az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Oyun Hızlandırıcıları [Siyah ve Beyaz 2 için kullanılır]

Reply

Konu Araçları
Old 21 Nisan 2008, 14:10
Üye Grubu

Ben indirme bölümünde bir kasap aldı ve oyun hızlandırıcı yazılım buldum. Bir acemi bu yazılım bu tür için, gelir ve eğer gerçekten bana dizüstü pürüzsüz üzerinde oynamak - yardımcı olabilir merak ediyorum tek oyun olarak Siyah ve Beyaz 2.

Aslında oyunun bir gecikme yaşıyorum o boyunca, ancak tutarlı Eğer serbest ve güvenli bir yazılım ile, ne zarar bitti iyileştirebilirim?

Herkes oyun hızlandırıcı en iyisi ve herhangi bir özel ayarları veya tercihleri bu büyük yardımcı olabilir ve kullanmalıdır da önerebilirsiniz.

Many thanks in advance,

KingO.
Old 21 Nisan 2008, 21:28
Bağış Grubu

Ben oyun ve kullanımı oyun hızlandırıcıları indirme bölümünde belirtilen bir bütün grafik ayarları azaltmak olacaktır.
Ben XP Sigara kullanımı kullanmak ve yardımcı bir çok az bu hızlandırıcıları sadece biraz yardımcı olabilir.
Siyah ve Beyaz 2 harika bir oyun, ama kaynakları ağır olmasıdır.
Ayrıca bir oyun olduğu iddiaları bir donanım certian düzeyde ve çalıştırmak için hiç bu kadar ve daha fazla oyunu en büyük düzeyleri vs benim (A evcil nefret) ile olur kötü bulabilirsiniz.

Benim Sistemi: Krlll

İşlemci (ler):
Intel Q9550@4.33Ghz
Anakart:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM hafıza:
4x2GB OCZ Platin PC8500
Grafik Kartı (ler):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Ses Kartı:
Onboard HDA
Sabit Disk (ler):
Birkaç lol 1650GB toplam
Optik Sürücü (ler):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Soğutma:
Tuniq Kulesi 120
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit Ethernet
Monitör (ler):
Acer 22 "geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate X64
Old 22 Nisan 2008, 07:19
Üye Grubu

Teşekkürler sizin tavsiye için çok teşekkür ederiz.

Misiniz de Siyah ve Beyaz 2 pürüzsüz çalışmasına izin performans için XP görünümünü azaltmak?

Benim grafik kartı başka bir özelliği yoktur, ve bilmek de benim işlemci, bu konuda ortalama's. Ama yüklü 4 kere RAM miktarını bilgisayarın orijinal (512MB - 2048mb vardı). Bir de benim laptop o yarısı kullanır neredeyse hiç için, bu nedenle boş RAM çok uygun olduğunu biliyorum.
Old 22 Nisan 2008, 07:26
Bağış Grubu

Ekstra RAM elbette ama yardımcı olacak ve grafik olmayan önemli hizmetler kapatmak ve azaltmak XPS oyun performansını artırmak için en büyük toll.The diğer yazılım alacak resources.Thats tüm bunlar temelde size ne düşünürdüm do.Do kullanmak , artı more.Automatically kendiniz yapın.
Old 22 Nisan 2008, 07:45
Üye Grubu

Bir kez daha, tavsiye için teşekkür ederim. Ben şimdi bir deneyin vereceğiz.
Old Mayıs 2008, 07:13 4.
Üye Grubu

Bana soruyorsun akılda Neyi grafik Dizüstü kartı var?, Çünkü birçok dizüstü bilgisayarlar, siz gerçekten bir oyun bir satın alma, sadece gelecek bir Intel grafik gibi, anakart bağlı olarak yaptı.

Kadejd
Old Mayıs 2008, 13:45 4.
Üye Grubu

ATI Mobility Radeon X300. Ben 64MB olduğunu düşünüyorum. Nothing special.
Old Mayıs 2008, 15:14 4.
Üye Grubu

No tahmin için bir sorun olacaktır.

Kadejd
Old Mayıs 2008, 15:28 4.
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Kadejd View Post
No tahmin için bir sorun olacaktır.

Kadejd
Old Mayıs 2008, 15:31 4.
Üye Grubu

: / Teşekkürler Krll
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından