![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Körülbelül a fele Játékaim (lista jönni) a freeze 2-10 másodperc (ez a terhelés, ha a játék csak az után kattintson a Desktop ikonra) és annak teljes befagyasztására. Grafika zár, ahogy én szeretném, hogy ez még a hang leáll. Az egyetlen módja, hogy én is teljes körű ellenőrzést vissza az újraindítás, és ha eléri a gombok sokat fog bleep (Feltételezem ez buffer overflow). Egy-két alkalommal, ahol ezt már ütött a nv4_disp.dll hiba, de szinte mindig, hogy nem jelenik meg. Először indult Fear Combat (free download, több összetevője félelem), ahol ez csak néhány másodperc zár be tudtam újraindítani többször próbálkozik újra és újra, és végül én get "jó indítás", amely lehetővé tenné, hogy valóban fuss finom, további összeomlik. Még ha kikapcsolják a játékból, és újra, ha teljesen rendben. Amíg én újraindít és kap "rossz indítás", és a probléma ismét csak megoldani, hogy több újraindít. Listaár játékok Ez történik: Fear Combat Command és Conquer: Generals (& Zero Hour) A Wonderful End of the World (alacsony követelmények grafika biztos) Spore Növények vs Zombik (2D-s játékot a Steam) Guitar Hero III (ritka) Lista a játékok, hogy úgy tűnik, hogy nem történhet meg: Half Life 2 és az összes kapcsolódó játékok (Source motor alapú) Frets on Fire Guild Wars World of Warcraft Nem hiszem, minden mások. Továbbá mert a Windows 7 RC1 (ingyenesen letölthető a microsoft.com) A Windows XP már csinálja is. Ez a csizma az asztalra, és rendszerint befagy körüli időben a bejelentkező hangot játszik. Történik, nagyjából 3-4-csizmák, de lehet menni időszakok nélkül csinálja sok minden. Fix: Reinstalling / Upgrading / lefokozására grafika vezetők úgy tűnik, hogy általában pozitív hatásokat, ideiglenesen. Például, én eredetileg Megvan a viszonylag új vezetők, és úgy döntött, ezeket a tettes Úgyhogy le a sokkal idősebb meg, a probléma eltűnt pár napig csak a visszatérés. Én frissített legújabb, ugyanazt a problémát, én éppen futó Xtreme G 177,92 járművezetők ugyanazzal a problémával. Én személy szerint úgy döntött, ezt nem lehet egy meleg kérdést sem én alkatrészek, az is előfordulhat, hogy egy teljesen hideg indítás a pontosan ugyanolyan tüneteket. Hardver: AMD Athlon 64 3000 + @ 2.0Ghz Létfontosságú 2048MB RAM @ 400MHz XFX Nvidia Geforce 7 7600GT (AGP változat) 2x Seagate Barracuda Merevlemez-meghajtók (250GB és 120GB) Szoftver naprakész szükség. Dual Boot Windows XP 250GB meghajtót és Windows 7-120GB meghajtót. Köszönjük, hogy segít, tudom, ez egy összetett kérdés, és hogy ez eltarthat egy ideig a választ, azt is elismerik, ez egy óriási utáni és sajnálom, hogy! : rolleyes: |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC nem teher fel a Windows XP operációs rendszer - Help Me ASAP | matthwshea | Általános fémáru Chat | 1 | Október 4, 2009 02:46 |
| Nem sikerült betölteni a Windows XP rendszert egy IDE HDD | jay | A Windows operációs rendszerek | 3 | 28. július 2009 02:01 |
| Video Games Fagyáspont | OtisAdelbertSteiner | Általános fémáru Chat | 2 | 26. január 2008 18:07 |
| Számítógépes játék során fagyasztás | simonkenya | General Chat szoftver | 5 | 5. november 2007 13:44 |
| PSP szokás terhelés / játszani | ilovemybicycle | PC és konzol játékok | 3 | 21. március 2007 03:25 |
| Téma eszközök | |
| |