![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хто ні? Я люблю комп'ютерні ігри і грають їх, оскільки вони вийшли. Говорити про хід роботи, коли я почав до того, що вже вийшла дивно буде сказано. Спробуйте порівняти з Crysis "грою", яка складається зі слів на екрані, який говорить, що захоплюють то на кшталт: "Ви прийшли в кінці зали. Ви можете ввести двері ліворуч або один з правого боку. Type R для правого і L на лівому ......... У будь-якому разі, хто моди і як вам почати? Як про розробку гри? Мисливські двигуни службової або ви можете "оренди" їх, оскільки це було? Я знаю кілька ігор використовують движок Doom і інші втекли від їх власних. Кожна гра мені купили недавнього заводу "підтримується" Mod Tools. Я бачив сайти, ігри будинку, де розробники будуть в дійсності працюють з моддерам і допомогти їм вийти. треба було онлайн класі як це було раніше. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я почав з допомогою Source SDK, щоб робити карти для серверів, я грав на в HL2 DM. Його великий шлях, щоб почати і її безкоштовно. стає дуже легко, коли ви отримуєте вигляд його. Я пам'ятаю, коли мені було близько 3-4 років, і я грав мега гонки на вікна DOS. Для мене великим нетерпінням гру хіба стільки greaphics, але замість реалістичних рухів та анімації тіла і прилеглій. Ви можете зробити банан схожий на банан, але якщо він виглядає як мавпа з захопленням коли кірки, то вона виглядає погано, незалежно від того, як ви його фрагмент. Я буду Проектування моєї власної гри найближчим часом. У мене є команда друзів, які так само в неї, як я. Докладна інформація про гру і сюжетною лінією є чимось ми вирішили не ділитися з іншими (не хочете когось берете ідеї). Але що я можу сказати, що те, що у нас в магазині, ніколи не було зроблено в будь-якій іншій грі до цих пір. Всі наші ігри будуть вкрай Унікальних, і від того, що ми до цих пір, вони будуть приймати близько тижня твердого гру бити все, що в режимі історії. Ви побачите і зможете зробити щось в мультиплеере, що ніколи не було зроблено раніше. Я нахиляє чекати, щоб отримати освіту колажу рівня для цього.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я сценарист свинцю на Dawn Of Victory Mod. Гарний спосіб почати це просто вибрати щось, як відображення або сценарії або щось побудувати портфель робить його незалежним для моддінгу, і перерва в цьому шляху.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Це виглядає чудово Carbon. Я тільки глянув на неї, але буде уважно його подальшого пізніше. Сири, ви керуєте мене Бетті Чувак, це коледж LOL. Використовуйте перевірку правопису. А чорт з ним, я рідко небудь робити. Ігри Здорово, працювати з ними. Ви аніматором звернути лайно для вас? Ні, я не шукаю роботу LOL, я не вмію малювати, просто перевірка. Мені все одно, що багато для будь-якої гри Half Life. Та вони мають деякі цікаві особливості, але для мене вони в основному як смоктати, що стосується гри. Особисто я не дуже зацікавлений в тому, що я називаю Nintendo проблем (наскільки добре ви навчитеся керувати комп'ютером або консоллю ключі дивні рухи осла), як я перебуваю в хорошій сюжетною лінією і завдання. Наприклад. Я граю в новій грі STALKER. У мене є ключ запуску та використання пов'язку ключові близько один до одного. Якщо я натискаю клавішу пов'язку я хочу потрапити перспективі, я не тільки не бігти, але я витрачаю пов'язку. У реальному житті не існує, як я б витрачати пов'язку, коли я був насправді бажають працювати. Я не програміст, але я грала дуже багато ігор, де, якщо я потрапив в пов'язка ключ помилково він каже: "Ви не потрібні бинти" або щось подібне, вона не витрачати дорогоцінні ресурси з-за друкарська помилка. Я не хочу, щоб використовувати обидві руки і ноги бити деякі дивні сполучення клавіш у той час як мій мову тільки в правильному положенні, так що я можу завершити рівні. Для мене це відсталий. У будь-якому разі, моя дружина і вечеря тільки що повернувся LOL. Пізніше. |
|
| |||
| |||
| Статистично їм у верхньому 9% в моєму державі для написання вигадані речі (я думаю, це було ISAT?), Але моє правопис попало. Ніколи не міг отримати гарну в орфографії. Не знаю чому. Я в сюжетній лінії більше, ніж все інше. І мій друг вчиться йти більше в області ігрової концепції є проектування, так що я, що охоплені. І я не маю на увазі як використання Wii для переміщення речей, я маю на увазі фактичне рухів символи в грі робити. ака, там буде багато руху захоплення відбувається. швидше за все, в 1000, як далеко, як зберігаються рухів йти. Що стосується типів файлів, я знаю, багато людей дивляться на програми файли, так і Вані, як зробити щось зробити що-небудь файлу extrention як ---. LOL. OMG. WTF. ROFL я знаю, все в такому дусі, тому, коли прийшов до Poeple подивитися на ці файли, вони будуть думати, що вони читають (у міру розширення файлів йти anway)
__________________ Комп'ютерні частини -- http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Монітор -- http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ace] |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Груба моддінг випадку сила. Хе-хе | hataw13 | Справа & блоки живлення | 3 | 8 червня 2009 15:42 |
| Autorun для моддінгу Зовнішній жорсткий диск - Автозапуск звуку при підключенні в | Clayton | Мультимедіа & кодеки | 6 | 29 березня 2009 20:05 |
| Мої корпусу моддінг | Rik | Справа & блоки живлення | 18 | 25 грудня 2007 09:11 |
| Старі Ігри | Kev64942 | PC & консоль Gaming | 1 | 13 вересня 2007 09:32 |
| Що робити моддінг? | Conred | Генеральний обладнання чат | 2 | 14 жовтня 2006 20:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |