![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам заглави на којем се тренутно игра купити, мој избор је изворно Црысис, али им не сигуран за добити временске Цод 4 или нешто друго. Цод 4 онлине Чини се да је смрт, која ме оставља у дилема. Такође сам се планира уштеди за моје ново рачунар и да има само 45 £ и нови делови су £ 225 тако да би требао сам само по игри?
| |||
| |||
| Цод 4 је смрт, али МЈЕСТО 5 је прилично здрави у овом тренутку. Нисте сигурни да ли је време долази у њу ипак. Једноставно купите игру, на путу. И не чине Црысис из Дилема!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да твој 'добивање Црысис Дајте озбиљно размишљати о дублирање Ваше овна. Или, да буде спремна за врло ниске резолуције и / или детаљ подешавања.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ТФ2.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могло би само чекати фарцры 2, Мултиплаыер подршку у тој игри је, наводно, преко свих платформи је буде ослобођен, а звучи као забаван
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Слажем се са Алекс, Црысис ће вероватно морати да буде одбијен доста, што ће утицати ваш ужитак, а то је тачка. Није то.
| |||
| |||
| колико сам могао покупити ДДР 400 1ГБ РАМ-а за? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| она морају бити тачно исто као и оне већ у попут Кингстон 1ГБ 400 блах блах блах? |
|
| |||
| |||
| Желиш ПЦ-3200, ако иде спорије онда тренутни РАМ спорији Такође ће се покренути. Плус ту је поред Не Цена разлика. Такође, ако имате само 1 стицк 1ГБ добијање другог 1ГБ стицк значи да ће се покренути двојан канал, што је добро. Бранд не мора бити исти. |