![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zhruba polovina mých her (seznam přijít) zmrazí 2-10 sekund (to je od okamžiku, kdy se hra načte jen po i kliknutím na ikonu ploše) a jeho kompletní mrazem. Grafika zámek jako bych to říkat, i zvuk zastaví. Jediná možnost, jak můžu dostat zpět plnou kontrolu, je restart, a když jsem narazila na klíče hodně bude pípnutí (Předpokládám, že to je buffer overflow). Manželský pár krát, kde jeho udělal jsem dostal na nv4_disp.dll chybu, ale téměř vždy, že se neobjevuje. Nejprve začal s Strach Bojové (zdarma ke stažení, multiplayerové složky Strach), kde by to zamknout několik sekund palce můžu restartovat několikrát pokouší znovu a znovu a nakonec bych si "dobrý boot", které by umožnily, aby skutečně běží dobře, žádné další shazovat. Dokonce i když vypnete hru a reloaduje, je naprosto v pořádku. Dokud jsem restart a získejte "špatný boot" a problém by se vrátit, jen vyřešit několik reboots. Seznam her se tak stane v: Strach Bojové Command and Conquer: Generals (& Zero Hour) Nádherné Konec světa (nízké grafické požadavky pro jistotu) Sporotvorných Rostliny vs zombie (2D hra na Pára) Guitar Hero III (vzácné) Seznam her se nezdá až ve: Half Life 2 a veškeré související hry (Zdroj motoru založeno) Frets On Fire Guild Wars World of Warcraft Nelze přemýšlet o všech ostatních. Také z toho důvodu jsem nainstalované Windows 7 RC1 (zdarma ke stažení z microsoft.com) Windows XP bylo to dělá taky. Bude se spustit na plochu a většinou zamrzne po čase přihlašovací zvuk hraje. Dojde zhruba 3 ze 4 boty, ale může jít doby, aniž by dělali to vůbec. Fix: Přeinstalace / Aktualizace / deklasifikaci grafických ovladačů se zdá, že obecně pozitivní účinky, které dočasně. Například jsem původně dostal na poměrně nové ovladače, a rozhodla se viníka tak i degradován na mnohem starší nastavit, problém zmizel na pár dní pouze k návratu. I upgrade na nejnovější, stejný problém, jsem v současné době běží Xtreme-G 177.92 ovladače se stejným problémem. Osobně jsem se rozhodl to nemůže být teplo problém s některou z mých komponenty, protože může dojít k úplně studený boot s přesně stejný příznaky. Hardware: AMD Athlon 64 3000 + @ 2.0Ghz Rozhodující 2.048megabajt RAM @ 400Mhz XFX NVIDIA GeForce 7 7600GT (AGP Version) 2x Seagate Barracuda pevných disků (250gigabajt a 120gigabajt) Software up-to-data v případě potřeby. Duální Obuv s Windows XP na Windows 250gigabajt řídit a 7 na 120gigabajt mechaniky. Děkujeme vám za pomoc, jsem realizovat to je složitý problém a že to může trvat delší dobu na odpověď, jsem také potvrdit, že je to obrovský příspěvek a omlouvám se za to! : rolleyes: |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC by se načíst mé operačním systémem Windows XP - Help Me ASAP | matthwshea | Obecné Hardware Chat | 1 | 4.října 2009 02:46 |
| Nelze načíst Windows XP na HDD Ide | jay | Operační systémy Windows | 3 | 28. červenec 2009 02:01 |
| Videohry mrznoucí | OtisAdelbertSteiner | Obecné Hardware Chat | 2 | 26. ledna 2008 18:07 |
| Počítačové mrazu při hraní her | simonkenya | Obecné Software Chat | 5 | 5. listopad 2007 13:44 |
| PSP zvyklý zatížení / hraní her | ilovemybicycle | PC a herní konzole | 3 | 21. března 2007 03:25 |
| Thread Nástroje | |
| |