![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben indirme bölümünde bir kasap aldı ve oyun hızlandırıcı yazılım buldum. Bir acemi bu yazılım bu tür için, gelir ve eğer gerçekten bana dizüstü pürüzsüz üzerinde oynamak - yardımcı olabilir merak ediyorum tek oyun olarak Siyah ve Beyaz 2. Aslında oyunun bir gecikme yaşıyorum o boyunca, ancak tutarlı Eğer serbest ve güvenli bir yazılım ile, ne zarar bitti iyileştirebilirim? Herkes oyun hızlandırıcı en iyisi ve herhangi bir özel ayarları veya tercihleri bu büyük yardımcı olabilir ve kullanmalıdır da önerebilirsiniz. Many thanks in advance, KingO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben oyun ve kullanımı oyun hızlandırıcıları indirme bölümünde belirtilen bir bütün grafik ayarları azaltmak olacaktır.
Ben XP Sigara kullanımı kullanmak ve yardımcı bir çok az bu hızlandırıcıları sadece biraz yardımcı olabilir. Siyah ve Beyaz 2 harika bir oyun, ama kaynakları ağır olmasıdır. Ayrıca bir oyun olduğu iddiaları bir donanım certian düzeyde ve çalıştırmak için hiç bu kadar ve daha fazla oyunu en büyük düzeyleri vs benim (A evcil nefret) ile olur kötü bulabilirsiniz. Benim Sistemi: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Teşekkürler sizin tavsiye için çok teşekkür ederiz. Misiniz de Siyah ve Beyaz 2 pürüzsüz çalışmasına izin performans için XP görünümünü azaltmak? Benim grafik kartı başka bir özelliği yoktur, ve bilmek de benim işlemci, bu konuda ortalama's. Ama yüklü 4 kere RAM miktarını bilgisayarın orijinal (512MB - 2048mb vardı). Bir de benim laptop o yarısı kullanır neredeyse hiç için, bu nedenle boş RAM çok uygun olduğunu biliyorum. |
|
| |||
| |||
| Ekstra RAM elbette ama yardımcı olacak ve grafik olmayan önemli hizmetler kapatmak ve azaltmak XPS oyun performansını artırmak için en büyük toll.The diğer yazılım alacak resources.Thats tüm bunlar temelde size ne düşünürdüm do.Do kullanmak , artı more.Automatically kendiniz yapın. |
|
| |||
| |||
| Bir kez daha, tavsiye için teşekkür ederim. Ben şimdi bir deneyin vereceğiz. |
|
| |||
| |||
| Bana soruyorsun akılda Neyi grafik Dizüstü kartı var?, Çünkü birçok dizüstü bilgisayarlar, siz gerçekten bir oyun bir satın alma, sadece gelecek bir Intel grafik gibi, anakart bağlı olarak yaptı. Kadejd |
|
| |||
| |||
| ATI Mobility Radeon X300. Ben 64MB olduğunu düşünüyorum. Nothing special. |
|
| |||
| |||
| No tahmin için bir sorun olacaktır. Kadejd |
|
| |||
| |||
| |