![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am luat o macelareste în secţiunea download-uri şi am constatat jocul accelerator software. Sunt un novice atunci când este vorba de acest fel de software, si intreb daca s-ar putea de fapt să-mi ajute juca jocuri de pe sistemul meu laptop fine - singurul joc fiind Black and White 2. De fapt, nu pot trăi cu lag in jocul asta e consecvent pe întreg teritoriul, dar în cazul în care nu pot îmbunătăţi cu software-ul liber şi în condiţii de siguranţă, ceea ce e rău? Poate cineva care sugerează accelerator de joc ar fi cele mai bune, precum şi orice special sau setările de preferinţe I ar trebui să utilizeze, care poate ajuta foarte mult. Multe mulţumiri, în avans, KingO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi-ar reduce toate setările grafice în joc şi de a folosi una din joc acceleratoare menţionate în secţiunea download-uri.
Eu folosesc pentru a utiliza XP Fumator şi a ajutat-o un pic, dar aceste acceleratoare poate doar un pic de ajutor. Black and White 2 este un joc, dar este destul de greu la resurse. Este, de asemenea, un joc care pretinde să ruleze pe un nivel de certian hardware şi abia face acest lucru, şi în continuare va intra in joc cu atat devine mai mare cu nivelurile etc (Un animal de casa urăsc de-al meu). Sistemul meu: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Multumesc mult pentru sfaturi. Ar reduce aspectul XP pentru performanţă sensul de asemenea, să permită Black and White 2 pentru a rula fine? Ştiu că-mi placă grafică este nimic special, şi nici nu mi-e procesor, este vorba despre mediu. Dar am instalat de 4 ori cantitatea de RAM a computerului avut iniţial (512MB - 2048mb). Ştiu de faptul că sistemul meu laptop aproape niciodată utilizează jumătate din acesta, aşa că sunt o grămadă de RAM disponibil gratuit. |
|
| |||
| |||
| Extra RAM va ajuta, desigur, dar sa grafica care va avea cel mai mare toll.The alte programe pentru creşterea performanţelor joc va închide non serviciile esenţiale şi de a reduce XPS utilizarea resources.Thats toate acestea, practic do.Do ceea ce cred că ar fi de a Fa-ti, plus more.Automatically. |
|
| |||
| |||
| Încă o dată, vă mulţumesc pentru sfaturi. Voi da un încercaţi acum. |
|
| |||
| |||
| Nu te supara ca te intreb, ce-ţi placă grafică a laptop?, Deoarece cele mai multe laptop-uri, dacă nu cumpăr un efectiv de jocuri, unul, va veni doar cu o construit într-o grafică Intel ca, in functie de placa de bază. Kadejd |
|
| |||
| |||
| ATI Mobility Radeon X300. Cred că este 64MB. Nimic special. |
|
| |||
| |||
| Id-ul presupun ca ar fi una dintre problemele tale. Kadejd |
|
| |||
| |||
| Citat: