menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Herní Deisign a nebo modding .......

Reply

Thread Nástroje
Old 11. Září 2008, 13:21
Dárce Skupina

Default Herní Deisign a nebo modding .......

Kdo dělá buď? Miluju PC hry a bylo hrát, protože jim vyšel. Chcete říci, že pokrok od okamžiku, kdy jsem začal s tím, co je venku je úžasné by bylo podhodnocení. Zkuste porovnat s Crysis a "hra", která se skládá ze slova na obrazovce, která říká vzrušující věci jako "si přijdou na konec haly. Můžete vstoupit do dveří na levé nebo jeden na pravé straně. Typu R na pravé a L pro levou .........

Tak jako tak, mods, kdo a jak začít? Jak o tvorbě hry? Hra motory jsou proprietární nebo můžete "leasing", jak jim to bylo? Vím, že některé hry Doom použit původní motor a další utéci ze své vlastní. Každá hra jsem koupil nedávno "továrně podporované" mod nástroje. I've seen her domovské stránky, kde se vývojáři skutečně interagovat s modders a pomozte jim mimo. měl jeden online třídě jako to bylo.
Old 11. Září 2008, 15:04
Dárce Skupina

Začal jsem pomocí Zdroj SDK, aby mapy pro servery i hrál v HL2 DM. Jeho velkou pomocí pro zahájení a zdarma. to se stává velmi jednoduché, když vám pochopit ji. Pamatuji si, když mi bylo asi 3-4 let, a já jsem hrál Mega Race na okna DOS. Pro mě veliké hledáte hru isnt tolik greaphics, ale místo realističtější pohyby a animace těla a surrouding. můžete banán vypadat jako banán, ale pokud to vypadá jako opice s záchvat, když peels, pak to vypadá špatně, bez ohledu na to, jak jste jej krájet. Budu desining mé hry brzy. Mám tým přátel, kteří jsou stejně jako na to, jak jsem. Podrobnosti o hře a příběhu souladu se něco ne tak jsme se rozhodli podělit se s ostatními (dont chce někdo užívat mé myšlenky). Ale co mohu říct, je, že to, co máme na skladě, nikdy nebyla provedena v jakékoliv jiné hře doposud. Všechny naše hry jsou extrémně uniqe, a od toho, co jsme doposud, ale bude trvat asi týden pevných hry porazit vše, co je v příběhu režimu. Uvidíte a být schopen dělat věci v multiplayeru, které nebyly nikdy udělat dřív. I cant dočkat, až dostanu koláľí úroveň vzdělání pro toto.

Můj systém: Nejlépe Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základní deska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Paměť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
desce (prozatím)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640gb
Optická mechanika (s):
Klikněte na odkaz v podpisu více
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750 WATT)
Chlazení:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Síť / Internet:
DSL středně
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak brzy)
Operační systém (y):
XP Home
Old 11. Září 2008, 15:16
Dárce Skupina

Jsem vedoucí scripter na Dawn of Victory mod.

Dobrý způsob, jak začít, je to jen vybrat něco jako mapování nebo skriptování, nebo tak něco, vytvořit portfolio dělat na volné noze pro modding, a prolomit tak.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 11. Září 2008, 15:37
Dárce Skupina

To vypadá cool Carbon. Já jen třpytil na to, ale bude to další pročíst později.

Sýr, jste řidičské mi praštěný vole, je to collège lol. Použijte své kontroly pravopisu. Ach sakra s ním, jsem si buď zřídka. Hry, zvuk v pohodě, běž s nimi. Máte jeden animátor čerpat zkazit pro vás? Ne, nejsem hledáte práci lol, nemohu čerpat, jen se ptám. I don't care, že mnoho z jakéhokoli z poloviny životnosti hry. Jo mají některé zajímavé vlastnosti, ale pro mě, ale v podstatě sát co se týká hry. Osobně si nejsem tak zájem o to, co já nazývám Nintendo problémy (jak dobře se učí obsluhovat počítač nebo konzole kláves pro pohyb divný zadek), jak jsem v dobrém příběhu a výzvou.

Např. Já hraji v nové hře STALKER. Mám běžet klíč a použijte klíč bandáž blízko u sebe. Pokud jsem narazila na bandáž klíče, když chci, aby bylo dosaženo běžet, já nejen nejsou v rozporu, ale já odpad obvaz. V reálném životě neexistuje způsob, jak bych odpadu obvaz, když jsem byl skutečně chtějí spustit. Nejsem programátor, ale já jsem hrál příliš mnoha hrách, kde když jsem narazila na klíč bandáž omylem to říká, "nemusíte obvaz" nebo něco takového, není odpadů drahých recources a to z důvodu překlep. I don't want to muset použít obě ruce a nohy, aby dosáhl nějaké divné úhoz kombinaci zatímco můj jazyk je jen v pravé pozici, abych mohl dokončit úroveň. Se mi, že je retardovaný. Tak jako tak, moje žena a večeře zrovna doma lol. Později.
Old 11. Září 2008, 20:42
Dárce Skupina

Statisticky im v horním 9% v mém stavu pro psaní fiktivní věci (myslím, že to byl ISAT?), Ale můj pravopis je příšerný. Nikdy by bylo dobré získat na pravopis. nevíte proč. Já jsem do příběhu linii více než cokoli jiného. A můj přítel studuje jít více do oblasti Herní koncepce je návrh, tak i toto vztahuje. A i neznamenají, stejně jako pomocí Wii posunout věci, mám na mysli skutečné pohyby postav ve hře dělat. aka, tam bude hodně pohybu zachycení děje. s největší pravděpodobností v 1000 to pokud jde o návrhy uloženy jít. Pokud jde o typy souborů, vím, že mnoho lidí, podívejte se na programy, soubory, tak i wana udělat něco podobného, aby soubor extrention něco podobného ---. Lol. OMG. Wtf. Rofl tě znám, a tak podobně, takže když přišel do lidí Podívejte se na soubory, budou přemýšlet, jak se čtení (pokud souborů jít anway)
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Hrubou silou případě modding. hehe hataw13 Případy & Napájecí zdroje 3 8 června 2009 15:42
Autorun Modding pro externí pevný disk - Automatické zvuku Při připojit Clayton Multimedia & Kodeky 6 29. března 2009 20:05
Můj případ PC modding Rik Případy & Napájecí zdroje 18 25. prosince 2007 09:11
Staré PC hry Kev64942 PC a herní konzole 1 13. Září 2007 09:32
Co je to případ modding? Conred Obecné Hardware Chat 2 14. října 2006 20:33
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.