![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
И узе бутцхерс у доунлоадс секцији и пронашао игру Акцелератор софтвера. Ја сам почетник кад је у питању ова врста софтвера, зачуди ако мозе помогне ми играмо на мој лаптоп глађу - једини игра се Црно и бело 2.
Ја могу заиста да живи са лаг у игри, која је у целој доследни, али ако не могу да побољшају и сигуран слободан софтвер, што је зла учинио? " Може било ко предложи игре Акцелератор који би био најбољи и било којег подешавања или подешавања сам да би требао користити мај увелико помоћи. Многобројан хвала унапред, Кинг. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ја би смањила све графичке поставке у игри и коришћење једне од дивљачи акцелератори помиње у доунлоадс секцији.
Користим користити КСП пушаче и то мало помогло али те акцелератори може само помоћи мало. Црно и бијело 2 је одлична игра, али је прилично тешка на ресурсе. То је игра која захтева за покретање на цертиан нивоу хардвера и једва то чини, и даље добијате у игри поразише га добије са већим нивоима итд (А мрзим мој љубимац). Мы Сыстем: Крллл
|
|
|
|||
|
|||
|
Пуно хвала за ваш савет.
Бисте смањује појаву КСП за извођење сврхе такође допустити Црно и бијело 2 до тече глатко? Знам да моја графичка картица није ништа посебно, нити је мој процесор, ради се о просеку. Али имам инсталиран 4 пута количину РАМ-а на рачунару је изворно (512МБ - 2048мб). Знам за чињеницу да је мој лаптоп готово никада не користи пола њега, тако да доста слободног РАМ доступно. |
|
|
|||
|
|||
|
Додатни овна помоћи ће, наравно, али је графика која ће преузети највећи толл.Тхе други софтвер за повећање перформанси игре ће искључити без битних услуга и смањити КСПС коришћење ресоурцес.Тхатс сви они у основи до.До оно што мислите да би до себе, плус море.Аутоматицаллы.
|
|
|
|||
|
|||
|
Још једном, хвала вам за савет. Ја ћу дати да пробајте сада.
|
|
|
|||
|
|||
|
Имате ли нешто против мене питате, да је оно што графичком картицом Вашег лаптоп има?, Јер већина преносних рачунара, осим ако стварно купити гаминг један, само ће доћи са уграђеном у једној попут Интел грапхицс, зависно о матичној плочи.
Кадејд |
|
|
|||
|
|||
|
АТИ Мобилиты Радеон Кс300. Мислим да је то 64МБ. Ништа посебно.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ид Претпостављам да ће бити једна од Ваших проблема.
Кадејд |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|