![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem uvízl v současné době, na kterých hra koupit, můj výběr byl původně Crysis ale im ne jistý počasí získat COD 4 nebo něco jiného. COD 4 online Zdá se, že umírá, který nechává mě v dilema. Také jsem se plánuje ušetřit až pro můj nový počítač i jen 45 liber a nové díly jsou 225libra tak by i jen hra?
| |||
| |||
| COD 4 je umírání, ale místa je dost 5 zdravé okamžikem. Nejste si jisti, zda se počasí přichází do něj myslím. Stačí koupit hru, mimochodem. A nejsou tam udělat Crysis z dilema!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste obdrželi Crysis bych vážně uvažovat o zdvojnásobení vaší ram. Nebo být připraven na velmi nízké rozlišení a / nebo detailní nastavení.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TF2.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohl bys počkat na farcry 2, multiplayer podporu, která je údajně hra napříč všemi platformami, že se uvolní, to vypadá jako legrace
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Souhlasím s alex, Crysis by se asi musely být odmítnuty mnoho, což by mělo vliv na váš požitek, který je na místě. Není to.
| |||
| |||
| kolik by mohla i vyzvednout DDR 400MHz 1 GB RAM pro? |
|
| |||
| |||
| 25 konstatuje> http://www.ebuyer.com/search/?intSto...SubcatUID=2044 |
|
| |||
| |||
| to musí být naprosto stejné jako ty, které již podobné Kingston 1GB 400MHz bla bla bla? |
|
| |||
| |||
| Chceš PC-3200, pokud máte pomalejší pak současný RAM poběží také pomalejší. Plus je vedle žádný rozdíl v ceně. I když jen 1 1gb klacek dostat druhou 1gb hůl bude znamenat spuštění dvou kanálů, což je dobře. Značky nemusí být stejné. |