rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Gra Akceleratory [Służy do Black and White 2]

Reply

Narzędzia wątku
Old 21 kwietnia 2008, 14:10
Członek grupy

Wziąłem rzeźników w sekcji Pobieranie i znaleźć gry akceleratora oprogramowania. Jestem początkujący jeśli chodzi o tego typu oprogramowania, i zdumiał się, jeżeli faktycznie mogła mi pomóc gier na moim laptopie gładsze - jedynego w grze Black and White 2.

I może rzeczywiście żyć z opóźnienia w grze, że konsekwentnie w całym, ale jeśli mogę poprawić, aby z wolnym oprogramowaniem i bezpieczne, co szkodliwości?

Czy ktoś może sugerować, która gra akceleratora byłoby najlepsze i wszelkich szczególnych lub ustawienia preferencji należy użyć, które mogą znacznie pomóc.

Many thanks in advance,

KingO.
Old 21 kwietnia 2008, 21:28
Grupa dawcy

Chciałbym zmniejszyć wszystkie ustawienia grafiki w grze i skorzystać z jednej z gier wymienionych w akceleratorów Pobieranie sekcji.
Używam do wykorzystania XP Palacz i pomogło, ale trochę tych akceleratorów mogą tylko trochę pomóc.
Black and White 2 to świetna gra, ale jest dość ciężkie na zasoby.
Jest to również gra, która twierdzi, że działania na szczeblu certian sprzętu i ledwie nie tak, i można dostać się do dalszej gry gorzej on z większych itp. (PET nienawiść do kopalni).

My System: Krlll

Procesor (y):
Intel Q9550@4.33Ghz
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamięć RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Karta graficzna (y):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 pań)
Karta dźwiękowa:
Onboard HDA
Hard Drive (s):
Kilka lol 1650GB oddanych
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chłodzenie:
Tuniq Tower 120
Sieć / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (y):
Acer 22 "widescreen
Operating System (-y):
Vista x64 Ultimate
Old 22 kwiecień 2008, 07:19
Członek grupy

Thanks a lot for your advice.

Czy zmniejszenie wygląd XP do wykonania celów także umożliwić Black and White 2 do uruchomienia płynność?

Wiem, że moja karta graficzna nie ma nic specjalnego i nie jest mój procesor jest o średniej. Ale mam zainstalowane 4-krotnie większą ilość pamięci RAM komputera pierwotnie miał (512mb - 2048mb). Wiem, na fakt, że mój laptop nie używa prawie połowa to, więc mnóstwo wolnego dostępnej pamięci RAM.
Old 22 kwiecień 2008, 07:26
Grupa dawcy

Dodatkowe barana pomoże oczywiście, ale jej grafika, która będzie miała największy toll.The innych programów na rzecz zwiększenia wydajności gry będzie wyłączyć bez podstawowych usług i zmniejszenia XPS wykorzystania resources.Thats do.Do w zasadzie wszystko, co mogłoby się wydawać na do siebie, plus more.Automatically.
Old 22 kwiecień 2008, 07:45
Członek grupy

Jeszcze raz dziękuję za poradę. I'll give że próbują teraz.
Old 4. maja 2008, 07:13
Członek grupy

Czy myśli mnie pytając, co karta graficzna w Twoim laptopie ma?, Ponieważ większość laptopów, chyba że rzeczywiście kupić gra jedną, będą pochodzić wyłącznie z wbudowanego w jednym jak Intel Graphics, w zależności od płyty głównej.

Kadejd
Old 4. maja 2008, 13:45
Członek grupy

ATI Mobility Radeon X300. Myślę, że to 64MB. Nic specjalnego.
Old 4. maja 2008, 15:14
Członek grupy

Id zgadnąć, że będzie jednym z Twoich problemów.

Kadejd
Old 4. maja 2008, 15:28
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by Kadejd View Post
Id zgadnąć, że będzie jednym z Twoich problemów.

Kadejd
Old 4. maja 2008, 15:31
Członek grupy

: / Dzięki Krll
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.