![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я взяв кати в розділі "Завантаження і знайшов програму Game Accelerator. Я новачок, коли мова йде про такого роду програмного забезпечення, і питає, якщо вона дійсно може допомогти мені грати в ігри на моєму ноутбуці гладко - єдина гра є Чорне та Біле 2. Я можу насправді живуть з лагом у грі, що послідовне всюди, але якщо я можу поліпшити, що у вільний і безпечне програмне забезпечення, в чому шкода? Чи можна запропонувати якій грі прискорювача буде краще і будь-які конкретні параметри або налаштування, повинні використовувати це може сильно допомогти. Велике спасибі заздалегідь, Кінга. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я хотів би звести всі графічні налаштування в грі та використовувати одну з ігрових прискорювачів, згаданих в розділі завантаження.
Я використовую для використання XP Smoker і це трохи допомогло, але ці прискорювачі можуть тільки допомогти небагато. Чорне та Біле 2 великій грі, але досить важкий ресурсів. Це теж гра, що вимоги для запуску на certian рівень апаратної і навряд чи це, а далі ви отримаєте в грі, тим гірше стає з великим рівнем т.д. (ПЕТ ненависті в шахті). Моя система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Велике спасибі за ваші поради. Буде зниження появи XP на виконання цілей також дозволяє Чорне та Біле 2 для запуску гладко? Я знаю, що моя відеокарта нічого особливого, і ні моє процесора, а про середню. Але в мене встановлено в 4 рази обсяг оперативної пам'яті комп'ютера спочатку (512MB - 2048MB). Я точно знаю, що мій ноутбук майже ніколи не використовує половину, тому там достатньо вільного ОЗУ. |
|
| |||
| |||
| Додаткових RAM допоможе звичайно, але її графіка, яка відбудеться найбільший toll.The інше програмне забезпечення для підвищення продуктивності ігри будуть відключати без необхідних послуг і зниження XPs використання resources.Thats всі вони в основному do.Do, що б ви думаєте робити самостійно, плюс more.Automatically. |
|
| |||
| |||
| Ще раз, спасибо за совет. Я дам, що намагаються зараз. |
|
| |||
| |||
| Ти бачиш мене запитують, що відеокарта у вашому ноутбуці?, Тому що більшість ноутбуків, якщо ви не купите гру один, прийде тільки з вбудованим в одну, як Intel Graphics, в залежності від материнської плати. Kadejd |
|
| |||
| |||
| ATI Mobility Radeon X300. Я думаю, 64MB. Нічого особливого. |
|
| |||
| |||
| Id здогадатися, що буде однією з ваших проблем. Kadejd |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| : / Спасибо Krll |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Черних і білих ліній при завантаженні комп'ютера Wont переходити від Там | thomasbre | Генеральний обладнання чат | 2 | 28 травня 2009 18:59 |
| Чорне & White 2! Допомога! | matt123456789 | PC & консоль Gaming | 1 | 16 серпня 2008 05:59 |
| Чорно & Білий екран зникає | Matrox | General Software чат | 5 | 31 липня 2008 15:48 |
| Мій монітор пішов чорний і білий! | Sendron | Графічні карти & Монітори | 5 | 2 жовтня 2007 09:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |