![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš šiuo metu įstrigo apie kurį žaidimą pirkti, mano pasirinkimas buvo iš pradžių Crysis but im not sure orų gauti COD 4 arba kas nors kitas. COD 4 Online atrodo, kad miršta, kuris palieka mane dilema. Aš taip pat planuoja sutaupyti iki mano naujas kompiuteris Turiu tik 45 £ ir naujos dalys yra £ 225 tai man reikia tik pagal šį žaidimą?
| |||
| |||
| COD 4 miršta, bet praėjus 5 yra labai sveiki šiuo metu. Nežinote, ar oras patenka į jį nors. Tiesiog nusipirkti žaidimą, beje. Ir neverskite Crysis iš dilema!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei gaunate Crysis aš rimtai galvoti apie padvigubinti savo RAM. Arba būti parengtas labai mažos rezoliucijos ir / arba smulkiai parametrai.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TF2.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs galite tiesiog palaukti farcry 2, Multiplayer paramą, kad žaidimas yra pranešta visoms platformoms jis yra išleistas, sounds like fun
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš sutinku su alex, Crysis tikriausiai turi būti atmestas aikštelė, kuri turėtų įtakos malonumą, kuris yra taškas. Ar ne.
| |||
| |||
| kiek galėtų galiu pasiimti DDR 400MHz 1GB RAM for? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| ji turi būti tiksliai kaip tokios pačios kaip jau Kingston 1GB 400MHz blah blah blah? |
|
| |||
| |||
| Jūs norite, PC-3200, jei jūs einate lėčiau, tuomet jums dabartinės RAM veiks lėčiau, taip pat. Plius yra šalia nėra kainų skirtumo. Taip pat, jei turite tik 1 1GB Stick gauti antrą 1GB Stick reikš jie paleisti Dual Channel, kuris yra geras. Gamintojas neturi būti vienodi. |