![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Oko polovice moje igre (popis doći) će zamrznuti 2-10 sekundi (ovo je od kada se igra učita u samo nakon što kliknete na ikonu Desktopa) i njegove kompletne zamrznuti. Grafika zaključavanja kao Htio bih ga zovu, pa i zvuk prestaje. Jedini način ja mogu dobiti potpunu kontrolu nazad je ponovno podizanje sustava, i ako ja udarac tipke puno će škripati (pretpostavljam ovo je buffer overflow). Nekoliko puta, gdje njegova učinili sam stečen nv4_disp.dll je pogreška, ali skoro sve koji se ne pojavljuju. Najprije je počela sa Fear Combat (free download, multiplayer komponentu Fear), gdje bi to zaključati nekoliko sekundi u. JA mogao restart nekoliko puta pokušavao više i na kraju bih se "dobar boot" koji će joj omogućiti da zapravo izvoditi fino, daljnje pad sustava. Čak i ako sam zatvorena u igri i prekrcan njoj je apsolutno u redu. Dok se ja ponovno podizanje sustava i dobiti "loš boot" i problem bi se vratili, samo se riješiti nekoliko ponovno podizanje sustava. Popis igara se to dogodi u: Fear Combat Naredba i osvojiti: Generals (& Zero Hour) Prekrasni End of the World (grafika niske zahtjeve za siguran) Spore Biljke vs zombija (2D igru na parni) Guitar Hero III (rijetko) Popis igara to ne činiti se to dogoditi u: Half Life 2 i sve srodne igre (Source engine zasnovan) Frets na Fire Guild Wars World of Warcraft Ne može se misliti na bilo koji drugi. Također otkad sam instalira Windows 7 RC1 (besplatno preuzimanje s microsoft.com) Windows XP je to previše. Ona će se ponovo pokrenuti na desktopu i obično oko freezes vrijeme prijava zvuk reproducira. Se događa oko 3 out of 4 čizme, ali može proći bez razdoblja to much at all. Fix: ponovno instalirajte / Nadogradnja / Downgrading grafika čini se da vozači imaju uglavnom pozitivne efekte, privremeno. Na primjer, JA je dobio Internet izvorno na relativno nove drivere i odlučili su se na taj način JA je krivac downgraded na mnogo stariji set, problem je nestao nekoliko dana samo da se vrate. JA nadograđen na najnoviju, isti problem, ja sam trenutno izvodi Xtreme-G 177,92 vozači s istim problemom. Osobno sam odlučio ovo ne može biti problem topline s bilo moje komponente, kao što se može pojaviti na potpuno hladno boot s točnim iste simptome. Hardware: AMD Athlon 64 3000 + @ 2.0Ghz Presudno RAM 2048MB @ 400 XFX Nvidia Geforce 7 7600GT (AGP verzija) 2x SEAGATE BARRACUDA Tvrdi diskovi (250GB i 120GB) Softver ažuran kada je to primjereno. Dual boot sa Windows XP na 250GB disku i Windows 7 120GB diska. Hvala Vam za svaku pomoć, ja shvatili da je ovo kompleksan problem i da je svibanj potrajati neko vrijeme za odgovor, ja isto tako priznati da je ovo ogroman post i Žao mi je za to! : rolleyes: |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC ne bi učitavanje gore moj Windows XP OS - Help Me ASAP | matthwshea | General Hardware Chat | 1 | 4. listopada 2009 02:46 |
| Nije moguće učitati Windows XP na IDE HDD | kreja | Windows Operating Systems | 3 | 28. srpnja 2009 02:01 |
| Video igre Hladan | OtisAdelbertSteiner | General Hardware Chat | 2 | 26 siječanj 2008 18:07 |
| Computer smrzavanje prilikom igranja igara | simonkenya | Općenito Software Chat | 5 | 5. studeni 2007 13:44 |
| PSP navika load / igramo | ilovemybicycle | PC & konzole Igre | 3 | 21. ožujak 2007 03:25 |
| Thread Tools | |
| |