![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ja som uviazol v súčasnosti, na ktorých hra kúpiť, môj výber bol pôvodne Crysis ale im nie istý počasia získať COD 4 alebo niečo iné. COD 4 online Zdá sa, že umiera, ktorý necháva ma v dilema. Tiež som sa plánuje ušetriť až pre môj nový počítač aj len 45 libier a nové diely sú 225libra tak by aj len hra?
|
|||
|
|||
|
COD 4 je umírání, ale miesta je dost 5 zdravé okamihom. Nie ste si istí, či sa počasie prichádza do neho myslím.
Stačí kúpiť hru, mimochodom. A nie sú tam urobiť Crysis z dilema!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ak ste dostali Crysis by som vážne uvažovať o zdvojnásobenie vašej ram. Alebo byť pripravený na veľmi nízke rozlíšenie a / alebo detailné nastavenie.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
TF2.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mohl bys počkať na farcry 2, multiplayer podporu, ktorá je údajne hra naprieč všetkými platformami, že sa uvoľní, to vyzerá ako legrace
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Súhlasím s alex, Crysis by sa asi museli byť zamietnuté veľa, čo by malo vplyv na váš pôžitok, ktorý je na mieste. Nie je to.
|
|||
|
|||
|
koľko by mohla aj vyzvednout DDR 400MHz 1 GB RAM pre?
|
|
|
|||
|
|||
|
25 konštatuje> http://www.ebuyer.com/search/?intSto...SubcatUID=2044
|
|
|
|||
|
|||
|
to musí byť úplne rovnaké ako tie, ktoré už podobné Kingston 1GB 400MHz bla bla bla?
|
|
|
|||
|
|||
|
Chceš PC-3200, ak máte pomalšie potom súčasný RAM pobeží aj pomalší.
Plus je vedľa žiadny rozdiel v cene. I keď len 1 1gb klacek dostať druhú 1gb palica bude znamenať spustenie dvoch kanálov, čo je dobre. Značky nemusia byť rovnaké. |