az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Oyun Deisign veya ....... modding

Reply

Konu Araçları
Old 11 Eyl 2008, 13:21
Bağış Grubu

Default Oyun Deisign veya ....... modding

Kimin yok ya? Ben ve bilgisayar oyunları seviyorum, çünkü bunları çıktı onları oynarken edilmiştir. Kimden ilerleme ben ne dışarı şimdi bir az olacak inanılmaz is başladı demek için. Bu kelimelerin bir ekran üzerinde heyecan verici bir şey gibi "burada salonun sonunda gelip söylüyor oluşan bir" oyun "ile Crysis karşılaştırın çalışın. Yaparken sol veya sağ tarafta bir kapı girebilirsiniz. Doğru yazın R ve L sol ......... için

Her kim ve Değişiklikler nasıl başlarım? Nasıl bir oyun tasarımı? Oyun motorları özel ya da size "kira" onlar gibi mi? Ben kaç oyun orijinal Doom motoru ve diğerleri kendi kaçmak kullanılan biliyorum. Her oyun kısa almış "fabrika" MOD araçları desteklemiştir. Nerede geliştiriciler aslında modders etkileşim ve onlara yardım oyun ev siteleri gördüm. olarak vardı bir çevrimiçi bir sınıf vardı.
Old 11 Eyl 2008, 15:04
Bağış Grubu

Ben sunucuları i harita yapmak Kaynak SDK kullanarak HL2 DM üzerinde oynanır gelişmekteydi. Bu büyük ve ücretsiz başlatın. çok zaman siz onu asmak almak kolay olur. Ben 3-4 yaşındaydım hatırlıyorum ve Windows DOS üzerinde Mega yarışı oynadı. Benim için büyük bir görünümlü oyun isnt çok fazla greaphics, ama yerine gerçekçi hareketleri ve vücut ve surrouding bir animasyon. ama, bir muz gibi muz göz yapabilir, eğer bir maymun zaman soyulmuş kabuk bir nöbet sahip gibi görünüyor, o zaman kötü, nasıl olursa olsun dilim görünüyor. Yakında kendi oyun desining olacak. Gibi ben kim gibi tutkunları arkadaş bir ekibe sahibiz. Oyun ve hiçbir başkalarıyla paylaşabilirsiniz (dont kararı olan bir hikayesi satırda ayrıntıları birisi benim fikir almak) istiyorum. Ama, ne söyleyebilirim ki mağaza, herhangi bir diğer oyun şimdiye kadar yapılan hiç ne var. Bütün oyunların çok, uniqe olacak ve biz bugüne kadar ne varsa, onlar sağlam oyun bir hafta hakkında hikaye modunda herşeyi yendi alacaktır. Sen ve o çok önce yapılmıştır hiç şeyler yapabilir olarak göreceksiniz. I cant bu kolaj düzeyde eğitim almak için bekleyin.

Benim Sistemi: En Secrit

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 OC 4GHz @
Anakart:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM hafıza:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
GTX280
Ses Kartı:
Teknede şimdi () için
Sabit Disk (ler):
WD WD6401AALS 640GB
Optik Sürücü (ler):
Tıklayın imza bağlantı için daha fazla
Case / PSU:
Korsan gemisi CMPSU-750TX (750 Watt)
Soğutma:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Tüfeği
Ağ Bağlantısı / İnternet:
DSL orta
Monitör (ler):
30 inç 2650x1600 (yakında yine)
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 11 Eyl 2008, 15:16
Bağış Grubu

Üzerinde Ben yol scripter Tan zafer Mod.

Iyi şekilde başlamak için sadece gibi bir şey almak için haritalama veya betik ya da bir portföy modding için serbest yapıyor oluşturmak ve bu şekilde ara olduğunda.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 11 Eyl 2008, 15:37
Bağış Grubu

Bu harika Karbon görünüyor. Ben sadece ona ancak glanced daha sonra incelemek olacaktır.

Peynir, beni, bu kolej lol çatlak dostum yol. Için yazım denetimi kullanın. Ah o ile olsun, ben nadiren de var. Oyunlar, onlarla birlikte çalıştırmak iyi ses. Kadar sizin için bok çizmek için bir canlandırıcı mı? Hayır, ben bir iş lol arıyor değilim, ben sadece kontrol çekmek değildir. Ben herhangi bir yarı ömrü oyunlar için bu kadar bakım yoktur. Olarak oyun gelince Evet onlar, ama bana bazı ilginç özelliklere sahip, bu temel olarak çok kötüyüm. Şahsen, ben Nintendo sorunları ne arama, ilgilenen yok (ne kadar iyi bilgisayar kullanımı veya garip eşek hareket için tuşları konsol) olarak İyi bir storyline ve sorun olduğumu öğrenmek.

Örneğin. Ben yeni STALKER oyunu yaşıyorum. Ben kaçak tuşu ve kullanımı birbirlerine bir bandaj tuşuna yakın var. Eğer ben istediğim bandaj basabilir, sadece yok değil, kaç vurmayı ama bir bandaj atık. Gerçek hayatta da bir bandaj zaman gerçekten çalıştırmak isteyen oldu atık de bir yol yoktur. Ben bir programcı değilim, ama burada eğer hata ile bandaj tuşuna basın bunu, "siz, bir dolayı değerli Kaynakları atık olmayan bir sargı bezi ya da benzer bir şey gerek yoktur diyor çok oyunlar oynamışlardır yazım hatası. Süre dilimi sağ böylece bir düzey tamamlayabilirsiniz sadece ben biraz garip tuş kombinasyonu bulunanlar için de el ve ayak kullanmak zorunda istemiyorum. Benim için o geri zekalı. Zaten, karım ve akşam eve lol var. Daha sonra.
Old 11 Eyl 2008, 20:42
Bağış Grubu

Hayali şeyler yazmak için devletin en üst% 9 olarak Statistically Sohbet (i bu ISAT oldu?) Ama benim yazım korkunç olduğunu düşünüyorum. Asla yazım iyi alabilir. Neden bilmiyorum. Ben hikayesi satır başka bir şey daha bir yaşıyorum. Ve arkadaşım Oyun Kavramı alanında daha fazla gitmek için eğitim olduğunu tasarım, so I Anlatılan var. Ve i şeyleri taşımak için Wii kullanırken çok anlamına gelmez, i gerçek hareketleri bir oyun karakterleri demek. aka, bu hareket çok devam çekimi olacak. çok büyük olasılıkla 1000's kadar saklanır hareketleri gidin. Dosya tiplerini olarak, birçok kişi programların dosyaları bak, öylesine i Wana gibi dosya extrention bir şey yapmak gibi bir şey biliyorum ---. Lol. OMG. WTF. Seni tanımak rofl, yani bu gibi şeyler zaman poeple gelmek Dosyaları bakın, onlar ne okuduğunuz düşünce olacaktır (kadarıyla uzantıları anway git) dosyası
Reply

Register

Bookmarks