![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω κολλήσει στιγμή κατά την οποία το παιχνίδι για την αγορά, την επιλογή μου ήταν αρχικά Crysis αλλά im μη βέβαιος καιρός να COD 4 ή κάτι άλλο. COD 4 online φαίνεται να πεθαίνει, η οποία με αφήνει σε DILEMA. Επίσης, ήμουν για να αποθηκεύσετε τον προγραμματισμό για τη νέα μου υπολογιστή έχω μόνο £ 45 και τα νέα τμήματα είναι £ 225, ώστε θα πρέπει i μόνο από το παιχνίδι;
| |||
| |||
| COD 4 πεθαίνουν, αλλά ΤΟΠΟΣ 5 είναι πολύ υγιής αυτή τη στιγμή. Δεν είστε σίγουροι για το αν ο καιρός έρχεται σε αυτό όμως. Απλά αγοράζουν το παιχνίδι, από το δρόμο. Και δεν κάνουν ένα Crysis από ένα δίλημμα!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν Crysis θα ήθελα να σκεφτούμε σοβαρά το διπλασιασμό RAM. Ή να είναι προετοιμασμένοι για πολύ χαμηλή ανάλυση ή / και λεπτομερώς τις ρυθμίσεις.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TF2.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσατε να περιμένετε για λίγο farcry 2, την υποστήριξη για πολλούς σε αυτό το παιχνίδι είναι με πληροφορίες, σε όλες τις πλατφόρμες είναι η απελευθέρωση και μετά, ακούγεται σαν διασκέδαση
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συμφωνώ με τον Alex, Crysis θα πρέπει πιθανώς να απορριφθεί μια παρτίδα, η οποία θα είχε αντίκτυπο σε σας απόλαυση, το οποίο είναι το σημείο. Δεν είναι.
| |||
| |||
| πόσο θα μπορούσε i ανάκαμψη DDR 400MHz 1GB RAM για; |
|
| |||
| |||
| 25 σημειώματα> http://www.ebuyer.com/search/?intSto...SubcatUID=2044 |
|
| |||
| |||
| μήπως πρέπει να είναι ακριβώς τα ίδια με εκείνα που ήδη όπως Kingston 1GB 400MHz μπλα μπλα μπλα; |
|
| |||
| |||
| Θέλεις PC-3200, αν πας πιο αργά τότε τρέχουσα RAM θα τρέχει επίσης βραδύτερη. Πλέον υπάρχει δίπλα δεν διαφορά τιμής. Επίσης, εάν έχετε μόνο 1 1GB να κολλήσει μια δεύτερη 1GB stick θα σημαίνει ότι τρέχει διπλής κανάλι, το οποίο είναι καλό. Μάρκα δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποιο είναι το καλύτερο PC game; | kittengirl38654 | PC & Console Gaming | 30 | 5 Μαρ 2009 15:13 |
| Νέο παιχνίδι | gaza14 | Off Topic Συζήτηση | 36 | 7 Απρ 2008 03:34 |
| Παλιά PC Game | Kev64942 | PC & Console Gaming | 1 | 13 Σεπ 2007 09:32 |
| Best παιχνίδι ποτέ! | ζούγκλα-bhoy | PC & Console Gaming | 4 | 1η Σεπτεμβρίου 2007 12:36 |
| X-Men The Game | swordude | PC & Console Gaming | 1 | 21 Οκτ 2006 10:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |