![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es esmu iestrēdzis šobrīd, kad spēle, pirkt, mana izvēle bija sākotnēji Crysis taču man nav pārliecināts laika, lai saņemtu COD 4 vai kaut kas cits. COD 4 tiešsaistē šķiet, mirst, kas atstāj mani dilema. Arī man bija plāno ietaupīt uz manu jaunu datoru, es tikai £ 45 un jaunās detaļas ir £ 225, lai man būtu tikai pa spēli?
| |||
| |||
| COD 4 ir mirst, bet PLACE 5 ir diezgan veselīga pie brīdī. Neesat pārliecināts, vai laika sāk tā though. Tikai nopirkt spēli ar veidā. Un neveic Crysis no dilemma!
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja saņemat Crysis es nopietni domāju par divkāršot savu ram. Vai sagatavotas ļoti zema izšķirtspēja, un / vai detail settings.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TF2.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu varētu tikai gaidīt farcry 2, multiplayer atbalstu, ka spēle ir ziņots, visās platformās tā tiek izlaista, izklausās jautri
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es piekrītu alex, Crysis visticamāk ir noraidījusi partiju, kas varētu ietekmēt jūsu prieku, kas ir punkts. Vai ne.
| |||
| |||
| cik es varētu uzņemt DDR 400mhz 1GB RAM? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| tas ir tieši tādi paši kā tie, kas jau tāpat Kingston 1GB 400MHZ blah blah blah? |
|
| |||
| |||
| Jūs vēlaties PC-3200, ja Jums iet lēnāk, tad jums pašreizējo RAM darbosies lēnāk arī. Plus tur ir tuvu nav cenu starpība. Arī tad, ja jums ir tikai 1 1GB pielīmēt iegūt otru 1GB stick nozīmē tie sākas divu kanālu, kas ir labs. Brand nav jābūt vienādi. |
![]() |
|
| Bookmarks |