![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Οι μισές περίπου από τα παιχνίδια μου (λίστα για να έρθει) θα παγώσει 2-10 δευτερόλεπτα (αυτό είναι από τη στιγμή που το παιχνίδι φορτίων σε μόλις μετά κάνω κλικ στο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας) και το ένα πλήρες πάγωμα. Γραφικά κλειδώματος όπως θα ήθελα να την αποκαλούμε, ακόμη και ο ήχος σταματάει. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να αποκτήσετε πλήρη έλεγχο πίσω είναι η επανεκκίνηση, και αν πατήσετε το πλήκτρο πολλά θα εκπέμπω σήματα υψηλής συχνότητας (υποθέτω ότι αυτό είναι buffer overflow). Δυο φορές το κάνει αυτό όταν έχω πάρει την nv4_disp.dll λάθος, αλλά σχεδόν κάθε ότι δεν φαίνεται. Η πρώτη άρχισε με Fear Combat (δωρεάν download, multiplayer συστατικό της Fear) όπου θα κλειδώνει σε μερικά δευτερόλεπτα in. Θα μπορούσα επανεκκίνηση αρκετές φορές προσπαθούν ξανά και ξανά και τελικά θα ήθελα get "μια καλή εκκίνηση" που θα του επιτρέψει να πράγματι τρέχει πρόστιμο, δεν συντρίβεται. Ακόμα και αν μου κλείσουν το παιχνίδι και επαναφορτώνεται αυτό, είναι απολύτως εντάξει. Μέχρι και reboot i get "μια κακή εκκίνηση" και το πρόβλημα θα επανέλθει, να λυθεί μόνο από πολλά reboots. Κατάλογος παιχνίδια συμβαίνει αυτό σε: Fear Combat Διοίκηση και Κατακτήστε: Στρατηγοί (& Zero Hour) Η Wonderful τέλος του κόσμου (χαμηλές απαιτήσεις για γραφικά σίγουρος) Σπόριο Φυτά έναντι Zombies (2D παιχνίδι για Ατμοστρόβιλος) Guitar Hero III (σπάνια) Κατάλογος των αγώνων δεν φαίνεται να συμβαίνει σε: Half Life 2 και όλα τα συναφή παιχνίδια (Πηγή κινητήρα με βάση) Frets φωτιά Guild Wars World of Warcraft Δεν μπορείτε να σκεφτείτε οποιαδήποτε άλλα. Επίσης, δεδομένου ότι θα εγκαταστήσει το Windows 7 RC1 (δωρεάν λήψη από microsoft.com) των Windows XP έχει κάνει πάρα πολύ. Θα εκκίνησης μέχρι την επιφάνεια εργασίας και συνήθως παγώνει γύρω από τη στιγμή της σύνδεσης ήχου παίζει. Συμβαίνει περίπου 3 από τους 4 μπότες, αλλά μπορούμε να το κάνουμε χωρίς περιόδους πολύ σε όλα. Fix: Επανεγκατάσταση / αναβάθμιση / υποβάθμιση γραφικά οδηγούς φαίνεται να έχει θετικά αποτελέσματα σε γενικές γραμμές, προσωρινά. Για παράδειγμα, εγώ αρχικά έχεις αρκετά για τους νέους οδηγούς και αποφάσισε ότι ο ένοχος έτσι υποβαθμίζεται σε μια πολύ μεγάλα σετ, το πρόβλημα εξαφανίστηκε για λίγες ημέρες μόνο για να επιστρέψετε. Θα αναβαθμιστεί στην τελευταία, ίδιο πρόβλημα, είμαι αυτή τη στιγμή Xtreme-G 177,92 οδηγών με το ίδιο πρόβλημα. Προσωπικά, έχω αποφασίσει αυτό δεν μπορεί να είναι ένα θέμα με κάποια θερμότητα μου συστατικά, καθώς μπορεί να συμβούν σε ένα εντελώς κρύα εκκίνηση με τις ίδιες ακριβώς συμπτώματα. Hardware: AMD Athlon 64 3000 + @ 2.0Ghz 2048MB Crucial RAM @ 400MHz XFX Nvidia Geforce 7 7600GT (AGP Version) 2x Seagate Barracuda σκληρούς δίσκους (250GB και 120GB) Λογισμικό ενημερωμένες, όπου κρίνεται σκόπιμο. Dual Boot με τα Windows XP σε δίσκο 250GB και τα Windows 7 για δίσκο 120GB. Σας ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια, συνειδητοποιώ αυτό είναι ένα περίπλοκο θέμα και ότι μπορεί να πάρει λίγο για μια απάντηση, θα ήθελα επίσης να αναγνωρίσουμε αυτό είναι ένα τεράστιο και μετά Λυπάμαι για αυτό! : rolleyes: |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC δεν θα φορτίο μου τα Windows XP OS - Help Me ASAP | matthwshea | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 4 Οκτωβρίου του 2009 02:46 |
| Αδύνατη η φόρτωση των Windows XP σε έναν Ide HDD | κίσσα | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 28 Ιουλ 2009 02:01 |
| Video Games Κατάψυξη | OtisAdelbertSteiner | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 26 Ιαν 2008 18:07 |
| Computer δέσμευση όταν παίζει παιχνίδια | simonkenya | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 5 Νοε 2007 13:44 |
| PSP συνηθίζει φορτίο / παίζουν παιχνίδια | ilovemybicycle | PC & Console Gaming | 3 | 21 Μαρ 2007 03:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |