menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Herné Accelerators [Používa sa pre čierna a biela 2]

Reply

Thread Tools
Old 21. apríla 2008, 14:10
Člen Skupina

Default Herné Accelerators [Používa sa pre čierna a biela 2]

I vzal mäsiari v sekcii Na stiahnutie a zistil, že hra akcelerátora softvér. Som novic, pokiaľ ide o tento druh softvéru, a divil sa, ak by skutočne pomôže mi hrať hry na mojom notebooku hladšieho - jedinú hru sú čierna a biela 2.

Môžem skutočne žiť s lag v hre, ktorá je konzistentné v celom, ale ak môžem zlepšiť, aby sa voľný a bezpečný softvér, čo je škoda, urobil?

Môže niekto navrhnúť hru akcelerátora, ktorý by najlepšie a žiadne špeciálne nastavenia alebo nastavenia mám použiť, ktorý môže výrazne pomôcť.

Ďakujem vopred

King.
Old 21. apríla 2008, 21:28
Darcu Skupina

Já bych znížiť všetky nastavenia grafiky v hre a použiť jednu z hry urýchľovača je uvedené v sekcii Na stiahnutie.
I use používať XP Fajčiar a trochu pomohol, ale tieto akcelerátory môžu len trochu pomôcť.
Čierna a biela 2 je skvelá hra, ale je dosť ťažké na zdroje.
Je to aj hra, ktorá tvrdí, že beží na certian na úrovni hardvéru a sotva sa tak, a na ďalšie sa dostanete do hry sa dostáva horšie s väčším úrovne atď (A človek z bane).

Môj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamäť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubný HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkom
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chladenie:
Tuniq veža 120
Sieť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokouhlý
Operačný systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 22. apríl 2008, 07:19
Člen Skupina

Díky moc za rady.

By zníženie vzhľad XP na účely výkonnosti tiež umožniť Čiernobiela 2 plynúť príjemnejšie?

Ja viem, že moja grafická karta nie je nič zvláštne, a ani je môj procesor, je to asi priemer. Ale já mám nainštalované 4 násobok pamäte RAM v počítači pôvodne mal (512mb - 2048megabajt). Viem, že na skutočnosť, že môj notebook takmer nikdy využíva polovicu, takže je tam veľa voľného RAM k dispozícii.
Old 22. apríl 2008, 07:26
Darcu Skupina

Extra ram samozrejme pomôže, ale jeho grafiky, ktorá bude mať najväčší toll.The iný softvér pre zvýšenie hernej výkonnosti bude vypne bez základných služieb a znížiť XPS použitie resources.Thats všetko, čo v podstate do.Do čo si myslíte, že by to urobiť sami, plus more.Automatically.
Old 22. apríl 2008, 07:45
Člen Skupina

Ešte raz ďakujem za radu. Dám že hneď vyskúšať.
Old 4. mája 2008, 07:13
Člen Skupina

Máte v pamäti mi dotazem, čo grafickej karte vášho laptopu má?, Keďže väčšina notebookov, ak ste skutočne kúpiť herné jedno, len prísť s postavený v jednom, ako je Intel grafiky, a to v závislosti na základnej doske.

Kadejd
Old 4. mája 2008, 13:45
Člen Skupina

ATI Mobility Radeon X300. Myslím, že je to 64 MB. Nič zvláštneho.
Old 4. mája 2008, 15:14
Člen Skupina

Id myslím, že by bol jeden z vašich problémov.

Kadejd
Old 4. mája 2008, 15:28
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Kadejd View Post
Id myslím, že by bol jeden z vašich problémov.

Kadejd
Old 4. mája 2008, 15:31
Člen Skupina

: / Vďaka Krll
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Čiernej a bielej čiary na spustenie počítačovej zvyknutý Go On tam thomasbre Všeobecné Hardware Chat 2 28. mája 2009 18:59
Black & White 2! Pomoc! matt123456789 PC a herné konzoly 1 16. augusta 2008 05:59
Black & White obrazovky zmizne Matrox Všeobecné Software Chat 5 31. Júl 2008 15:48
Moja sledovať odišla čierna a biela! Sendron Graphics Cards & Monitory 5 2. októbra 2007 09:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.