![]() |
|
| |||
| |||
| לקחתי את butchers הורדות סעיף ומצאתי את המשחק להאצת תוכנה. אני מתחיל כאשר מדובר זה סוג של תוכנה, ואת תוהה אם זה באמת יכול לעזור לי לשחק משחקים על הנייד שלי smoother - היחיד במשחק להיות שחור ולבן 2. למעשה, אני יכול לחיות עם מכסה של המשחק זה עקביות לאורך, אבל אם אני יכול לשפר את זה עם תוכנה חופשית ובטוחה, מה עשה את הנזק? מישהו יכול להמליץ אשר Accelerator המשחק יהיה הכי טוב וכל ההגדרות מסוים או העדפות אני צריך להשתמש שעשויות לעזור מאוד. הרבה תודה מראש, KingO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מעוניין לצמצם את כל הגדרות הגרפיקה של המשחק ולהשתמש במשחק אחד accelerators המוזכרים בסעיף ההורדות.
אני משתמש כדי להשתמש XP מעשן וזה עזר קצת אבל אלה accelerators יכול לעזור רק קצת. Black and White 2 הוא משחק נהדר, אבל הוא די כבד על משאבים. כמו כן הוא טוען כי משחק לרוץ על רמת certian וחומרה בקושי עושה זאת, ועל עוד אתה נכנס למשחק את מקבלת את זה גרוע יותר גדול עם הרמות וכו '(א שונא חיית המחמד שלי). המערכת שלי: Krlll
|
|
| |||
| |||
| תודה רבה לך על העצה. האם להקטין את המראה של XP עבור ביצועים מטרות לאפשר גם בשחור לבן 2 להפעיל smoother? אני יודע שיש לי את כרטיס המסך הוא דבר מיוחד, היא שלי ולא של המעבד, זה בערך הממוצע. אבל אני התקנתי 4 פעמים את כמות זיכרון RAM של המחשב היה במקור (512MB - 2048mb). אני יודע על עובדה כי הנייד שלי כמעט אף פעם לא משתמשת חצי מזה, יש כל כך הרבה זיכרון RAM זמין בחינם. |
|
| |||
| |||
| תוספת של ראם יעזור, כמובן, אבל את הגרפיקה כי יקבלו את הכי גדול toll.The תוכנות אחרות להגדלת הביצועים המשחק יהיה להפסיק שירותים שאינם חיוניים ולהקטין XPS שימוש resources.Thats כל מה שהם בעצם do.Do מה הייתם חושבים על תעשה לעצמך, בתוספת more.Automatically. |
|
| |||
| |||
| שוב, תודה על העצה. אני אתן כי תנסה עכשיו. |
|
| |||
| |||
| אכפת לך לשאול אותי מה כרטיס המסך שלך יש מחשב נייד?, כי רוב המחשבים הניידים, אלא אם כן אתה באמת לקנות משחק אחד, רק בא עם אחד מובנה כמו אינטל גרפיקה, בהתאם ללוח האם. Kadejd |
|
| |||
| |||
| ATI RADEON X300 ניידות. אני חושב שזה של 64MB. שום דבר מיוחד. |
|
| |||
| |||
| זיהוי מניח שזה יהיה אחד את הבעיות שלך. Kadejd |
|
| |||
| |||
| |