![]() |
|
| |||
| |||
| כמחצית מהמשחקים שלי (רשימה לבוא) יהיה להקפיא 2-10 שניות (זה כאשר הוא טוען את המשחק בדיוק אחרי לחץ על שולחן העבודה סמל) שלה מלאה להקפיא. גרפיקה לנעול כמו שאני רוצה לקרוא את זה, גם את הצליל מפסיק. הדרך היחידה בה אני יכול להשיג שליטה מלאה לאחור היא אתחול מחדש, ואם אני מכה את המפתחות זה יהיה הרבה bleep (אני מניח שזה הצפת מאגר). כמה פעמים בו נעשה את זה אני כבר gotten את nv4_disp.dll שגיאה, אך כמעט בכל פעם כי אינו מופיע. הראשון הוא התחיל עם פחד לחימה (הורדה חינם, מרובי מרכיב של פחד), שבו היה לנעול כמה שניות למערכת אני יכול להפעיל מחדש מספר פעמים מנסה שוב ושוב ולבסוף אני מעוניין לקבל "אתחול טובה", אשר תאפשר את זה בפועל לרוץ בסדר, לא מעבר CRASHING. גם אם אני לכבות את המשחק ואת reloaded זה, זה בהחלט בסדר. עד שאני אתחול מחדש ולקבל "רעה אתחול" ואת היה להחזיר את הבעיה, רק להיות לפתרון על ידי מספר reboots. רשימת משחקים זה קורה ב: פחד לחימה פיקוד ו לכבוש: הגנרלים (& שעת האפס) את נהדרת סוף העולם (גרפיקה דרישות נמוכות על בטוח) נבג צמחים לעומת זומבים (2 ד המשחק קיטור) Guitar Hero III (נדיר) רשימת משחקים זה לא נראה שיקרה ב: Half Life 2 וכל הקשור משחקים (מקור המנוע מבוסס) Frets on fire Guild Wars World of Warcraft לא יכול לחשוב על אחרים. כמו כן, מאז התקנתי את Windows 7 RC1 (הורדה חינם מ microsoft.com) של Windows XP כבר עושה את זה יותר מדי. זה יבצע אתחול עד שולחן העבודה בדרך כלל ההקפאה לעקוף את זמן הכניסה נשמע משחק. זה קורה בערך 3 מתוך 4 המגפיים, אבל יכול לעבור בלי תקופות הרבה עושה את זה בכלל. תיקון: התקנה מחדש / שדרוג / Downgrading גרפיקה הנהגים נראה, בדרך כלל, יש השפעות חיוביות, באופן זמני. לדוגמה, יש לי את זה אני במקור על נהגים חדשים למדי והחליט שהם היו עברין מטה ל אני כל כך הרבה ישנים בחר, הבעיה נעלמה לכמה ימים רק כדי לחזור. אני שדרוג העדכנית, אותה בעיה, אני כרגע Xtreme-G 177,92 נהגים עם אותה בעיה. אני אישית לא החלטתי זה יכול להיות כל בעיה עם החום של הרכיבים שלי, כפי שהיא יכולה להתרחש על אתחול קר לגמרי, בדיוק את אותו הדבר עם סימפטומים. חומרה: AMD Athlon 64 3000 + @ 2.0Ghz חיוני 2048MB RAM @ 400Mhz XFX Nvidia Geforce 7 7600GT (גירסה AGP) 2x Seagate Barracuda כונני דיסקים קשיחים (250GB ו 120GB) תוכנות עדכני בו המתאימה. Dual Boot עם Windows XP על כונן 250GB ו-Windows 7 על כונן 120GB. תודה על כל העזרה, אני realise זו היא בעיה מורכבת וכי זה עלול לקחת זמן תגובה, אני מכיר גם את זה הוא ענק לכתוב ואני מצטער על זה! : rolleyes: |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המחשב לא יהיה לטעון את Windows XP מערכת ההפעלה שלי - Help Me ASAP | matthwshea | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 4 אוקטובר 2009 02:46 |
| לא ניתן לטעון את Windows XP על IDE HDD | ג 'יי | מערכות ההפעלה Windows | 3 | -28 יולי 2009 02:01 |
| משחקי מקפיא | OtisAdelbertSteiner | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 26 ינואר 2008 18:07 |
| כאשר מחשב קופא משחקים | simonkenya | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | ה -5 בחודש נובמבר 2007 13:44 |
| PSP wont לטעון / משחק | ilovemybicycle | PC & קונסולת משחקים | 3 | 21st מרץ 2007 03:25 |
| שרשרת כלים | |
| |