![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Око половине моје игре (списак доћи) ће замрзнути 2-10 секунди (ово је од када се игра учита у само након што кликнете на икону Десктоп) и његове комплетне замрзнути. Графика закључавања као Хтео бих га зову, па и звук престаје. Једини начин ја могу добити потпуну контролу назад је поновно подизање система, и ако ја ударац тастера пуно ће шкрипати (претпостављам ово је буффер оверфлоу). Неколико пута, где његова урадили сам стечен нв4_дисп.длл је грешка, али скоро све који се не појављују. Прво је почела са Феар Цомбат (фрее доунлоад, Мултиплаыер компоненту Феар), где би то увојак неколико секунди у. ЈА могао рестарт неколико пута покушавао више и на крају бих се "добар боот" који ће јој омогућити да заправо изводити фино, даље пад система. Чак и ако сам затворена у игри и прекрцан њој је апсолутно у реду. Док се ја поново подизање система и добити "лош боот" и проблем би се вратили, само се решити неколико поновно подизање система. Листа игара се то деси у: Феар Цомбат Наредба и освојити: Генералс (& Зеро Хоур) Прекрасни Енд оф тхе Уорлд (графика ниске захтеве за сигуран) Споре Биљке вс зомбија (2Д игру на парни) Гуитар Херо ИИИ (ретко) Листа игара то не чинити се то десити у: Халф Лифе 2 и све сродне игре (Соурце енгине заснован) Фретс на Фире Гуилд Уарс Уорлд оф Уарцрафт Не може се мислити на било који други. Такође откад сам инсталира Уиндоус 7 РЦ1 (бесплатно преузимање са мицрософт.цом) Уиндоус КСП је то превише. Она ће се поново покренути на десктопу и обично око фреезес време пријава звук репродукује. Се дешава око 3 оут оф 4 чизме, али може проћи без периода то муцх ат алл. Фикс: поново инсталирајте / Надоградња / Доунградинг графика чини се да возачи имају углавном позитивне ефекте, привремено. На пример, ЈА је добио Интернет изворно на релативно нове дривер и одлучили су се на тај начин ЈА је кривац доунградед на много старији сет, проблем је нестао неколико дана само да се врате. ЈА унапређен на најновију, исти проблем, ја сам тренутно изводи Кстреме-Г 177,92 возачи са истим проблемом. Лично сам одлучио ово не може бити проблем топлоте са било моје компоненте, као што се може појавити на потпуно хладно боот са тачним исте симптоме. Хардуаре: АМД Атхлон 64 3000 + @ 2.0Гхз Пресудно РАМ 2048МБ @ 400 КСФКС НВИДИА ГеФорце 7 7600ГТ (АГП верзија) 2кс СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА Тврди дискови (250ГБ и 120ГБ) Софтвер ажуран када је то примјерено. Дуал боот са Уиндоус КСП на 250ГБ диску и Уиндоус 7 120ГБ диска. Хвала Вам за сваку помоћ, ја схватили да је ово комплексан проблем и да је мај потраје неко време за одговор, ја исто тако признати да је ово огроман пост и Жао ми је за то! : Роллеыес: |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Рачунар не учита мој оперативни систем Уиндоус КСП оперативни систем - хелп ме АСАП | маттхусхеа | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 4. Окт 2009 02:46 |
| Није могуће учитати Уиндоус КСП на ИДЕ ХДД | креја | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 28. јула 2009 02:01 |
| Видео игре Хладан | ОтисАделбертСтеинер | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 26 јануар 2008 18:07 |
| Цомпутер смрзавање приликом играња игара | симонкеныа | Уопштено Софтуаре Цхат | 5 | 5 новембар 2007 13:44 |
| ПСП навика лоад / играмо | иловемыбицыцле | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 21 март 2007 03:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |