![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ко то било? Волим ПЦ играма, те су их играте, јер је дошао вањска страна. Рећи напредак од када сам почела да оно што је сада је иненађујуће бити непотпуно. Покушајте упоредити Црысис са "игру" која се састоји од речи на екрану која каже узбудљиве ствари попут "сте дошли до краја ходника. Можете унети врата лево или један на десној страни. Тыпе Р за десно и Л за леву ......... Аныуаыс, који МОДс и како сте почели? Како о изради игре? Игра мотори су власнички или можете "најму" као што су их? Знам неколико игара користи оригинални Доом мотора и других побећи од сопствене. Сваки игру сам купио у задње време је "фабрички подржани" мод тоолс. Иве 'пп од СЕЕ игра хоме локацијама где ће се заправо програмере у интеракцији са моддерс и помоћи их. једна је онлине класе као што су били. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Почела сам се помоћу Соурце СДК да карата за сервере играо сам на ХЛ2 ДЕМ. Његов велики по почети и његова бесплатно. Постало је врло лако када добијете докучити га. Сјећам се када сам био око 3-4 година, и сам играо Мега Раце на Уиндоус ДОС. За мене велика потражња игра није толико у греапхицс, али уместо тога реалистичне покрете и анимације за тело и сурроудинг. Можете направити банане изгледају као банане, али ако она изгледа као мајмун са конвулзивног када је пеелс, онда то изгледа лоше, без обзира на који начин кришка га. Ја ћу бити десининг моја игре ускоро. Имам тим пријатељима који су у њу баш као што сам ја. Детаљи о игри и прича линије су нешто одлучили смо да се не деле са другима (донт оскудица нетко узимајући моје идеје). Али шта ја могу рећи, да је оно што смо у трговину, никад није учињено у било коју другу игру до сада. Све наше игре ће бити изузетно Јединствена и од оно што смо до сада, што ће потрајати око недељу дана солид игре играти да туку све у причу моду. Видјет ћете и бити у могућности радити ствари у Мултиплаыер који никада нису били готови пре. ЈА лицемјерје сачекајте да добијете Колажне за ову ниво образовања.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И'м сцриптер довести на Зору Вицторы мод. Добар начин за започети је само покупити нешто попут извршавање скрипти или пресликавање или нешто, изградњу портфеља то за фрееланце Моддинг и одмор на тај начин.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Да изгледа цоол Царбон. Гланцед сам само на то, али ће га додатно прегледати касније. Сир, ви сте ми возачка батты дуде, то цоллеге лол. Користите своје провере правописа. Ах доврага са њом, ја то ретко било. Игре звук хладан, покрените са њима. Јесте ли за један аниматор повући срање горе за вас? Не, нисам у потрази за послом лол, не могу извући, само проверавање. Не занима ме толико за било који од половине живота игре. Да су неке занимљиве могућности, него да ме они у основи сисати онолико колико је то игра играти забрињава. Лично, нисам толико заинтересован за оно што сам позив Нинтендо проблема (колико добро научити радити рачунар или конзолу тастера за кретање натприродан задњца) као што сам ја у добром причом и изазов. На пример. Ја сам нови Сталкер играјући игру. Имам покренути тастер и тастер користите бандажирати близу један другога. Ако сам погодио бандажирати тастер кад желите покренути хит, ја не само да не понестане, али ја отпада завој. У стварном животу не постоји начин ја бих отпада завој када сам био стварно желе покренути. Нисам програмер, али сам играо превише игрица где ли притиснути тастер бандажирати грешком она каже, "не треба завој" или нешто слично, не отпада рецоурцес драгоцено, јер је словослагач. Не желим да се мора користити обе руке и ноге би погодио неке чудне комбинације притисака на тастере док се мој језик је тек у правом положају, тако да могу да попунити нивоу. За мене то је ретардиране. Аныуаыс, своју жену и вечеру праведан је добио хоме лол. Касније. |
|
| |||
| |||
| Статистички им у првих 9% у мојој држави писања фикционално ствари (мислим да је то била ИСАТ?) Али мој правопис је страшно. Никад не би могао добити добар у правопис. не знам зашто. Ја сам у причи лине више него било шта друго. И мој пријатељ је студирао више ићи у подручју Концепт игре су дизајн, па сам да се покрије. А ја не значе као што је помоћу Уии покрет ствари, мислим на стварна предлога ликова у игри учинити. ака, ту ће бити пуно дигитализација покрета дешава. највероватније у 1000-а што се тиче предлога похрањене ићи. Што се тиче врсте датотека, знам много људи гледају у програмима слика, па сам ја уана учинити нешто слично направити датотеку екстрентион нешто као ---. Лол. Омг. Утф. Рофл Ыа кноу, ствари као што је то, па кад дође до поепле погледајте слика, мислећи да ће бити оно што су читање (колико датотечних наставака ићи ануаы)
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Бруталност цасе Моддинг. хехе | хатау13 | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 8. јуна 2009 15:42 |
| Ауторун за Моддинг Екстернал Хард Дриве - АутоПлаы звука Када прикључени на струју | Цлаытон | Мултимедија и кодеци | 6 | 29 март 2009 20:05 |
| Мој пц цасе Моддинг | Рик | Цасес & Поуер Супплиес | 18 | 25 децембар 2007 09:11 |
| Старе ПЦ Гаме | Кев64942 | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 13. сеп 2007 09:32 |
| Што је случај Моддинг? | Цонред | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 14 октобар 2006 20:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |