![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Кой било? Обичам PC игри и са ги играя, тъй като те излязоха. За да кажем на напредък от времето, когато аз започнах да не е това, което сега е невероятно би било подценяване. Опитайте се да сравните Crysis с "игра", която се състои от думи на екрана, която гласи вълнуващи неща като "ти дойде до края на коридора. Можете да въведете вратата на ляво или на дясно. Тип R за правото и L за ляв ......... Както и да е, който Модификации и как можете да започнете? Какво ще кажеш за проектиране на играта? Има игра двигатели на собственост или може да ви "лизинг" тях като че ли? Знам, че някои игри използват оригиналната Дуум двигателя и други тичам на разстояние от тяхната собствена. Всяка игра имам купили наскоро е "фабриката поддържа" MOD инструменти. Аз бях виждал игра начало обекти, където разработчиците ще си взаимодействат с modders и да ги изгони. имаше онлайн клас, тъй като били. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Започнах от използването Източник SDK за карти за сървърите и играе на по-HL2 DM. Неговата голяма от началото и да му безплатно. става много лесно, когато получите цаката него. Помня, когато бях на около 3-4 години, а аз играч Мега надпревара за Windows DOS. За мен голям гледам играта isn't толкова много на greaphics, но вместо реалистични движения и анимация на тялото и surrouding. Вие можете да направите банан приличам на банан, но ако тя прилича на маймуна с изземване, когато peels, то изглежда зле, без значение как си го режа. Аз ще бъда desining си игри скоро. Имам екип от приятели, които са точно като в нея, както съм аз. Подробностите за игра и история линия, са нещо, което не се реши да сподели с другите (DONT искам някой като ми идеи). Но това, което мога да кажа, е, че това, което имаме в магазина, никога не е било направено във всяка друга игра досега. Всички наши игри ще бъде изключително uniqe, както и от това, което имаме до този момент, те ще отнеме около една седмица на твърди играта да победи всичко в историята на готовност. Ще видите и да бъде в състояние да направят нещо в мултиплейър, че никога не е правено преди. Аз жаргон търпение да колаж ниво на образование за това.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм доведе scripter на Зората на победата MOD. Добър начин да започнете е да си взема нещо като картиране или скриптове или нещо такова, изгради портфолио правя го за свободна modding и почивка по този начин.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Това изглежда готино Carbon. Аз просто погледна към нея, но ще я чета нататъшно късно. Сирене, ти ме карат чалнат пич, това е колеж LOL. Използвайте вашата проверка на правописа. Ах, по дяволите, с него, аз рядко правя един от двамата. Игрите звук хладен, бягай с тях. Били ли сте аниматор да привлекат глупости за теб? Не, аз не съм търся работа LOL, не мога да съставя, просто проверка. Не ми пука, че много за някоя от половината живот игри. Да те имат някои интересни функции, но за мен, те основно всмуквам доколкото играта е загрижен. Лично аз не съм толкова се интересуват от това, което аз наричам Nintendo проблеми (колко добре се научи да работи компютър или конзола ключовете за странно задника движение), тъй като аз съм по-добър storyline и предизвикателство. Например. Аз съм играя новите СТАЛКЕР игра. Имам навечерието ключ и използването превръзка ключови близо една до друга. Ако натиснете клавиша превръзка, когато искам да удари Run, аз не само не се изпълняват, но аз отпадъците превръзка. В реалния живот там е никакъв начин не бих отпадъци превръзка, когато действително е желаят да се изпълнява. Аз не съм програмист, но не са играли твърде много игри, където, ако натиснете клавиш превръзка по погрешка го казва: "Вие не се нуждаят от превръзка" или нещо такова, то не отпадъците скъпоценни recources защото на печатна грешка. Аз не искам да се наложи да използвате и двете си ръце и крака да удари някои странни удар комбинация докато езика ми е само в правилната позиция, за да попълнят ниво. За мен това е бавноразвиващ се. Както и да е, моята съпруга и вечеря само се прибрах LOL. По-късно. |
|
| |||
| |||
| Статистически Im в горния 9% в моя щат за написването измислени неща (аз мисля, че беше ISAT?) Но ми правопис е ужасно. Никога не може да получи добър в правописа. Не знам защо. Аз съм в историята линия повече от всичко друго. И приятеля ми се учи да отида повече в областта на играта концепция са проектиране, така че аз имам покрити. А аз не означава, като с помощта на Wii да се движи нещата, имам предвид действителната Предложения персонажите в играта правя. известен още като това ще бъде много движение улавяне става. Най-вероятно в 1000 на доколкото съхраняват Предложения вървим. Що се отнася до видове файлове, познавам много хора погледнете програмите на файлове, така че wana направя нещо като направите файл extrention нещо като ---. LOL. OMG. WTF. Rofl нали знаеш, че подобни неща, така че когато дойде да poeple погледни файловете, те ще бъдат мисля, какви са те четене (доколкото е файлови разширения отида anway)
__________________ Компютърни части - http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Монитор - http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ейс] |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Груб сила случай modding. hehe | hataw13 | Случаи & Power Доставки | 3 | 8 юни 2009 15:42 |
| Автомобил Modding за външен твърд диск - Autoplay звук Когато включени | Клейтън | Мултимедия & Codecs | 6 | 29 Март 2009 20:05 |
| Моят компютър случай modding | Rik | Случаи & Power Доставки | 18 | 25 Дек 2007 09:11 |
| Стари PC игри | Kev64942 | PC & конзолата Gaming | 1 | 13 Сеп 2007 09:32 |
| Какъв е случая modding? | Conred | Общи Хардуер Чат | 2 | 14 Окт 2006 20:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |