manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Divljač i Deisign ili modding .......

Reply

Thread Tools
Old 11. Ruj 2008, 13:21
Donatorska Grupa

Default Divljač i Deisign ili modding .......

Tko to bilo? Volim PC igrama, te su ih igrate, jer je došao vanjska strana. Reći napredak od kada sam počela da ono što je sada je iznenađujuće biti nepotpuno. Pokušajte usporediti Crysis s "igru" koja se sastoji od riječi na ekranu koja kaže uzbudljive stvari poput "ste došli do kraja hodnika. Možete unijeti vrata lijevo ili jedan na desnoj strani. Type R za desno i L za lijevu .........

Anyways, koji MODs i kako ste započeli? Kako o izradi igre? Igra motori su vlasnički ili možete "najmu" kao što su ih? Znam nekoliko igara koristi originalni Doom motora i drugih pobjeći od vlastite. Svaki igru sam kupio u zadnje vrijeme je "tvornički podržani" mod tools. Ive 'pp od SEE igra home lokacijama gdje će se zapravo programere u interakciji s modders i pomoći ih. jedna je online klase kao što su bili.
Old 11. Ruj 2008, 15:04
Donatorska Grupa

Počela sam se pomoću Source SDK da karata za servere igrao sam na HL2 DEM. Njegov veliki po početi i njegova besplatno. Postalo je vrlo lako kada dobijete dokučiti ga. Sjećam se kada sam bio oko 3-4 godina, i sam igrao Mega Race na Windows DOS. Za mene velika potražnja igra nije toliko u greaphics, ali umjesto toga realistične pokrete i animacije za tijelo i surrouding. Možete napraviti banane izgledaju kao banani, ali ako ona izgleda kao majmun sa konvulzivnog kada je peels, onda to izgleda loše, bez obzira na koji način kriška ga. Ja ću biti desining moja igre uskoro. Imam tim prijateljima koji su u nju baš kao što sam ja. Detalji o igri i priča linije su nešto odlučili smo da se ne dijele s drugima (dont ištanje netko uzimajući moje ideje). Ali što ja mogu reći, da je ono što smo u trgovinu, nikad nije učinjeno u bilo koju drugu igru do sada. Sve naše igre će biti izuzetno Jedinstvena i od ono što smo do sada, što će potrajati oko tjedan dana solid igre igrati da tuku sve u priču modu. Vidjet ćete i biti u mogućnosti za napraviti stvari u multiplayer koji nikada nisu bili gotovi prije. JA licemjerje pričekajte da dobijete Kolažne za ovu razinu obrazovanja.

My System: Top Secrit

Procesor (i):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memorija:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafička kartica (e):
GTX280
Sound Card:
onboard (za sada)
Tvrdi disk (i):
WD6401AALS WD 640GB
Optički pogon (e):
Kliknite na link u potpis za više
Case / PSU:
Gusar CMPSU-750TX (750 W)
Hlađenje:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Network / Internet:
DSL medij
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (uskoro anyway)
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 11. Ruj 2008, 15:16
Donatorska Grupa

I'm scripter dovesti na Zoru Victory mod.

Dobar način za započeti je samo pokupiti nešto poput skriptiranja ili preslikavanje ili nešto, izgradnju portfelja to za freelance modding i izbiti na taj način.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 11. Ruj 2008, 15:37
Donatorska Grupa

Da izgleda cool Carbon. Glanced sam samo na to, ali će ga dodatno pregledati kasnije.

Sir, vi ste mi vozačka batty dude, to college lol. Koristite svoje provjere pravopisa. Ah dovraga s njom, ja to rijetko bilo. Igre zvuk svjež, pokrenite s njima. Jeste li za jedan animator povući sranje gore za vas? Ne, nisam u potrazi za poslom lol, ne mogu izvući, samo provjeravanje. Ne zanima me toliko za bilo koji od polovice života igre. Da su neke zanimljive mogućnosti, nego da me oni u osnovi sisati onoliko koliko je to igra igrati zabrinjava. Osobno, nisam toliko zainteresiran za ono što sam poziv Nintendo problema (koliko dobro naučiti raditi računalo ili konzolu tipki za kretanje natprirodan magarac) kao što sam ja u dobrom pričom i izazov.

Na primjer. Ja sam novi Stalker igrajući igru. Imam pokrenuti tipku i tipku koristite bandažirati blizu jedan drugoga. Ako sam pogodio bandažirati tipku kad želite pokrenuti hit, ja ne samo da ne ponestane, ali ja otpada zavoj. U stvarnom životu ne postoji način ja bih otpada zavoj kada sam bio stvarno žele pokrenuti. Nisam programer, ali sam igrao previše igrica gdje li pritisnuti tipku bandažirati greškom ona kaže, "ne trebate zavoj" ili nešto slično, ne otpada recources dragocjeno, jer je slovoslagač. Ne želim da se mora koristiti obje ruke i noge bi pogodio neke čudne kombinacije pritisaka na tipke dok se moj jezik je tek u pravom položaju, tako da mogu popuniti razini. Za mene to je retardirani. Anyways, svoju ženu i večeru pravedan je dobio home lol. Kasnije.
Old 11. Ruj 2008, 20:42
Donatorska Grupa

Statisticki im u prvih 9% u mojoj državi pisanja fikcionalno stvari (mislim da je to bila ISAT?) Ali moj pravopis je strašno. Nikad ne bi mogao dobiti dobar u pravopis. ne znam zašto. Ja sam u priči line više nego bilo što drugo. I moj prijatelj je studirao više ići u području Koncept igre su dizajn, pa sam da se pokrije. A ja ne znače kao što je koristeći Wii premjestiti stvari, mislim na stvarna prijedloga likova u igri učiniti. aka, tu će biti puno digitalizacija pokreta događa. najvjerojatnije u 1000-a što se tiče prijedloga pohranjene ići. Što se tiče vrste datoteka, znam mnogo ljudi gledaju u programima slika, pa sam ja wana učiniti nešto slično napraviti datoteku extrention nešto kao ---. Lol. Omg. Wtf. Rofl Ya know, stvari kao što je to, pa kad dođe do poeple pogledajte slika, misleći da će biti ono što su čitanje (koliko datotečnih nastavaka ići anway)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.