mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Spēle Deisign un / vai Modding .......

Reply

Thread Tools
Old Septembris 11, 2008, 13:21
Donors Group

Default Spēle Deisign un / vai Modding .......

Kas tas nu? I love PC spēles, un tās ir spēles, jo tās iznāca. Ti progress, kad es sāku to, kas tagad ir pārsteidzošs būtu nepietiekams. Mēģiniet salīdzināt Crysis ar "spēles", kas sastāv no vārdiem uz ekrāna, ka saka aizraujošas lietas, piemēram, "Jums pienācis beigām zālē. Varat ievadīt durvis pa kreisi vai pa vienam uz labo pusi. Type R tiesības un L kreisās .........

Anyways, kurš mods, un kā Jūs get started? Kā par projektēšana spēli? Vai spēle motori īpašuma, vai var jums "noma" viņiem, jo tā bija? Es zinu vairākas spēles, ko izmanto oriģinālā Doom motors un citi darbojas pie sava. Katrā spēlē, kuru es nopirku nesen ir "fabrika atbalstīja" mod tools. Esmu redzējis spēli mājās vietu, kur attīstītāji būs tiešām sazināties ar modders un palīdzēs tos novērst pavisam. viens bija online klases, kā tas bija.
Old Septembris 11, 2008, 15:04
Donors Group

Es sāku, izmantojot Source SDK, lai kartes serveriem i spēlēja Par HL2 DM. Tā liels, lai sāktu un tās bez maksas. tas kļūst ļoti viegli, ja jums karājas no tā. Es atceros, kad man bija aptuveni 3-4 gadus vecs, un man spēlēja Mega Race Windows DOS. Man liels meklē spēle isn't so much greaphics, bet reāli kustības un aktivizēšanai ķermeņa un surrouding. Jūs varat banānu izskatās banānu, bet, ja tas izskatās kā pērtiķis, kam konfiskāciju, ja tā peels, tad tas izskatās slikti, neatkarīgi no tā, kā jūs šķēle to. Es būšu desining savu spēles drīzumā. Man ir komanda, draugiem, kas ir tikpat vērā to kā es esmu. Par spēli un stāsts līnijā ir kaut mēs nolēmām nav dalīties ar citiem (dont detaļas gribu kādu, ņemot manas idejas). Bet tas, ko es varu teikt, ka tas, kas mums ir noliktavā, nekad nav darīts jebkurā citā spēlē līdz šim. Visi mūsu spēles būs ļoti uniqe, un no tā, ko mums ir tik tālu, tie prasīs apmēram nedēļu cieto spēle spēlēt sist visu, kas ir stāsts režīmā. Jūs redzēsiet, un spēs darīt lietas multiplayer, kas nekad iepriekš nav darīts. I cant wait to get kolāžas līmeņa izglītību par to.

Mana sistēma: Top Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM Operatīvā atmiņa:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Graphics Card (s):
GTX280
Sound Card:
borta (pašlaik)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Noklikšķiniet uz saiti, kas paraksta vairāk
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 W)
Dzesēšana:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Tīkla / Internets:
DSL vidēja
Monitor (s):
30 collas 2650x1600 (drīz anyway)
Operating System (s):
XP Home
Old Septembris 11, 2008, 15:16
Donors Group

Es esmu svina scripter par Dawn of Victory mod.

Labs veids, lai sāktu, ir tikai izvēlēties kaut ko veido, piemēram, plānošana un skriptu vai kaut ko, veidot portfolio to dara ārštata par modding, un pārtraukums šādā veidā.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Septembris 11, 2008, 15:37
Donors Group

Kas izskatās cool Carbon. Es tikai paskatījās uz to, bet būs rūpīgi izlasīt to vēl vēlāk.

Siers, jums ir vadītāja mani jucis dude, it's College lol. Izmantot jūsu pareizrakstības pārbaudi. Ah velna, es reti vai nu. Spēles skaņas atdzist, darboties ar tiem. Vai jūs animators izstrādāt crap up for you? Nē, es neesmu meklēju darbu lol, es nevaru izdarīt, tikai pārbaudes. Man vienalga, ka liela daļa par jebkuru no pusperiods spēles. Yeah tās ir dažas interesantas īpašības, bet man viņi būtībā zīšana cik spēle spēlēt tas attiecas. Personīgi es neesmu tik interesē, ko es saucu Nintendo problēmas, (cik labi jūs iemācīties darboties datora vai konsoles atslēgas pareģojums ass kustības), kā es esmu labu sižetu un izaicinājums.

For instance. Es esmu spēļu jauno Stalker spēle. Man ir palaist atslēgu un lietot pārsēju galvenais tuvu viens otram. Ja es hit pārsēju taustiņu, kad es vēlos, lai sasniegtu palaist, es to ne tikai nevar palaist, bet es atkritumi pārsējs. Reālajā dzīvē nav iespējams Es atkritumi pārsējs, kad es patiesībā bija, kas vēlas darboties. Es neesmu programmētājs, taču man bija pārāk daudz spēles, ja es hit pārsēju galvenās kļūdas pēc to saka: "Jums nav nepieciešams pārsēju" vai kaut kas līdzīgs, ka tas nav atkritumi, dārgakmeņi recources dēļ typo. Es nevēlos jāizmanto abas rokas un kājas, lai sasniegtu kādu dīvainu taustiņu kombinācija, kamēr mana mēle ir tikai pareizā stāvoklī, lai es varētu pabeigt līmenī. Man tas ir atpalikuši. Anyways, mana sieva un vakariņas tikko atgriezāmies mājās lol. Vēlāk.
Old Septembris 11, 2008, 20:42
Donors Group

Statistiski IM top 9% manā stāvoklī rakstot izdomātas sīkumi (i domāju, ka tā bija ISAT?), Bet mana rakstība ir briesmīgs. Nekad varētu iegūt labi pareizrakstību. nezinu kāpēc. Es esmu vērā stāsts līnija vairāk nekā jebkas cits. Un mans draugs mācās iet vairāk jomā spēles koncepcija ir projektēšanas, tāpēc man ir šī aptvertā. Un es nedomāju, piemēram, izmantojot Wii pārvietoties lietas, es domāju faktisko priekšlikumus šajā spēlē rakstzīmes darīt. aka, tur būs daudz kustību notveršanā notiek. visticamāk in 1.000's, cik glabā kustības iet. Attiecībā uz failu tipus, es zinu daudzus cilvēkus apskatīt programmas failus, so i wana do kaut ko līdzīgu darīt lietas extrention kaut ko līdzīgu ---. Lol. OMG. Wtf. ROFL ya know, stuff, piemēram, ka, tad, kad poeple pienācis apskatīt failus, tie tiks domāt, ko viņi lasa (ciktāl failu paplašinājumi aiziet anway)
Reply

Register

Bookmarks