![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Wziąłem rzeźników w sekcji Pobieranie i znaleźć gry akceleratora oprogramowania. Jestem początkujący jeśli chodzi o tego typu oprogramowania, i zdumiał się, jeżeli faktycznie mogła mi pomóc gier na moim laptopie gładsze - jedynego w grze Black and White 2. I może rzeczywiście żyć z opóźnienia w grze, że konsekwentnie w całym, ale jeśli mogę poprawić, aby z wolnym oprogramowaniem i bezpieczne, co szkodliwości? Czy ktoś może sugerować, która gra akceleratora byłoby najlepsze i wszelkich szczególnych lub ustawienia preferencji należy użyć, które mogą znacznie pomóc. Many thanks in advance, KingO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chciałbym zmniejszyć wszystkie ustawienia grafiki w grze i skorzystać z jednej z gier wymienionych w akceleratorów Pobieranie sekcji.
Używam do wykorzystania XP Palacz i pomogło, ale trochę tych akceleratorów mogą tylko trochę pomóc. Black and White 2 to świetna gra, ale jest dość ciężkie na zasoby. Jest to również gra, która twierdzi, że działania na szczeblu certian sprzętu i ledwie nie tak, i można dostać się do dalszej gry gorzej on z większych itp. (PET nienawiść do kopalni). My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Thanks a lot for your advice. Czy zmniejszenie wygląd XP do wykonania celów także umożliwić Black and White 2 do uruchomienia płynność? Wiem, że moja karta graficzna nie ma nic specjalnego i nie jest mój procesor jest o średniej. Ale mam zainstalowane 4-krotnie większą ilość pamięci RAM komputera pierwotnie miał (512mb - 2048mb). Wiem, na fakt, że mój laptop nie używa prawie połowa to, więc mnóstwo wolnego dostępnej pamięci RAM. |
|
| |||
| |||
| Dodatkowe barana pomoże oczywiście, ale jej grafika, która będzie miała największy toll.The innych programów na rzecz zwiększenia wydajności gry będzie wyłączyć bez podstawowych usług i zmniejszenia XPS wykorzystania resources.Thats do.Do w zasadzie wszystko, co mogłoby się wydawać na do siebie, plus more.Automatically. |
|
| |||
| |||
| Jeszcze raz dziękuję za poradę. I'll give że próbują teraz. |
|
| |||
| |||
| Czy myśli mnie pytając, co karta graficzna w Twoim laptopie ma?, Ponieważ większość laptopów, chyba że rzeczywiście kupić gra jedną, będą pochodzić wyłącznie z wbudowanego w jednym jak Intel Graphics, w zależności od płyty głównej. Kadejd |
|
| |||
| |||
| ATI Mobility Radeon X300. Myślę, że to 64MB. Nic specjalnego. |
|
| |||
| |||
| Id zgadnąć, że będzie jednym z Twoich problemów. Kadejd |
|
| |||
| |||
| |