![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zhruba polovica mojich hier (zoznam prísť) zmrazí 2-10 sekúnd (to je od okamihu, keď sa hra načíta len po aj kliknutím na ikonu ploche) a jeho kompletnú mrazničke. Grafika zámok ako bych to říkat, aj zvuk zastaví. Jediná možnosť, ako môžem dostať späť plnú kontrolu, je restart, a keď som narazila na kľúče veľa bude pípnutie (Predpokladám, že to je buffer overflow). Manželský pár krát, kde jeho urobil som dostal na nv4_disp.dll chybu, ale takmer vždy, že sa neobjaví. Najprv začal s Strach Bojové (zadarmo k stiahnutiu, multiplayerové zložky Strach), kde by to zamknout niekoľko sekúnd palce môžem reštartovať niekoľkokrát pokúša znovu a znovu a nakoniec by som si "dobrý boot", ktoré by umožnili, aby skutočne beží dobre, žiadne ďalšie shazovat. Dokonca aj keď vypnete hru a reloaduje, je úplne v poriadku. Kým som restart a získajte "zlý boot" a problém by sa vrátiť, len vyriešiť niekoľko reboots. Zoznam hier sa tak stane v: Strach Bojové Command and Conquer: Generals (& Zero Hour) Nádherné Koniec sveta (nízke grafické požiadavky pre istotu) Spóry Rastliny vs zombie (2D hra na Parna) Guitar Hero III (zriedkavé) Zoznam hier sa nezdá až vo: Half Life 2 a všetky súvisiace hry (Zdroj motora založené) Frets On Fire Guild Wars World of Warcraft Nemožno rozmýšľať o všetkých ostatných. Aj z toho dôvodu som nainstalované Windows 7 RC1 (zdarma na stiahnutie z microsoft.com) Windows XP bolo to dělá taky. Bude sa spustiť na plochu a väčšinou zamrzne po čase prihlasovacie zvuk hrá. Dôjde približne 3 zo 4 topánky, ale môže ísť doby bez toho, aby robili to vôbec. Fix: Preinštalovať / Aktualizácia / znižovaniu grafických ovládačov sa zdá, že vo všeobecnosti pozitívne účinky, ktoré dočasne. Napríklad som pôvodne dostal na pomerne nové ovládače, a rozhodla sa vinníka tak aj degraduje na oveľa staršie nastaviť, problém zmizol na pár dní len k návratu. I upgrade na najnovšiu, rovnaký problém, som v súčasnej dobe beží Xtreme-G 177.92 ovládača sa rovnakým problémom. Osobne som sa rozhodol to nemôže byť teplo problém s niektorou z mojich komponenty, pretože môže dôjsť k úplne studený boot s presne rovnaký príznaky. Hardware: AMD Athlon 64 3000 + @ 2.0Ghz Rozhodujúci 2.048megabajt RAM @ 400Mhz XFX NVIDIA GeForce 7 7600GT (AGP Version) 2x Seagate Barracuda pevných diskov (250gigabajt a 120gigabajt) Software up-to-dáta v prípade potreby. Duálny Obuv s Windows XP na Windows 250gigabajt riadiť a 7 na 120gigabajt mechaniky. Ďakujeme vám za pomoc, som realizovať to je zložitý problém a že to môže trvať dlhší čas na odpoveď, som tiež potvrdiť, že je to obrovský príspevok a ospravedlňujem sa za to! : Rolleyes: |