менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Deisign ігор і / або моддінгу .......

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 вересня 2008, 13:21
Донор групи

Default Deisign ігор і / або моддінгу .......

Хто ні? Я люблю комп'ютерні ігри і грають їх, оскільки вони вийшли. Говорити про хід роботи, коли я почав до того, що вже вийшла дивно буде сказано. Спробуйте порівняти з Crysis "грою", яка складається зі слів на екрані, який говорить, що захоплюють то на кшталт: "Ви прийшли в кінці зали. Ви можете ввести двері ліворуч або один з правого боку. Type R для правого і L на лівому .........

У будь-якому разі, хто моди і як вам почати? Як про розробку гри? Мисливські двигуни службової або ви можете "оренди" їх, оскільки це було? Я знаю кілька ігор використовують движок Doom і інші втекли від їх власних. Кожна гра мені купили недавнього заводу "підтримується" Mod Tools. Я бачив сайти, ігри будинку, де розробники будуть в дійсності працюють з моддерам і допомогти їм вийти. треба було онлайн класі як це було раніше.
Old 11 вересня 2008, 15:04
Донор групи

Я почав з допомогою Source SDK, щоб робити карти для серверів, я грав на в HL2 DM. Його великий шлях, щоб почати і її безкоштовно. стає дуже легко, коли ви отримуєте вигляд його. Я пам'ятаю, коли мені було близько 3-4 років, і я грав мега гонки на вікна DOS. Для мене великим нетерпінням гру хіба стільки greaphics, але замість реалістичних рухів та анімації тіла і прилеглій. Ви можете зробити банан схожий на банан, але якщо він виглядає як мавпа з захопленням коли кірки, то вона виглядає погано, незалежно від того, як ви його фрагмент. Я буду Проектування моєї власної гри найближчим часом. У мене є команда друзів, які так само в неї, як я. Докладна інформація про гру і сюжетною лінією є чимось ми вирішили не ділитися з іншими (не хочете когось берете ідеї). Але що я можу сказати, що те, що у нас в магазині, ніколи не було зроблено в будь-якій іншій грі до цих пір. Всі наші ігри будуть вкрай Унікальних, і від того, що ми до цих пір, вони будуть приймати близько тижня твердого гру бити все, що в режимі історії. Ви побачите і зможете зробити щось в мультиплеере, що ніколи не було зроблено раніше. Я нахиляє чекати, щоб отримати освіту колажу рівня для цього.

Моя система: Топ Secrit

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Материнська плата:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
ОЗУ:
Mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Графічна карта (и):
GTX280
Звукова карта:
бортова (зараз)
Жорсткий диск (и):
WD WD6401AALS 640GB
Оптичний привід (и):
Натисніть на посилання в підписі для більш
Діло / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 Вт)
Охолодження:
Xigmatek HDT-S1283 120mm стрілецька
Мережі / Інтернет:
DSL середнього
Монітор (и):
30 дюймів 2650x1600 (скоро в будь-якому випадку)
Операційна система (и):
XP Home
Old 11 вересня 2008, 15:16
Донор групи

Я сценарист свинцю на Dawn Of Victory Mod.

Гарний спосіб почати це просто вибрати щось, як відображення або сценарії або щось побудувати портфель робить його незалежним для моддінгу, і перерва в цьому шляху.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 11 вересня 2008, 15:37
Донор групи

Це виглядає чудово Carbon. Я тільки глянув на неї, але буде уважно його подальшого пізніше.

Сири, ви керуєте мене Бетті Чувак, це коледж LOL. Використовуйте перевірку правопису. А чорт з ним, я рідко небудь робити. Ігри Здорово, працювати з ними. Ви аніматором звернути лайно для вас? Ні, я не шукаю роботу LOL, я не вмію малювати, просто перевірка. Мені все одно, що багато для будь-якої гри Half Life. Та вони мають деякі цікаві особливості, але для мене вони в основному як смоктати, що стосується гри. Особисто я не дуже зацікавлений в тому, що я називаю Nintendo проблем (наскільки добре ви навчитеся керувати комп'ютером або консоллю ключі дивні рухи осла), як я перебуваю в хорошій сюжетною лінією і завдання.

Наприклад. Я граю в новій грі STALKER. У мене є ключ запуску та використання пов'язку ключові близько один до одного. Якщо я натискаю клавішу пов'язку я хочу потрапити перспективі, я не тільки не бігти, але я витрачаю пов'язку. У реальному житті не існує, як я б витрачати пов'язку, коли я був насправді бажають працювати. Я не програміст, але я грала дуже багато ігор, де, якщо я потрапив в пов'язка ключ помилково він каже: "Ви не потрібні бинти" або щось подібне, вона не витрачати дорогоцінні ресурси з-за друкарська помилка. Я не хочу, щоб використовувати обидві руки і ноги бити деякі дивні сполучення клавіш у той час як мій мову тільки в правильному положенні, так що я можу завершити рівні. Для мене це відсталий. У будь-якому разі, моя дружина і вечеря тільки що повернувся LOL. Пізніше.
Old 11 вересня 2008, 20:42
Донор групи

Статистично їм у верхньому 9% в моєму державі для написання вигадані речі (я думаю, це було ISAT?), Але моє правопис попало. Ніколи не міг отримати гарну в орфографії. Не знаю чому. Я в сюжетній лінії більше, ніж все інше. І мій друг вчиться йти більше в області ігрової концепції є проектування, так що я, що охоплені. І я не маю на увазі як використання Wii для переміщення речей, я маю на увазі фактичне рухів символи в грі робити. ака, там буде багато руху захоплення відбувається. швидше за все, в 1000, як далеко, як зберігаються рухів йти. Що стосується типів файлів, я знаю, багато людей дивляться на програми файли, так і Вані, як зробити щось зробити що-небудь файлу extrention як ---. LOL. OMG. WTF. ROFL я знаю, все в такому дусі, тому, коли прийшов до Poeple подивитися на ці файли, вони будуть думати, що вони читають (у міру розширення файлів йти anway)
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Груба моддінг випадку сила. Хе-хе hataw13 Справа & блоки живлення 3 8 червня 2009 15:42
Autorun для моддінгу Зовнішній жорсткий диск - Автозапуск звуку при підключенні в Clayton Мультимедіа & кодеки 6 29 березня 2009 20:05
Мої корпусу моддінг Rik Справа & блоки живлення 18 25 грудня 2007 09:11
Старі Ігри Kev64942 PC & консоль Gaming 1 13 вересня 2007 09:32
Що робити моддінг? Conred Генеральний обладнання чат 2 14 жовтня 2006 20:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.