszer, köszönöm a tanácsot. Adok, hogy próbálja meg most. |
|
| |||
| |||
| Nem baj, én azt kérdezi, milyen grafikus kártya van a laptop?, Mert a legtöbb laptop, kivéve akkor, ha valóban vásárolni egy szerencsejáték, csak kaptunk egy beépített egy hasonló Intel Graphics függően alaplap. Kadejd |
|
| |||
| |||
| ATI Mobility Radeon X300. Azt hiszem, 64MB. Semmi különös. |
|
| |||
| |||
| Id hiszem, hogy lenne egy saját problémáit. Kadejd |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| : Köszönöm Krll |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Fekete-fehér sorok Indítópult Computer szokás Menj innen | thomasbre | Általános fémáru Chat | 2 | 28. május 2009 18:59 |
| Black & White 2! Segítség! | matt123456789 | PC és konzol játékok | 1 | 16. augusztus 2008 05:59 |
| Fekete-fehér képernyő eltűnik | Matrox | General Chat szoftver | 5 | 31. július 2008 15:48 |
| Saját monitor ment a fekete és a fehér! | Sendron | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 2. október 2007 09:09 |
| Téma eszközök | |
| |