![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şu anda hangi oyunu satın almak sıkışmış am, seçimim orijinal Crysis, ama emin değilim hava COD 4 veya başka bir şey elde etmek için Sohbet. COD 4 çevrimiçiydi, bir dilema beni bırakır ölüyor gibi görünüyor. Ayrıca benim yeni bilgisayar i sadece £ 45 ve yeni parçalar var tasarruf için planladığı 225 £ bunu gereken sadece oyun ile i?
| |||
| |||
| COD 4 ölüyor ama YER 5 oldukça şu anda sağlıklıdır. Bu da hava da olsa bir gelir emin olun. Sadece, bu arada oyunu almak. Ve belirli bir Crysis bir ikilem çıktı!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer önem koç iki katına hakkında you're elde Crysis düşünüyorum ediyorum. Ya da çok düşük çözünürlükte ve / veya detay ayarları için hazır olun.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TF2.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece farcry 2 için yayımlanan olan tüm platformlarda, bu oyunun en çok destek olduğu bildirildi arasında bekleyin olabilir eğlenceli sesler
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çok aşağı, hangi noktada olduğunu zevk, etki edeceğini açılır I Alex katılıyorum, Crysis muhtemelen olurdu. Değil mi.
| |||
| |||
| ne kadar i 400MHz 1GB RAM DDR almak olabilir? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| bu tam da aynı zaten Kingston 1GB 400MHz gibi falan filan olmak zorunda mı? |
|
| |||
| |||
| Eğer yavaş sonra güncel RAM yavaş da çalışacaktır git PC-3200 istiyorum. Ayrıca hiçbir fiyat farkı yanında. Ikinci bir 1GB sopa elde sopa Ayrıca yalnızca 1 1GB var onlar da iyi çift kanal çalıştırmak anlamına gelir. Marka aynı olmak zorunda değildir. |
![]() |
|
| Bookmarks |