פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

משחק Deisign ו או modding .......

Reply

שרשרת כלים
Old 11th ספטמבר 2008, 13:21
קבוצת תורמים

Default משחק Deisign ו או modding .......

גם מי עושה? אני אוהב משחקי מחשב ו היה להם משחק מאז שהם יצאו. כדי לומר את ההתקדמות מ כאשר התחלתי לצאת עכשיו מה הוא היה מדהים להיות לשון המעטה. נסה להשוות עם Crysis "משחק" זה מורכב של מילים על המסך מרגש שאומר דברים כמו: "אתה מגיע עד הסוף של האולם. אתה יכול להזין את דלת אחד שמאלה או ימינה. Type R עבור צודק L עבור שמאלה .........

בכל מקרה, מי mods וכיצד לך להתחיל? מה דעתך על תכנון משחק? האם מנועי המשחק קניינית או שאתה יכול "חכירה" אותם כביכול? אני יודע כמה משחקים מקוריים המשמשים את גורל המנוע ואחרים רצים משלהם. כל משחק אני קניתי לאחרונה יש "מפעל תמיכה" כלים "המשרד". אני ראיתי משחק הבית של מפתחי האתרים שבהם יהיה למעשה אינטראקציה עם modders לצאת ולעזור להם. אחד היה בכיתה מקוונת כביכול.
Old 11th ספטמבר 2008, 15:04
קבוצת תורמים

התחלתי לצאת באמצעות מקור SDK כדי לגרום מפות שרתי שיחקתי ב HL2 DM. Its a גדול כדי להתחיל שלה בחינם. היא הופכת קלה מאוד, כאשר אתה מקבל את זה של להיתקע. אני זוכר כשהייתי בערך 3-4 שנים, ואני שיחקתי Mega Race DOS ב-Windows. כדי לי להסתכל משחק נהדר isn't כל כך את greaphics, אך במקום ריאלי תנועות ואנימציה של גוף surrouding. אתה יכול להפוך בננה נראה כמו בננה, אבל אם זה נראה כמו קוף having a תפיסת כשזה peels, אז זה נראה רע, לא משנה כמה אתה פרוסה זה. אני אהיה desining שלי משחקים בקרוב. יש לי קבוצה של חברים שהם בדיוק כמו את העניין כפי שאני. את הפרטים על המשחק ועל הסיפור קו הם משהו החלטנו לא לשתף עם אחרים (dont רוצה מישהו לוקח לי את הרעיונות). אבל מה אני יכול להגיד, זה מה שיש לנו בתוך חנות, מעולם לא נעשה בכל משחק עד כה. כל המשחקים שלנו יהיה מאוד uniqe, ומתוך מה שיש לנו עד כה, הם יקבלו על שבוע של משחק סולידי לשחק להכות כל הסיפור במצב. תוכלו לראות ולהיות מסוגל לעשות את הדברים מרובי כי מעולם לא נעשה בעבר. אני צביעות לחכות כדי לקבל קולאז רמת חינוך זה.

המערכת שלי: למעלה Secrit

מעבד (ים):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
לוח האם:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
זיכרון RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
כרטיס מסך (S):
GTX280
כרטיס קול:
onboard (לעת עתה)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
כונן אופטי (S):
לחץ על הקישור חתימה לפרטים
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 Watt)
Cooling:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm הרובה
רשת / אינטרנט:
DSL בינוני
צג (S):
30 אינץ '2650x1600 (בקרוב בכל אופן)
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 11th ספטמבר 2008, 15:16
קבוצת תורמים

אני להוביל תסריטאי על Dawn הניצחון משרד הביטחון.

דרך טובה להתחיל היא רק לקחת משהו כמו מיפוי או scripting או משהו, בניית תיק עצמאי עושה את זה בשביל modding, ואת הפסקה ככה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 11th ספטמבר 2008, 15:37
קבוצת תורמים

זה נראה מגניב Carbon. אני רק glanced בזה לעין אבל זה יהיה עוד יותר מאוחר יותר.

גבינה אתה נוהג batty לי אחי, זה של המכללה LOL. השתמש את בדיקת האיות. אה, לעזאזל עם זה, אני גם עושה לעתים רחוקות. את המשחקים נשמע מגניב, לרוץ איתם. יש לך animator למתוח שטויות ל אתה? לא, אני לא מחפש עבודה LOL, אני לא יכול לצייר, רק לבדוק. לא אכפת לי כל כך הרבה עבור מחצית חיים של משחקים. כן יש להם כמה תכונות מעניינות, אך לי, הם בעצם גרועים ככל לשחק במשחק הוא מודאג. אישית, אני לא כל כך מתעניינת במה שאני מכנה Nintendo בעיות, (גם אתה ללמוד כיצד להפעיל את המחשב או את קונסולת מפתחות מוזר התחת התנועה) כפי אני טובה storyline ואת האתגר.

לדוגמה. אני משחק את המשחק החדש STALKER. אני חייב להפעיל את מפתח ושימוש תחבושת מפתח קרוב אחד לשני. אם אני מכה את תחבושת מפתח כאשר אני רוצה לפגוע הפעלה, אני לא רק לא לפעול, אבל אני בזבוז תחבושת. במציאות אין דרך הייתי בזבוז תחבושת כשאני באמת שרציתי היה לרוץ. אני לא מתכנת, אבל יש לי יותר מדי משחקים לשחק בהם אם אני פגע תחבושת המפתח בטעות זה אומר, "אתה לא צריך תחבושת" או משהו כזה, זה לא בזבוז יקר recources בשל טעות דפוס. אני לא רוצה להשתמש בשתי הידיים והרגליים לפגוע קצת מוזר keystroke תוך שילוב הלשון שלי היא רק על המיקום הנכון, כך אני יכול להשלים את הרמה. לי זה מפגר. בכל מקרה, את אשתי ואת ערב רק צריך הביתה LOL. מאוחר יותר.
Old 11th ספטמבר 2008, 20:42
קבוצת תורמים

IM סטטיסטית של 9% הדף שלי המדינה לכתיבה דמיוני דברים (אני חושב שזה היה ISAT?) איות שלי אבל הוא נורא. אף פעם לא יכולתי להגיע בשעה טובה האיות. לא יודע למה. אני לתוך קו הסיפור יותר מכל דבר אחר. והחבר שלי הוא לומד ללכת יותר באזור של המשחק הם עיצוב קונספט, אז יש לי את זה מכוסה. ואני לא מתכוון כמו באמצעות Wii להעביר דברים, אני מתכוון בפועל את תנועות הדמויות במשחק לעשות. aka, יהיו הרבה תנועה לכידת קורה. הסיכוי הטוב ביותר של 1000 של ככל מאוחסן תנועות ללכת. לגבי סוגי קבצים, אני מכיר הרבה אנשים להסתכל על תוכניות קבצים, אז אני עושה משהו כמו wana להפוך את הקובץ extrention משהו כמו ---. LOL. Omg. Wtf. Rofl אותך יודע, דברים כאלה, אז מתי לבוא poeple תראה את הקבצים, הם יהיו לחשוב מה הם קריאה (ככל סיומות קבצים עבור anway)
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.