![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я застряг в даний час на яку гру купити, мій вибір був спочатку Crysis, але їм не впевнений, погода отримати COD 4 або щось інше. COD 4 онлайн мабуть, вмирає, залишаючи мене в Dilema. Крім того, я планував накопичити на моєму новому комп'ютері я тільки £ 45 і нової частин £ 225, повинні Я просто гра?
| |||
| |||
| COD 4 вмирає, але місце 5 досить здоровий на даний момент. Чи не впевнений, що погода приходить до неї, хоча. Просто купіть гру, до речі. І не робити з Crysis дилема!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви отримуєте Crysis я б серйозно задуматися про подвоєння вашій пам'яті. Або бути готовим до дуже низькою роздільною здатністю і / або налаштування деталізації.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TF2.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете просто почекати FarCry 2, розраховану на багато користувачів підтримку в цій грі, як повідомляється на всіх платформах і в даний час звільнені, звуки, як весело
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я згоден з Алексом, Crysis, ймовірно, повинні бути відхилені партії, які будуть впливати задоволення, що є точкою. Хіба не це.
| |||
| |||
| наскільки я можу забрати DDR 400Mhz 1GB RAM For? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| воно має бути точно таким же, як ті вже як Kingston 1GB 400mhz Blah Blah Blah? |
|
| |||
| |||
| Ви хочете, PC-3200, якщо ви йдете повільним то поточної оперативної пам'яті буде працювати повільніше, також. Плюс є поруч немає різниці в ціні. Також, якщо у вас тільки 1 1GB Stick Отримання другого 1GB Stick означає, що вони будуть працювати двоканальний, і це добре. Бренд не повинні бути однаковими. |