kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Játékok / Windows fagyasztása terhelés fel.

Reply

Téma eszközök
Old Május 27 2009, 11:52
Új tag Csoport

Default Játékok / Windows fagyasztása terhelés fel.

Körülbelül a fele Játékaim (lista jönni) a freeze 2-10 másodperc (ez a terhelés, ha a játék csak az után kattintson a Desktop ikonra) és annak teljes befagyasztására. Grafika zár, ahogy én szeretném, hogy ez még a hang leáll. Az egyetlen módja, hogy én is teljes körű ellenőrzést vissza az újraindítás, és ha eléri a gombok sokat fog bleep (Feltételezem ez buffer overflow). Egy-két alkalommal, ahol ezt már ütött a nv4_disp.dll hiba, de szinte mindig, hogy nem jelenik meg. Először indult Fear Combat (free download, több összetevője félelem), ahol ez csak néhány másodperc zár be tudtam újraindítani többször próbálkozik újra és újra, és végül én get "jó indítás", amely lehetővé tenné, hogy valóban fuss finom, további összeomlik. Még ha kikapcsolják a játékból, és újra, ha teljesen rendben. Amíg én újraindít és kap "rossz indítás", és a probléma ismét csak megoldani, hogy több újraindít.

Listaár játékok Ez történik:

Fear Combat
Command és Conquer: Generals (& Zero Hour)
A Wonderful End of the World (alacsony követelmények grafika biztos)
Spore
Növények vs Zombik (2D-s játékot a Steam)
Guitar Hero III (ritka)

Lista a játékok, hogy úgy tűnik, hogy nem történhet meg:

Half Life 2 és az összes kapcsolódó játékok (Source motor alapú)
Frets on Fire
Guild Wars
World of Warcraft

Nem hiszem, minden mások. Továbbá mert a Windows 7 RC1 (ingyenesen letölthető a microsoft.com) A Windows XP már csinálja is. Ez a csizma az asztalra, és rendszerint befagy körüli időben a bejelentkező hangot játszik. Történik, nagyjából 3-4-csizmák, de lehet menni időszakok nélkül csinálja sok minden.

Fix: Reinstalling / Upgrading / lefokozására grafika vezetők úgy tűnik, hogy általában pozitív hatásokat, ideiglenesen. Például, én eredetileg Megvan a viszonylag új vezetők, és úgy döntött, ezeket a tettes Úgyhogy le a sokkal idősebb meg, a probléma eltűnt pár napig csak a visszatérés. Én frissített legújabb, ugyanazt a problémát, én éppen futó Xtreme G 177,92 járművezetők ugyanazzal a problémával.

Én személy szerint úgy döntött, ezt nem lehet egy meleg kérdést sem én alkatrészek, az is előfordulhat, hogy egy teljesen hideg indítás a pontosan ugyanolyan tüneteket.

Hardver:

AMD Athlon 64 3000 + @ 2.0Ghz
Létfontosságú 2048MB RAM @ 400MHz
XFX Nvidia Geforce 7 7600GT (AGP változat)
2x Seagate Barracuda Merevlemez-meghajtók (250GB és 120GB)

Szoftver naprakész szükség. Dual Boot Windows XP 250GB meghajtót és Windows 7-120GB meghajtót.

Köszönjük, hogy segít, tudom, ez egy összetett kérdés, és hogy ez eltarthat egy ideig a választ, azt is elismerik, ez egy óriási utáni és sajnálom, hogy! : rolleyes:
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PC nem teher fel a Windows XP operációs rendszer - Help Me ASAP matthwshea Általános fémáru Chat 1 Október 4, 2009 02:46
Nem sikerült betölteni a Windows XP rendszert egy IDE HDD jay A Windows operációs rendszerek 3 28. július 2009 02:01
Video Games Fagyáspont OtisAdelbertSteiner Általános fémáru Chat 2 26. január 2008 18:07
Számítógépes játék során fagyasztás simonkenya General Chat szoftver 5 5. november 2007 13:44
PSP szokás terhelés / játszani ilovemybicycle PC és konzol játékok 3 21. március 2007 03:25
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.