![]() |
|
| |||
| |||
| Apmēram puse no manas spēles (saraksts nākt) būs iesaldēt 2-10 sekundes (tas ir no brīža, kad spēle slodzes tūlīt pēc I click desktop ikonas) un tā pilnīgu "iesaldēšanu". Grafikas atslēga kā es gribētu aicināt, pat skaņu apstājas. Vienīgais veids, kā es varu pilnībā kontrolēt atpakaļ ir atsāknēšana, un ja es hit atslēgas daudz tas bleep (es pieņemu, tas ir bufera pārpildes). Reizes pāris, ja tās izdarījusi I've gotten nv4_disp.dll kļūdas, bet gandrīz everytime kas neparādās. Tā vispirms sāka ar Fear Combat (bezmaksas lejupielādēt, multiplayer komponente bailes), ja tas atslēga dažas sekundes collas es varētu atsākt vairākas reizes mēģināja vairāk un vairāk un, iespējams, es gribētu saņemt "labu boot", kas ļautu tai faktiski palaist fine, bez papildu crashing. Pat ja es slēgtas spēļu un pārlādēšanas, tā ir absolūti naudas sodu. Līdz i reboot un saņemt "slikti boot" un problēma atgriezīsies, tikai tiek risinātas vairākas reboots. Saraksts spēļu Tas notiek: Fear Combat Komandas un iekarot: Generals (& nulles stunda) Wonderful End of World (zems grafikas prasības pārliecināts) Sporu Augi vs Zombies (2D spēli tvaiku) Guitar Hero III (reti) Saraksts spēles nešķiet, norisināsies: Half Life 2 un visas saistītās spēles (Source dzinēja bāzes) Frets on Fire Guild Wars World of Warcraft Nevaru iedomāties daudzus citus. Turklāt, tā kā es instalēta Windows 7 RC1 (bez maksas lejupielādēt no microsoft.com) Windows XP to dara pārāk. Tas boot līdz darbvirsmu un parasti sasalst ap laiku pieteikšanās skaņu spēlē. Notiek apmēram 3 no 4 zābaki, bet var doties laiku bez to dara daudz vispār. Labojums: pārinstalēt / uzlabošana / pazemināšana grafika vadītājiem, šķiet, ir kopumā pozitīva ietekme, ko uz laiku. Piemēram, es sākotnēji got to par diezgan jauniem vadītājiem un nolēma tos vaininieks tāpēc es pārveidots daudz vecāka kopu, problēma pazuda uz pāris dienām vienīgi, lai atgrieztos. Es modernizētas, lai vēlāk pati problēma, es esmu šobrīd darbojas Xtreme-G 177,92 vadītājiem ar pašu problēmu. Man personīgi nolēmis to nevar siltuma problēma ar jebkuru manu sastāvdaļu, jo tas var notikt pilnīgi aukstu zābaku ar tieši tādu pašu simptomus. Hardware: AMD Athlon 64 3000 + @ 2.0Ghz 2048MB Izšķiroša RAM @ 400Mhz XFX Nvidia Geforce 7 7600GT (AGP Version) 2x Seagate Barracuda cietajiem diskiem (250GB un 120GB) Software up-to-dienas, kad ir nepieciešams. Dual Boot Windows XP 250GB disku un Windows 7 par 120GB disku. Paldies par jebkādu palīdzību, es saprotu, šis ir sarežģīts jautājums un ka to var veikt, kamēr par atbildi, es arī atzīst, tas ir milzīgs post un man žēl, ka! : rolleyes: |
![]() |
|
| Bookmarks |