![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм остана в момента, в който игра за закупуване, моят избор е бил първоначално Crysis, но Im не сигурен времето да се COD 4 или нещо друго. COD 4 онлайн изглежда се умира, което ме оставя в dilema. Също така бях планирате да запишете се за новия ми компютър имам само £ 45 и новите части са £ 225, така трябва да съм само от играта?
| |||
| |||
| COD 4 умира, но МЯСТО 5 е доста здрав в момента. Не съм сигурен дали времето идва в нея все пак. Просто купя играта, между другото. И не направи Crysis от дилема!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте се Crysis Бих сериозно мислят за удвояване на вашия овен. Или да са подготвени за много ниска резолюция и / или детайл настройки.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TF2.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можеше просто изчакайте farcry 2, мултиплейър подкрепа в тази игра е информация във всички платформи, той се освобождава при, звучи като шега
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съгласен съм с Алекс, Crysis вероятно ще трябва да бъдат отхвърляни много, които биха ви влияние наслада, която е точка. Не е това.
| |||
| |||
| Колко може да вземем DDR 400mhz 1GB овен за? |
|
| |||
| |||
| 25 отбелязва> http://www.ebuyer.com/search/?intSto...SubcatUID=2044 |
|
| |||
| |||
| пък трябва да бъдат абсолютно същите като тези, които вече са в подобен Kingston 1GB 400mhz бла бла бла? |
|
| |||
| |||
| Искаш ли PC-3200, ако отидеш бавен можеш текущата RAM ще работят бавно също. Плюс е следващия към не ценова разлика. Също така, ако имате само 1 1GB стик получавам втора 1GB стик ще означава, че бягат двоен канал, което е добре. Марката не е необходимо да бъде същото. |