по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Игри / Windows Замразяването на товара нагоре.

Reply

Нишка Инструменти
Old 27 май 2009 г., 11:52
Новите държави Група

Default Игри / Windows Замразяването на товара нагоре.

Около половината от моите игри (списък, за да дойде), ще се замразява 2/10 секунди (това е от времето, когато играта зарежда само след като кликнете върху иконата на работния плот) и нейното пълно замръзване. Графика заключване, както Бих искал да го наричаме, дори звука спира. Единственият начин, по който можете да получите пълен контрол гърба е да се рестартира, и ако аз удари клавишите много ще bleep (Предполагам, че това е буфер преливат). Няколко пъти, когато прави това съм придобил в nv4_disp.dll грешка, но почти всеки, който не се появи. Тя първа започна с бой борба (безплатно изтегляне, мултиплейър компонент на страх), където тя би заключване няколко секунди инча Мога да рестартирате няколко пъти се опитва отново и отново и евентуално Бих получи "добра обувка", която ще позволи тя да се действително Пусни добре, няма повече трясък. Дори ако аз спиране на играта и презареди нея, тя ще бъде абсолютно наред. Докато не рестартирате и да "лош обувка" и проблемът ще се върне, само се решават от няколко reboots.

Списък на игрите това се случи в:

Страхът борба
Командване и Conquer: генерални (& Zero час)
Чудните края на света (ниска графика изискванията за сигурност)
Спора
Растения срещу зомбита (2D игра на пара)
Китара Hero III (рядко)

Списък на игрите тя не изглежда да се случва в:

Половината Живот 2 и всички свързани с игри (Източник на базата на двигателя)
Frets на пожар
Гилдията войни
Светът на Warcraft

Не мога да мисля за всички други. Също така, тъй като аз инсталиран Windows 7 RC1 (безплатно изтегляне от microsoft.com) Windows XP е да го прави също. Тя ще стартира до десктопа и обикновено замръзва по време вход възпроизвежда звук. Случва се около 3 от 4 ботуши, но може да отидем срокове, без да го правят много на всички.

Fix: преинсталирането / Надграждане / понижаването на графики водачи изглежда като цяло са положителни ефекти, временно. Например, аз имам първоначално го на доста нови драйвери и реши те бяха виновника, така и понижена до много по-големи набор, проблемът изчезна за няколко дни, само за да се върнете. Аз обновен до късно същия проблем, аз съм в момента текат Xtreme-G 177,92 водачи със същия проблем.

Аз лично реши това не може да бъде топло проблем с някой от моите компонента, тъй като той може да се появят по напълно студени обувка със същите симптоми.

Хардуер:

AMD Athlon 64 3000 + @ 2.0Ghz
Изключително важно 2048MB @ 400Mhz RAM
XFX NVidia GeForce 7 7600GT (AGP Version)
2x SEAGATE Barracuda твърди дискове (250GB и 120GB)

Софтуер актуална, когато е уместно. Dual стартиране с Windows XP за 250GB диск и Windows 7 за 120GB диск.

Благодарим Ви, че от помощ, аз се реализира това е сложен въпрос и че това може да отнеме известно време за отговор, аз също да потвърдя това е голям пост и аз съм съжалявам за това! : rolleyes:
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
PC няма да си заредите Windows XP OS - Помогни ми ASAP matthwshea Общи Хардуер Чат 1 4-ти Октомври, 2009 02:46
Невъзможно зареждане на Windows XP на Идеи на HDD сойка Windows операционни системи 3 28 Юли 2009 02:01
Видео игри Измръзване OtisAdelbertSteiner Общи Хардуер Чат 2 26 Jan 2008 18:07
Замразяване, когато играят компютърни игри simonkenya Общи Софтуер Чат 5 5-и парламентарен Nov 2007 13:44
PSP приучавам товар / играят игри ilovemybicycle PC & конзолата Gaming 3 21 Март 2007 03:25
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc