![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I am stuck, na którym obecnie gra kupić, mój wybór był pierwotnie Crysis, ale na pewno im nie pogoda do COD 4 lub coś innego. COD 4 online wydaje się umiera, co pozostawia mnie w dilema. Również i planuje zapisać się do mojego nowego komputera i tylko £ 45 i nowych części 225 £ tak mam tylko gra?
| |||
| |||
| COD 4 jest umierający, ale miejsce 5 jest bardzo zdrowe w momencie. Nie masz pewności, czy pogoda jest w nim jednak. Wystarczy kupić grę, w drodze. I nie dokonać Crysis z dylemat!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli zaczyna Crysis I'd poważnie myśleć o swoim podwojenie barana. Albo być przygotowani na bardzo niskiej rozdzielczości i / lub szczegółowo ustawienia.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TF2.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Można tylko czekać na farcry 2, w tym wsparcie wieloosobowej gry jest podobno we wszystkich platform jest ono wydane, sounds like fun
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zgadzam się z Alex, Crysis prawdopodobnie będą musiały zostać odrzucone w partii, która wpłynie na przyjemności, które jest punktem. Czy to nie jest.
| |||
| |||
| ile może i podnieś DDR 400MHz, 1GB RAM dla? |
|
| |||
| |||
| 25 stwierdza> http://www.ebuyer.com/search/?intSto...SubcatUID=2044 |
|
| |||
| |||
| nie muszą być dokładnie takie same jak te, które już w podobny Kingston 1GB 400MHz, bla bla bla? |
|
| |||
| |||
| Chcesz PC-3200, jeśli przejdziesz wolniej wtedy bieżące RAM będzie działać wolniej również. Plus istnieje obok nie ma różnicy w cenie. Ponadto, jeśli masz tylko 1 1GB trzymać zaczyna drugi 1GB trzymać będzie oznaczać ich uruchamiania Dual Channel, który jest dobry. Marki nie muszą być takie same. |
![]() |
|
| Zakładki |