![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Laikiausi mėsininkai parsisiųsti skyrių ir nustatė žaidimas greitintuvo įrangą. Aš naujokas, kai kalbama apie tai programinės įrangos rūšies, ir iškėlė klausimą, jei jis iš tiesų gali man padėti žaisti mano nešiojamas lygesnis - vienintelis žaidimas, Black and White 2. Aš iš tikrųjų gali gyventi su žaidimo lag tai nuosekli, bet jei aš galiu patobulinti, kad su be apribojimų ir saugi programinė įranga, kas yra daroma žala? Ar kas nors pasiūlyti, kurios žaidimas greitintuvo būtų geriausia, bet ir ypač nustatymus arba lengvatas turėčiau naudoti, kad gali labai padėti. Many thanks in advance, Kingo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau sumažinti visus grafikos nustatymus žaidimą ir naudoti vieną žaidimą greitintuvai minėta skyrelyje "Atsisiųsti".
Aš NAUDOTIS XP Smoker ir ji padėjo nedaug, tačiau šie greitintuvai gali tik padėti šiek tiek. Black and White 2 yra puikus žaidimas, tačiau yra gana sunkūs dėl išteklių. Jis taip pat teigia, kad žaidimas veiks certian lygio techninės ir vargu ar tai daro, ir dar jums į žaidimą blogiau darosi su didesniais lygiais ir tt (PET neapykantos kasyklų). Mano sistema: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už jūsų patarimus aikštelė. Ar sumažinti XP išvaizdą veiklos tikslais, taip pat leisti Black and White 2 veikti lygesnis? Žinau, kad mano video korta nieko ypatingo, ir nei mano procesorius, it's about vidurkį. Bet aš įrengtas 4 kartus atminties, kompiuteris iš pradžių buvo (512MB - 2048MB). Žinau, kad mano nešiojamas kompiuteris beveik niekada naudojasi pusė iš jų, todėl joje daug laisvo RAM prieinama. |
|
| |||
| |||
| Extra RAM padės žinoma, tačiau jo grafika, kuri vyks didžiausia toll.The kitos programinės įrangos veikimas bus padidinti žaidimo išjungti ne pagrindines paslaugas ir sumažinti XPS naudoti resources.Thats visi jie iš esmės do.Do ką jūs manote padaryti patys, plius more.Automatically. |
|
| |||
| |||
| Dar kartą ačiū už patarimus. I'll give kad bandyti dabar. |
|
| |||
| |||
| Ar galėtumėte mane paklausti, ką grafikos plokštę, laptopa turi?, Nes dauguma nešiojamųjų kompiuterių, nebent jums realiai nusipirkti žaidimus vienas, bus įmanomas tik su vienu pastatytas kaip "Intel grafika, priklausomai nuo plokštės. Kadejd |
|
| |||
| |||
| ATI Mobility Radeon X300. I think it's 64 MB. Nothing special. |
|
| |||
| |||
| Id spėti, kad galėtų būti viena iš jūsų problemų. Kadejd |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| : / Ačiū Krll |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Black And White linijų įkrovos Kompiuterių Wont Go iš ten | thomasbre | General Hardware Chat | 2 | Gegužė 28, 2009 18:59 |
| Black & White 2! Pagalba! | matt123456789 | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Rugpjūtis 16, 2008 05:59 |
| Black & White ekrano išnyks | Matrox | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | 31 liepa 2008 15:48 |
| Mano monitorius atvyko juoda ir balta! | Sendron | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 2 spalis, 2007 09:09 |
| Temos įrankiai | |
| |