menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Hry / Windows Zmražení na zatížení nahoru.

Reply

Thread Nástroje
Old 27. května 2009, 11:52
Nový člen skupiny

Default Hry / Windows Zmražení na zatížení nahoru.

Zhruba polovina mých her (seznam přijít) zmrazí 2-10 sekund (to je od okamžiku, kdy se hra načte jen po i kliknutím na ikonu ploše) a jeho kompletní mrazem. Grafika zámek jako bych to říkat, i zvuk zastaví. Jediná možnost, jak můžu dostat zpět plnou kontrolu, je restart, a když jsem narazila na klíče hodně bude pípnutí (Předpokládám, že to je buffer overflow). Manželský pár krát, kde jeho udělal jsem dostal na nv4_disp.dll chybu, ale téměř vždy, že se neobjevuje. Nejprve začal s Strach Bojové (zdarma ke stažení, multiplayerové složky Strach), kde by to zamknout několik sekund palce můžu restartovat několikrát pokouší znovu a znovu a nakonec bych si "dobrý boot", které by umožnily, aby skutečně běží dobře, žádné další shazovat. Dokonce i když vypnete hru a reloaduje, je naprosto v pořádku. Dokud jsem restart a získejte "špatný boot" a problém by se vrátit, jen vyřešit několik reboots.

Seznam her se tak stane v:

Strach Bojové
Command and Conquer: Generals (& Zero Hour)
Nádherné Konec světa (nízké grafické požadavky pro jistotu)
Sporotvorných
Rostliny vs zombie (2D hra na Pára)
Guitar Hero III (vzácné)

Seznam her se nezdá až ve:

Half Life 2 a veškeré související hry (Zdroj motoru založeno)
Frets On Fire
Guild Wars
World of Warcraft

Nelze přemýšlet o všech ostatních. Také z toho důvodu jsem nainstalované Windows 7 RC1 (zdarma ke stažení z microsoft.com) Windows XP bylo to dělá taky. Bude se spustit na plochu a většinou zamrzne po čase přihlašovací zvuk hraje. Dojde zhruba 3 ze 4 boty, ale může jít doby, aniž by dělali to vůbec.

Fix: Přeinstalace / Aktualizace / deklasifikaci grafických ovladačů se zdá, že obecně pozitivní účinky, které dočasně. Například jsem původně dostal na poměrně nové ovladače, a rozhodla se viníka tak i degradován na mnohem starší nastavit, problém zmizel na pár dní pouze k návratu. I upgrade na nejnovější, stejný problém, jsem v současné době běží Xtreme-G 177.92 ovladače se stejným problémem.

Osobně jsem se rozhodl to nemůže být teplo problém s některou z mých komponenty, protože může dojít k úplně studený boot s přesně stejný příznaky.

Hardware:

AMD Athlon 64 3000 + @ 2.0Ghz
Rozhodující 2.048megabajt RAM @ 400Mhz
XFX NVIDIA GeForce 7 7600GT (AGP Version)
2x Seagate Barracuda pevných disků (250gigabajt a 120gigabajt)

Software up-to-data v případě potřeby. Duální Obuv s Windows XP na Windows 250gigabajt řídit a 7 na 120gigabajt mechaniky.

Děkujeme vám za pomoc, jsem realizovat to je složitý problém a že to může trvat delší dobu na odpověď, jsem také potvrdit, že je to obrovský příspěvek a omlouvám se za to! : rolleyes:
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
PC by se načíst mé operačním systémem Windows XP - Help Me ASAP matthwshea Obecné Hardware Chat 1 4.října 2009 02:46
Nelze načíst Windows XP na HDD Ide jay Operační systémy Windows 3 28. červenec 2009 02:01
Videohry mrznoucí OtisAdelbertSteiner Obecné Hardware Chat 2 26. ledna 2008 18:07
Počítačové mrazu při hraní her simonkenya Obecné Software Chat 5 5. listopad 2007 13:44
PSP zvyklý zatížení / hraní her ilovemybicycle PC a herní konzole 3 21. března 2007 03:25
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.