![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Apie pusė mano žaidimų (sąrašas ateiti) bus įšaldyti 2-10 sekundžių (tai yra nuo tada, kai žaidimas apkrovų tik po to, kai aš spustelėkite piktogramą darbalaukyje) ir jos visiškai užšaldyti. Grafika užraktas su Norėčiau paskambinti, net garsas sustoja. Tik taip galiu gauti visą kontrolės atgal yra perkrauti, o jei aš paspauskite klavišus aikštelė bus palydovo signalas (aš manau tai buffer overflow). Porą kartų, kai jos tai padarė I've gotten nv4_disp.dll klaida, bet beveik kaskart, kad nepasirodo. Jis pirmasis pradėjo su baime Combat (nemokamai atsisiųsti, Multiplayer komponentas baimė), jeigu ji būtų užrakinti keletą sekundžių in galėčiau paleisti kelis kartus bandė vėl ir vėl, ir galų gale aš gaunu "geros boot", kuris leistų jai faktiškai veikia gerai, jokių papildomų crashing. Net jei aš išjungti žaidimą ir perkrauta, ji yra tikrai gerai. Kol aš iš naujo paleisti kompiuterį ir gauti "blogas boot" ir problema bus grąžinti, tik išspręsta keletas reboot. Sąrašas žaidimų tai vyksta: Fear Combat Command & Conquer: Generals (& Zero Hour) Wonderful End of the World (mažas grafikos reikalavimai tikrai) Spore Augalai vs Zombies (2D žaidimas Steam) Guitar Hero III (retai) Sąrašas žaidimų neatrodo, kad tai vyktų: Half Life 2 ir visi panašūs žaidimai (Šaltinis variklio pagrįstos) Frets on Fire Guild Wars World of Warcraft Negaliu galvoti apie visus kitus. Nes aš taip pat įdiegtos "Windows 7 RC1 (nemokamai atsisiųsti iš microsoft.com) Windows XP buvo doing it too. Ji bus įkeliama į darbalaukį ir paprastai pakimba maždaug kartą prisijungęs garso vaidina. Atsitinka maždaug 3 iš 4 batus, bet gali vykti laikotarpių be doing it much at all. PATAISA: naujo įdiegti / atnaujinimas / downgrading grafika vairuotojams atrodo, kad apskritai teigiamą poveikį, laikinai. Pavyzdžiui, aš iš pradžių turite jį gana naujas tvarkykles ir nusprendė, jie buvo kaltininkas todėl sumažintas iki daug vyresnio amžiaus nustatyti, problema išnyko tik po kelių dienų grįžti. Aš atnaujinau į naujausią, ta pati problema, aš šiuo metu veikia Xtreme-G 177,92 vairuotojai su ta pačia problema. Aš asmeniškai nusprendė, tai negali būti šilumą klausimu su bet mano sudėtinių dalių, nes gali atsitikti dėl visiškai šalto boot su pačias simptomai. Įranga: AMD Athlon 64 3000 + @ 2.0Ghz Svarbi 2048MB RAM @ 400MHz XFX Nvidia GeForce 7 7600GT AGP (versija) 2x Seagate Barracuda kietieji diskai (250GB ir 120GB) Programinė įranga up-to-data, jei reikia. Dual boot su Windows XP 250GB diską ir Windows 7 120GB diską. Thank you for any help, aš suprantu, tai sudėtingas klausimas ir kad jis gali imtis, o už atsakymą, aš taip pat pripažįstame tai didžiulis post and I'm sorry for that! : rolleyes: |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC nebūtų pakrauti iki mano Windows XP OS - Help me ASAP | matthwshea | General Hardware Chat | 1 | 4 spalis 2009 02:46 |
| Nepavyko įkelti "Windows XP" IDE HDD | Jay | Windows "operacinės sistemos | 3 | 28 liepa 2009 02:01 |
| Žaidimai užšaldymas | OtisAdelbertSteiner | General Hardware Chat | 2 | 26 sausis 2008 18:07 |
| Kompiuterių įšaldymas žaisdami žaidimus | simonkenya | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | 5 lapkritis, 2007 13:44 |
| PSP wont load / žaisti | ilovemybicycle | PC & konsolės Žaidimai | 3 | Kovas 21, 2007 03:25 |
| Temos įrankiai | |
| |