![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I vzal mäsiari v sekcii Na stiahnutie a zistil, že hra akcelerátora softvér. Som novic, pokiaľ ide o tento druh softvéru, a divil sa, ak by skutočne pomôže mi hrať hry na mojom notebooku hladšieho - jedinú hru sú čierna a biela 2. Môžem skutočne žiť s lag v hre, ktorá je konzistentné v celom, ale ak môžem zlepšiť, aby sa voľný a bezpečný softvér, čo je škoda, urobil? Môže niekto navrhnúť hru akcelerátora, ktorý by najlepšie a žiadne špeciálne nastavenia alebo nastavenia mám použiť, ktorý môže výrazne pomôcť. Ďakujem vopred King. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych znížiť všetky nastavenia grafiky v hre a použiť jednu z hry urýchľovača je uvedené v sekcii Na stiahnutie.
I use používať XP Fajčiar a trochu pomohol, ale tieto akcelerátory môžu len trochu pomôcť. Čierna a biela 2 je skvelá hra, ale je dosť ťažké na zdroje. Je to aj hra, ktorá tvrdí, že beží na certian na úrovni hardvéru a sotva sa tak, a na ďalšie sa dostanete do hry sa dostáva horšie s väčším úrovne atď (A človek z bane). Môj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Díky moc za rady. By zníženie vzhľad XP na účely výkonnosti tiež umožniť Čiernobiela 2 plynúť príjemnejšie? Ja viem, že moja grafická karta nie je nič zvláštne, a ani je môj procesor, je to asi priemer. Ale já mám nainštalované 4 násobok pamäte RAM v počítači pôvodne mal (512mb - 2048megabajt). Viem, že na skutočnosť, že môj notebook takmer nikdy využíva polovicu, takže je tam veľa voľného RAM k dispozícii. |
|
| |||
| |||
| Extra ram samozrejme pomôže, ale jeho grafiky, ktorá bude mať najväčší toll.The iný softvér pre zvýšenie hernej výkonnosti bude vypne bez základných služieb a znížiť XPS použitie resources.Thats všetko, čo v podstate do.Do čo si myslíte, že by to urobiť sami, plus more.Automatically. |
|
| |||
| |||
| Ešte raz ďakujem za radu. Dám že hneď vyskúšať. |
|
| |||
| |||
| Máte v pamäti mi dotazem, čo grafickej karte vášho laptopu má?, Keďže väčšina notebookov, ak ste skutočne kúpiť herné jedno, len prísť s postavený v jednom, ako je Intel grafiky, a to v závislosti na základnej doske. Kadejd |
|
| |||
| |||
| ATI Mobility Radeon X300. Myslím, že je to 64 MB. Nič zvláštneho. |
|
| |||
| |||
| Id myslím, že by bol jeden z vašich problémov. Kadejd |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| : / Vďaka Krll |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Čiernej a bielej čiary na spustenie počítačovej zvyknutý Go On tam | thomasbre | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 28. mája 2009 18:59 |
| Black & White 2! Pomoc! | matt123456789 | PC a herné konzoly | 1 | 16. augusta 2008 05:59 |
| Black & White obrazovky zmizne | Matrox | Všeobecné Software Chat | 5 | 31. Júl 2008 15:48 |
| Moja sledovať odišla čierna a biela! | Sendron | Graphics Cards & Monitory | 5 | 2. októbra 2007 09:09 |
| Thread Tools | |
| |