![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kas ką nors? Man patinka PC zaidimai ir buvo žaisti jiems, nes jie išėjo. Pasakyti pažanga nuo tada, kai aš pradėjau į tai, kas iš dabar yra nuostabi būtų sumenkinimas. Pabandykite palyginti su Crysis "žaidimą", kuris susideda iš žodžių ekrane sako, kad įdomių dalykų, pavyzdžiui, "jums ateiti į salę, pabaigos. Galite įvesti durys į kairę arba į vieną į dešinę. Type R teisę ir L, kairėje ......... Anyways, kurie mados ir kaip jums pradėti? Kaip apie projektavimas žaidimas? Ar žaidimas variklių nuosavybės arba galite "nuomos" jiems tarsi? Žinau keletą žaidimų naudojamas originalus Doom variklį ir kt nubėgti nuo jų pačių. Kiekvienas žaidimas aš nusipirkau neseniai "gamyklos remiamas" mod įrankiai. Mačiau žaidimas Pagrindinis svetaines, kur kūrėjai tikrai bendrauti su modders ir padėti joms atlikti. dar viena internete klasė, nes ji buvo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš pradėjau naudojant Source SDK kurti žemėlapius serverių I grojo ir HL2 DM. Jo dideli, paleisti ir be jo. tampa labai lengva, kai gaunate pakabinti jį. Prisimenu, kai man buvo apie 3-4 metai, ir aš grojo Mega Race on Windows DOS. Man puikiai atrodo žaidimas isnt so much greaphics, o vietoj realaus judėjimo ir animacija kūno ir apsuptas. Jūs galite padaryti bananų atrodyti bananų, bet jei jis atrodo kaip beždžionė, turintys areštas, kai jis žievelė, tai atrodo blogai, nesvarbu, kaip jūs tai gabalas. Būsiu desining savo žaidimų greičiau. Turiu draugų, kurie dirba kaip į jį, kaip ir aš. Apie žaidimą ir story line yra kažkas, ką mes nusprendė ne dalintis su kitais (Dont duomenis kas nors nori imtis savo idėjas). Bet ką aš galiu pasakyti, kad tai, ką turime parduotuvėje, dar niekada nebuvo padaryta jokių kitų žaidimų kol kas. Visi mūsų žaidimai bus itin uniqe, ir nuo to, ką turime tiek, kiek jie truks apie kieto žaidimo savaitę pabūti viskas istorijoje režimą. Pamatysite ir galės daryti tai, ko ir multiplayer, kad niekada nebuvo daroma anksčiau. I cant wait to get koliažas išsilavinimą už tai.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm švino scripter dėl Dawn of Victory mod. Geras būdas pradėti yra tiesiog pasiimti ką nors daugiau kaip planavimo ar scenarijus, arba kažką statyti portfelio tai daryti laisvai samdomi už modding, ir pertrauka, kad taip.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kad atrodo kietas anglies. Aš tik pažiūrėjau į jį, bet žiūrinėti tai dar vėliau. Sūrio, jūs važiuojate man Batty dude, jis koledžo lol. Naudokite savo rašybos tikrintuvą. O su juo pragarą, aš retai arba. Žaidimai garso atvėsti, paleisti su jais. Ar jūs Animatorius atkreipti šūdas ne jums? No, I'm not looking for a job Lol, aš negaliu daryti, tik patikrinti. I don't care, kad daug už bet puse gyvenimo žaidimai. Taip jie turi įdomių funkcijų, bet man jie iš esmės žįsti tiek, kiek žaidimas yra susiję. Asmeniškai aš ne taip įdomu, ką aš vadinu "Nintendo problemas, (kaip gerai jūs išmoksite dirbti su kompiuteriu ar konsolės raktai weird ass judėjimas), taip esu geras siužeto ir iššūkis. Pvz. I'm playing naują "STALKER" žaidimas. Turiu Run ir naudoti tvarstį raktas arti viena kitos. If I hit rait klavišą, kai noriu paleisti hit, aš ne tik neprieštarauja, o aš atliekų tvarsčiu. Realiame gyvenime nėra taip, kaip man būtų atliekos tvarstis, kai aš iš tikrųjų buvo norinčių važiuoti. Aš nesu programuotojas, bet aš grojo per daug žaidimų, kur, jei aš paspauskite klavišą tvarstis per klaidą jis sako: "Jums nereikia rait" ar kažką panašaus, kad jis ne atliekos, brangakmeniai turtai, nes typo. Aš nenoriu, kad reikia naudoti abi rankas ir kojas, kad pasiektų tam keistam klavišų derinys, o mano kalba yra tik teisingoje padėtyje, kad galėčiau visą lygį. Man tai sulėtėja. Anyways, mano žmona ir vakarienė just got home lol. Vėliau. |
|
| |||
| |||
| Statistiškai IM viršų 9% mano narė raštu pramanytas Stuff (manau, kad tai buvo ISAT?), Bet mano rašyba yra siaubinga. Niekada negalėjo gauti gero ne rašybą. Nežinau kodėl. Aš į istoriją linija daugiau nei kas nors kitas. Ir mano draugas mokosi eiti daugiau apie koncepcijos žaidimai plotas yra dizainas, todėl aš, kad padengti. And I don't tai patinka Wii perkelti dalykų, aš tai tikrasis pasiūlymai į medžiojamųjų simbolių daryti. aka, ten bus daug judesio fiksavimas vyksta. labiausiai tikėtinas, 1000's, kiek saugomi pasiūlymus eiti. Kalbant apie failų tipus, žinau, daugeliui žmonių atrodo ne programos formatu, todėl i wana ką nors padaryti failo extrention kažkas panašaus ---. Lol. OMG. WTF. ROFL aš žinau, stuff like that, tai kai ateis į poeple ieškoti failus, jie bus galvoti, ką jie svarstymą (kiek plėtinių pereiti anway)
__________________ Kompiuterių dalys, http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Monitoriumi http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ace] |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Brute Force atveju Modding. hehe | hataw13 | Cases & Power Supplies | 3 | 8 birželis 2009 15:42 |
| Autorun Modding į išorinį kietąjį diską - "Autoplay" garsą, kai prijungtas | Clayton | Multimedia & Codecs | 6 | Kovas 29, 2009 20:05 |
| Mano PC atveju Modding | Rik | Cases & Power Supplies | 18 | 25 gruodis 2007 09:11 |
| Senas PC Game | Kev64942 | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 13 rugsėjis 2007 09:32 |
| Kas yra atveju Modding? | Conred | General Hardware Chat | 2 | 14 spalis 2006 20:33 |
| Temos įrankiai | |
| |