![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én megragadt jelenleg mely játékot vásárolni, jó választás volt a Crysis, de im nem biztos, hogy az időjárás COD 4 vagy valami más. COD 4 online úgy tűnik, hogy haldoklik, ami hagy nekem egy dilema. Azt is tervezi, hogy mentse fel az új számítógép Csak £ 45 és az új részek 225 £ tehát én csak a játék?
| |||
| |||
| COD 4 haldoklik, de PLACE 5 elég egészséges az adott pillanatban. Nem biztos, hogy az időjárás már bele is. Csak megvenni a játékot, az úton. És ne a Crysis-ből egy dilemma!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha kapok Crysis Én komolyan gondol megduplázódása a ram. Vagy készen kell állniuk az alacsony felbontás és / vagy részletesebb beállításokat.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TF2.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet csak várni farcry 2, a multiplayer támogatás, hogy a játék a jelentések egész platformok azt szabadítani, úgy hangzik, mint szórakozás
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egyetértek alex, Crysis valószínűleg el kell utasítani, egy csomó, ami befolyásolja a élvezet, ami a lényeg. Hát nem.
| |||
| |||
| mennyit lehetne i pick up DDR 400MHz 1GB RAM for? |
|
| |||
| |||
| 25 megjegyzések> http://www.ebuyer.com/search/?intSto...SubcatUID=2044 |
|
| |||
| |||
| nem kell pontosan ugyanaz, mint a már most is, mint Kingston 1GB 400MHz bla bla bla? |
|
| |||
| |||
| Akarsz PC-3200, ha lassabban megy akkor a jelenlegi RAM fog lassabban is. Plusz van mellett nincs árkülönbség. Akkor is, ha már csak 1 Stick 1GB kapok egy második Stick 1GB azt jelenti, hogy fut kétcsatornás, ami jó. Márka nem kell egyeznie. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi a legjobb PC játék? | kittengirl38654 | PC és konzol játékok | 30 | 5. március 2009 15:13 |
| Új játék | gaza14 | Off Topic Discussion | 36 | 7. április 2008 03:34 |
| A régi PC-játék | Kev64942 | PC és konzol játékok | 1 | 13 Sep 2007 09:32 |
| Best game ever! | dzsungel-bhoy | PC és konzol játékok | 4 | 1. Szeptember 2007 12:36 |
| X-Men The Game | swordude | PC és konzol játékok | 1 | 21. október 2006 10:08 |
| Téma eszközök | |
| |