μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Παιχνίδι Deisign και modding ή .......

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Σεπ 2008, 13:21
Ομάδα Δωρητών

Default Παιχνίδι Deisign και modding ή .......

Ποιος κάνει είτε; Λατρεύω το PC παιχνίδια και έχουν την αναπαραγωγή τους, δεδομένου ότι βγήκε. Για να πω την πρόοδο από τότε που άρχισα να είναι αυτό που τώρα είναι καταπληκτικό θα ήταν μια υποτιμητική. Προσπαθήστε να συγκρίνετε Crysis με ένα "παιχνίδι" που αποτελείται από λέξεις σε μια οθόνη που λέει συναρπαστικά πράγματα όπως "σας έρθει στο τέλος της αίθουσας. Μπορείτε να εισάγετε μια πόρτα προς τα αριστερά ή σε μία προς τα δεξιά. Type R για δεξιά και L για αριστερό .........

Tελoσπάvτωv, που mods και πως μπορείτε να ξεκινήσετε; Τι λέτε για τον σχεδιασμό ενός παιχνιδιού; Είναι παιχνίδι κινητήρες ιδιόκτητα ή μπορείτε να "μίσθωσης" τους κατά κάποιο τρόπο; Ξέρω πολλά παιχνίδια χρησιμοποιείται η αρχική Ολεθρο κινητήρα και άλλοι κινούνται με τα δικά τους. Κάθε παιχνίδι που αγόρασε πρόσφατα έχει "εργοστάσιο υποστηρίζονται" mod εργαλεία. Έχω δει το παιχνίδι των εσωτερικών χώρων, όπου οι προγραμματιστές θα πράγματι αλληλεπιδρούν με modders και βοηθούν τους. ένας είχε μια ηλεκτρονική τάξη όπως ήταν.
Old 11 Σεπ 2008, 15:04
Ομάδα Δωρητών

Ξεκίνησα με τη χρήση Πηγή SDK να χάρτες για διακομιστές Έπαιξα στο HL2 DM. Η μεγάλη για να ξεκινήσει και από την ελεύθερη. γίνεται πολύ εύκολο, όταν έχετε το "κολλάει" του. Θυμάμαι όταν ήμουν 3-4 ετών, και έπαιξα Mega Αγώνας για παράθυρα DOS. Για μένα ένα μεγάλο παιχνίδι isn't εξετάζοντας τόσο το greaphics, αλλά, αντίθετα, ρεαλιστικές κινήσεις και τα κινούμενα σχέδια του οργανισμού και surrouding. μπορείτε να κάνετε μια μπανάνα μοιάζει με μπανάνα, αλλά και αν μοιάζει με πίθηκο με κατάσχεση όταν peels, τότε φαίνεται κακό, δεν έχει σημασία πόσο σας κομμάτι, αυτό. Θα είναι η δική μου desining παιχνίδια σύντομα. Έχω μια ομάδα φίλων που είναι το ίδιο σε αυτό που είμαι. Οι λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι και η ιστορία είναι κάτι που γραμμή δεν αποφάσισε να μοιραστεί με τους άλλους (dont θέλει κάποιος λαμβάνοντας μου ιδέες). Αλλά αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι αυτό που έχουμε στις αποθήκες, δεν έχει ποτέ γίνει σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι μέχρι στιγμής. Όλα τα παιχνίδια μας θα είναι εξαιρετικά uniqe, και από αυτό που έχουμε μέχρι σήμερα, θα χρειαστούν περίπου μια εβδομάδα των στερεών παιχνίδι για να κερδίσει τα πάντα στην ιστορία mode. Θα δείτε και να είναι σε θέση να κάνουμε τα πράγματα σε πολλούς ότι δεν έχουν ποτέ γίνει πριν. I επίκλιση περιμένουμε να κολάζ επίπεδο εκπαίδευσης, για αυτό.

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 11 Σεπ 2008, 15:16
Ομάδα Δωρητών

Είμαι scripter οδηγήσει στην Αυγή της Νίκης mod.

Καλός τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να διαλέξω μόνο κάτι σαν χαρτογράφησης ή δέσμες ενεργειών ή κάτι τέτοιο, το χτίσιμο χαρτοφυλακίου κάνουμε freelance για modding, και ρήξη με αυτόν τον τρόπο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 11 Σεπ 2008, 15:37
Ομάδα Δωρητών

Αυτό φαίνεται κουλ άνθρακα. I glanced μόνο σε αυτό, αλλά θα λάβουν γνώση περαιτέρω αργότερα.

