menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Hry / Windows Zmrazovanie na zaťaženie hore.

Reply

Thread Tools
Old 27. mája 2009, 11:52
Nový člen skupiny

Zhruba polovica mojich hier (zoznam prísť) zmrazí 2-10 sekúnd (to je od okamihu, keď sa hra načíta len po aj kliknutím na ikonu ploche) a jeho kompletnú mrazničke. Grafika zámok ako bych to říkat, aj zvuk zastaví. Jediná možnosť, ako môžem dostať späť plnú kontrolu, je restart, a keď som narazila na kľúče veľa bude pípnutie (Predpokladám, že to je buffer overflow). Manželský pár krát, kde jeho urobil som dostal na nv4_disp.dll chybu, ale takmer vždy, že sa neobjaví. Najprv začal s Strach Bojové (zadarmo k stiahnutiu, multiplayerové zložky Strach), kde by to zamknout niekoľko sekúnd palce môžem reštartovať niekoľkokrát pokúša znovu a znovu a nakoniec by som si "dobrý boot", ktoré by umožnili, aby skutočne beží dobre, žiadne ďalšie shazovat. Dokonca aj keď vypnete hru a reloaduje, je úplne v poriadku. Kým som restart a získajte "zlý boot" a problém by sa vrátiť, len vyriešiť niekoľko reboots.

Zoznam hier sa tak stane v:

Strach Bojové
Command and Conquer: Generals (& Zero Hour)
Nádherné Koniec sveta (nízke grafické požiadavky pre istotu)
Spóry
Rastliny vs zombie (2D hra na Parna)
Guitar Hero III (zriedkavé)

Zoznam hier sa nezdá až vo:

Half Life 2 a všetky súvisiace hry (Zdroj motora založené)
Frets On Fire
Guild Wars
World of Warcraft

Nemožno rozmýšľať o všetkých ostatných. Aj z toho dôvodu som nainstalované Windows 7 RC1 (zdarma na stiahnutie z microsoft.com) Windows XP bolo to dělá taky. Bude sa spustiť na plochu a väčšinou zamrzne po čase prihlasovacie zvuk hrá. Dôjde približne 3 zo 4 topánky, ale môže ísť doby bez toho, aby robili to vôbec.

Fix: Preinštalovať / Aktualizácia / znižovaniu grafických ovládačov sa zdá, že vo všeobecnosti pozitívne účinky, ktoré dočasne. Napríklad som pôvodne dostal na pomerne nové ovládače, a rozhodla sa vinníka tak aj degraduje na oveľa staršie nastaviť, problém zmizol na pár dní len k návratu. I upgrade na najnovšiu, rovnaký problém, som v súčasnej dobe beží Xtreme-G 177.92 ovládača sa rovnakým problémom.

Osobne som sa rozhodol to nemôže byť teplo problém s niektorou z mojich komponenty, pretože môže dôjsť k úplne studený boot s presne rovnaký príznaky.

Hardware:

AMD Athlon 64 3000 + @ 2.0Ghz
Rozhodujúci 2.048megabajt RAM @ 400Mhz
XFX NVIDIA GeForce 7 7600GT (AGP Version)
2x Seagate Barracuda pevných diskov (250gigabajt a 120gigabajt)

Software up-to-dáta v prípade potreby. Duálny Obuv s Windows XP na Windows 250gigabajt riadiť a 7 na 120gigabajt mechaniky.

Ďakujeme vám za pomoc, som realizovať to je zložitý problém a že to môže trvať dlhší čas na odpoveď, som tiež potvrdiť, že je to obrovský príspevok a ospravedlňujem sa za to! : Rolleyes:
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.