![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam zaglavi na kojem se trenutno igra kupiti, moj izbor je izvorno Crysis, ali im ne siguran da biste dobili vremenske COD 4 ili nešto drugo. COD 4 online Čini se da je smrt, koja me ostavlja u dilema. Također sam se planira uštedjeti za moje novo računalo i imati samo £ 45 i novi dijelovi su £ 225 tako da bi trebao sam samo po igri?
| |||
| |||
| COD 4 je smrt, ali MJESTO 5 je prilično zdravi u ovom trenutku. Niste sigurni da li je vrijeme dolazi u nju ipak. Jednostavno kupite igru, na putu. I ne čine Crysis iz Dilema!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako tvoj 'uzimajući Crysis Dajte ozbiljno razmišljati o dubliranje Vaše ovna. Ili, da bude spremna za vrlo niske rezolucije i / ili detalj postavke.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TF2.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moglo bi samo čekati farcry 2, multiplayer podršku u toj igri je, navodno, preko svih platformi je bitak otpušten, a zvuči kao zabavan
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slažem se sa Alex, Crysis će vjerojatno morati biti odbijen dosta, što će utjecati vaš užitak, a to je točka. Nije to.
| |||
| |||
| koliko sam mogao pokupiti DDR 400 1GB RAM-a za? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| ona moraju biti točno isto kao i one već u poput Kingston 1GB 400 blah blah blah? |
|
| |||
| |||
| Želiš PC-3200, ako ide sporije onda trenutni RAM sporiji Također će se pokrenuti. Plus tu je pored Ne Cijena razlika. Također, ako imate samo 1 stick 1GB dobivanje drugog 1GB stick znači da će se pokrenuti dvojan kanal, što je dobro. Brand ne mora biti isti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koja je najbolja PC igra? | kittengirl38654 | PC & konzole Igre | 30 | 5. ožujak 2009 15:13 |
| Nova igra | gaza14 | Off Topic Discussion | 36 | 7. travanj 2008 03:34 |
| Stare PC Game | Kev64942 | PC & konzole Igre | 1 | 13. Ruj 2007 09:32 |
| Najbolja igra ikad! | džungla-bhoy | PC & konzole Igre | 4 | 1. rujan 2007 12:36 |
| X-Men The Game | swordude | PC & konzole Igre | 1 | 21. listopad 2006 10:08 |
| Thread Tools | |
| |