Τυρί, είστε οδήγηση batty φίλε μου, είναι κολέγιο lol. Χρήση ορθογραφικού ελέγχου σας. Αχ με αυτήν την κόλαση, θα το κάνετε είτε σπάνια. Τα παιχνίδια ήχου δροσερό, τρέχει με αυτούς. Έχετε έναν animator να συνάγει τα χάλια έχει για εσάς; Οχι, δεν είμαι αναζητούν εργασία lol, δεν μπορώ να αντλήσει, μόνο έλεγχο. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ για κανένα από τα παιχνίδια Half Life. Ναι, έχουν ορισμένα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, αλλά για μένα, που βασικά πιπιλίζουν όσο παιχνίδι τους. Προσωπικά, δεν είμαι τόσο ενδιαφέρονται για αυτό καλώ Nintendo προβλήματα, (πόσο καλά έχετε μάθει να λειτουργούν τα πλήκτρα του υπολογιστή ή κονσόλα για περίεργο κώλο κυκλοφορίας), όπως είμαι σε μια καλή ιστορία και την πρόκληση.

Για παράδειγμα. Είμαι STALKER παίζει το νέο παιχνίδι. Έχω το κλειδί Run και τη χρήση επίδεσμο κλειδί κοντά το ένα στο άλλο. Αν πατήσετε το πλήκτρο επίδεσμος όταν θέλω να χτυπήσει τρέχει, δεν ήμουν μόνο δεν τρέχει, αλλά εγώ αποβλήτων επίδεσμο. Στην πραγματική ζωή δεν υπάρχει τρόπος θα αποβλήτων επίδεσμο όταν ήταν πράγματι θέλει να τρέξει. Δεν είμαι προγραμματιστής, αλλά έχω παίξει πάρα πολλά παιχνίδια που αν πατήσετε το πλήκτρο επίδεσμο από λάθος που λέει, "δεν χρειάζεται επίδεσμο" ή κάτι τέτοιο, δεν σπαταλούν πολύτιμους recources λόγω της typo. Δεν θέλω να πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τα δύο χέρια και τα πόδια να χτυπήσει κάποιο παράξενο συνδυασμό πλήκτρων, ενώ τη γλώσσα μου είναι ακριβώς στη σωστή θέση, ώστε να μπορώ να συμπληρώσουν ένα επίπεδο. Για μένα αυτό είναι καθυστερημένος. Tελoσπάvτωv, η γυναίκα μου και δείπνο μόλις έχεις σπίτι lol. Αργότερα.
Old 11 Σεπ 2008, 20:42
Ομάδα Δωρητών

Στατιστικά im στην κορυφή 9% το κράτος για την γραφή μου φανταστικό υλικό (Νομίζω ότι ήταν η ISAT;) ορθογραφία, αλλά μου είναι απαίσια. Ποτέ δεν θα μπορούσε να λάβει σε καλή ορθογραφία. δεν ξέρω γιατί. Είμαι σε γραμμή ιστορία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Και ο φίλος μου σπουδάζει να προχωρήσει περισσότερο στον τομέα των παιχνιδιών Concept είναι σχεδιασμό, γι 'αυτό που καλύπτεται. Και δεν εννοώ όπως η χρησιμοποίηση του Wii να προχωρήσουμε τα πράγματα, εννοώ τις πραγματικές κινήσεις των χαρακτήρων σε ένα παιχνίδι το κάνετε. ή αλλιώς, θα υπάρχει πολλή κίνηση σύλληψη εξέλιξη. πάσα πιθανότητα το 1000 όσον αφορά τις προτάσεις ψηφίσματος προχωρήσει αποθηκεύονται. Όσο για τους τύπους αρχείων, γνωρίζω πολλούς ανθρώπους εξετάσουμε τα προγράμματα αρχεία, έτσι wana ήθελε να κάνει κάτι το αρχείο extrention κάτι σαν ---. Lol. Omg. WTF. ROFL ήδη γνωστό, τέτοια, ώστε όταν έρθει να poeple δούμε τα αρχεία, θα είναι αυτό που τους σκέψης ανάγνωση (στο μέτρο του αρχείου επεκτάσεις πάνε anway)
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.