![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני תקועה בשלב שבו המשחק כדי לקנות, הבחירה שלי היתה במקור Crysis IM אבל לא בטוח מזג אויר להגיע COD 4 או משהו אחר. COD 4 מקוונים נראה גווע, וזה משאיר אותי עם dilema. כמו כן אני מתכנן לשמור על המחשב החדש שלי יש לי רק 45 ו £ החדש הם חלקים £ 225 ולכן אני צריך רק לפי המשחק?
| |||
| |||
| COD 4 הוא מת, אבל הוא די מקום 5 בריא ברגע זה. לא בטוח אם מזג האוויר מגיע אליו בכל זאת. כל שעליך לעשות הוא לקנות את המשחק, דרך אגב. "שלא לעשות Crysis מתוך דילמה!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה מקבל Crysis הייתי קשה לחשוב על כפילה שלך רם. או להיות מוכן ברזולוציה נמוכה מאוד ו / או פירוט הגדרות.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TF2.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול פשוט לחכות farcry 2, את מרובי תמיכה המשחק כי הוא מדווח על פני כל הפלטפורמות היא להיות פורסמו ביום, נשמע כיף
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מסכים עם אלכס, Crysis כנראה היה צריך להיות מורד הרבה, אשר ההשפעה שלך הנאה, המהווה את הנקודה. האם לא הגיע.
| |||
| |||
| כמה אני יכול להרים DDR 400mhz 1GB של ראם? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| זה חייב להיות בדיוק כמו אלה כבר כמו Kingston 1GB 400mhz בלה בלה בלה? |
|
| |||
| |||
| אתה רוצה PC-3200, אם אתה הולך לאט אתה הנוכחית RAM יפעל גם איטית יותר. בנוסף יש ליד אין הבדל במחיר. כמו כן, אם יש לך רק 1 1GB המקל מקבל שנייה 1GB המקל הם יהיו מתכוון להפעיל ערוץ כפול, שהוא טוב. מותג לא חייב להיות זהה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מה הוא משחק המחשב הטוב ביותר? | kittengirl38654 | PC & קונסולת משחקים | 30 | ה -5 בחודש מרץ 2009 15:13 |
| משחק חדש | gaza14 | דיון Off topic | 36 | 7 אפריל 2008 03:34 |
| משחק המחשב הישן | Kev64942 | PC & קונסולת משחקים | 1 | 13 ספטמבר 2007 09:32 |
| המשחק הטוב ביותר אי פעם! | ג 'ונגל-bhoy | PC & קונסולת משחקים | 4 | 1 ספטמבר 2007 12:36 |
| X-Men משחק | swordude | PC & קונסולת משחקים | 1 | 21st אוקטובר 2006 10:08 |
| שרשרת כלים | |
| |