menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Herné Deisign a alebo modding .......

Reply

Thread Tools
Old 11. September 2008, 13:21
Darcu Skupina

Default Herné Deisign a alebo modding .......

Kto robí buď? Miluju PC hry a bolo hrať, pretože im vyšiel. Chcete povedať, že pokrok od okamihu, kedy som začal s tým, čo je vonku je úžasné by bolo podhodnotení. Skúste porovnať s Crysis a "hra", ktorá sa skladá zo slova na obrazovke, ktorá hovorí vzrušujúce veci ako "si prídu na koniec haly. Môžete vstúpiť do dverí na ľavej alebo jeden na pravej strane. Typu R na pravej a L pre ľavú .........

Tak ako tak, mods, kto a ako začať? Ako o tvorbe hry? Hra motory sú proprietárnu alebo môžete "leasing", ako im to bolo? Viem, že niektoré hry Doom použiť pôvodný motor a ďalšie utiecť zo svojej vlastnej. Každá hra som kúpil nedávno "továrni podporované" mod nástroje. I've seen her domovskej stránky, kde sa vývojári skutočne interagovať s modders a pomôžte im mimo. mal jeden online triede ako to bolo.
Old 11. September 2008, 15:04
Darcu Skupina

Začal som pomocou Zdroj SDK, aby mapy pre servery i hral v HL2 DM. Jeho veľkou pomocou pre začatie a zadarmo. to sa stáva veľmi jednoduché, keď vám pochopiť ju. Pamätám si, keď mi bolo asi 3-4 rokov, a já jsem hrál Mega Race na okná DOS. Pre mňa veliké hľadáte hru isnt toľko greaphics, ale miesto realistickejšie pohyby a animácie tela a surrouding. môžete banán vyzerať ako banán, ale ak to vyzerá ako opice s záchvat, keď peels, potom to vyzerá zle, bez ohľadu na to, ako ste ho krájať. Budem desining mojej hry čoskoro. Mám tím priateľov, ktorí sú rovnako ako na to, ako som. Podrobnosti o hre a príbehu súlade so niečo nie tak sme sa rozhodli podeliť sa s ostatnými (dont chce niekto užívať moje myšlienky). Ale čo môžem povedať, je, že to, čo máme na sklade, nikdy nebola vykonaná v akejkoľvek inej hre doposial. Všetky naše hry sú extrémne Uniqa, a od toho, čo sme doteraz, ale bude trvať asi týždeň pevných hry poraziť všetko, čo je v príbehu režime. Uvidíte a byť schopný robiť veci v multiplayeru, ktoré neboli nikdy urobiť prv. I cant dočkať, až dostanu koláľí úroveň vzdelania pre toto.

Môj systém: Najvyššie Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základná doska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Pamäť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
doske (zatiaľ)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640GB
Optická mechanika (s):
Kliknite na odkaz v podpise viac
Case / PSU:
Corsair CMPs-750TX (750 WATT)
Chladenie:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Sieť / Internet:
DSL stredne
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak čoskoro)
Operačný systém (y):
XP Home
Old 11. September 2008, 15:16
Darcu Skupina

Som vedúci scripter na Dawn of Victory mod.

Dobrý spôsob, ako začať, je to len vybrať niečo ako mapovanie alebo skriptovanie, alebo tak niečo, vytvoriť portfólio robiť na voľnej nohe pre modding, a prelomiť tak.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 11. September 2008, 15:37
Darcu Skupina

To vyzerá cool Carbon. Já jen třpytil na to, ale bude to ďalší pročíst neskôr.

Syr, ste vodičské mi praštěná vole, je to collège lol. Použite svoje kontroly pravopisu. Ach sakra s ním, som si buď zriedka. Hry, zvuk v pohode, bez s nimi. Máte jeden animátor čerpať zkazit pre vás? Ne, nejsem hľadáte prácu lol, nemôžem čerpať, len sa pýtam. Nechcem care, že mnohé z akéhokoľvek z polovice životnosti hry. Jo majú niektoré zaujímavé vlastnosti, ale pre mňa, ale v podstate cicať čo sa týka hry. Osobne si nejsem tak záujem o to, co já nazývame Nintendo problémy (ako dobre sa učia obsluhovať počítač alebo konzola klávesov pre pohyb divný zadok), ako som v dobrom príbehu a výzvou.

Napr. Já hraji v novej hre STALKER. Mám bežať kľúč a použite kľúč bandáž blízko seba. Keď som narazila na bandáž kľúče, keď chcem, aby bolo dosiahnuté plynúť, já nielen nie sú v rozpore, ale já odpad obväz. V reálnom živote neexistuje spôsob, ako by som odpadu obväz, keď som bol skutočne chcú spustiť. Nejsem programátor, ale já jsem hral príliš mnohých hrách, kde keď som narazila na kľúč bandáž omylom to hovorí, "nemusíte obväz" alebo niečo také, nie je odpadov drahých recources a to z dôvodu překlep. Nechcem, aby ma to musieť použiť obe ruky a nohy, aby dosiahol nejaké divné úhoz kombinácii kým môj jazyk je len v pravej pozícii, aby som mohol dokončiť úroveň. Sa mi, že je retardovaný. Tak ako tak, moje žena a večere zrovna doma lol. Neskôr.
Old 11. September 2008, 20:42
Darcu Skupina

Štatisticky im v hornom 9% v mojom stave pre písanie fiktívne veci (myslím, že to bol ISAT?), Ale môj pravopis je příšerný. Nikdy by bolo dobré získať na pravopis. neviete prečo. Já jsem do príbehu líniu viac ako čokoľvek iného. A môj priateľ študuje ísť viac do oblasti Herné koncepcie je návrh, tak aj toto vzťahuje. A aj neznamenajú, rovnako ako pomocou Wii posunúť veci, mám na mysli skutočné pohyby postáv v hre robiť. aka, tam bude veľa pohybu zachytenie deje. s najväčšou pravdepodobnosťou v 1000 to pokiaľ ide o návrhy uložené ísť. Pokiaľ ide o typy súborov, viem, že mnoho ľudí, pozrite sa na programy, súbory, tak aj wana urobiť niečo podobné, aby súbor extrention něco podobného ---. Lol. OMG. Wtf. Rofl ťa poznám, a tak podobne, takže keď prišiel do ľudí Pozrite sa na súbory, budú premýšľať, ako sa čítanie (ak súborov ísť ANWA)
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Hrubou silou prípade modding. hehe hataw13 Prípady & Napájacie zdroje 3 8 júna 2009 15:42
Autorun modding pre externý pevný disk - Automatické zvuku Pri pripojiť Clayton Multimedia & Kodeky 6 29. marca 2009 20:05
Môj prípad PC modding Rik Prípady & Napájacie zdroje 18 25. decembra 2007 09:11
Staré PC hry Kev64942 PC a herné konzoly 1 13. September 2007 09:32
Čo je to prípad modding? Conred Všeobecné Hardware Chat 2 14. októbra 2006 20:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.