az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Oyunlar / Windows Donma yük olmak.

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 11:52 27.
Yeni Üye Grubu

(Bu 2-10 saniye dondurmak olacak benim oyun yaklaşık yarısı (listesi gelir) ise ne zaman i tıklayın masaüstü simgesi sadece sonra oyun yükler) ve tam bir dondurma. Ben onu aramak için, hatta ses durur istiyorum Grafikler kilidi. Bu tek yol da tam kontrolünü geri yeniden başlatmanız ve eğer i biplemek (Bu tampon taşma güvenliği Tuşlara çok isabet). Kez bir çift burada da yapılır bu, ama bu neredeyse görünmez olan her nv4_disp.dll hata ele verdik. İlk Korku ile) burada birkaç saniye kilidi de inç Ben tekrar tekrar çalışıyor birkaç kez yeniden başlatın ve daha sonra ben "which it sağlayacak iyi bir boot" elde ediyorum Savaş (ücretsiz download, korku çok bileşen başladı aslında çalıştırmak iyi, daha fazla çöküyor. Bile i oyun kapatılacak ve yeniden yerleştirilinceye kesinlikle güzel, öyle. Ben yeniden doğmuş olan "kötü bir açılış" ve sorun, sadece birkaç yeniden doğmuş tarafından çözüldü olarak iade ediyorum kadar.

Oyunlar bu olur Listesi:

Korku Savaş
Komuta Conquer: Generaller (& Sıfır Saat)
Emin için dünya ve Harika Son (düşük grafik gereksinimleri)
Spor
Bitkiler vs Zombies Buhar üzerinde (2D Oyun)
Guitar Hero III () nadir

Oyun listesi içinde olması gibi görünmüyor:

Half Life 2 ve ilgili tüm oyunlar (Kaynak motoru tabanlı)
Frets on Fire
Guild Wars
World of Warcraft

Herhangi bir başka düşünemiyorum. Ayrıca bende 7 RC1 microsoft.com sitesinden (ücretsiz indir), Windows XP, Windows yüklü çok da olmuştur. Sadece önyükleme kadar masaüstü ve genellikle sefer donuyor giriş ses çalar. Yaklaşık 3 4 bot dışında, ancak Happens kadar hiç bunu yapmadan dönemlere gidebilirsiniz.

DÜZELTME: Reinstalling / güncelleme / Downgrading grafik sürücüleri, geçici olarak genellikle olumlu etkileri gibi görünüyor. Örneğin, ben aslında oldukça yeni sürücüleri de var ve onlar suçlu bu yüzden çok daha büyük ayarlamak indirgenmiştir vardı karar, sorun sadece dönmek için birkaç gün ortadan kayboldu. Ben son gidin, ben şu anda Xtreme kullanıyorum-G 177,92 sürücüler aynı sorun aynı sorun yükseltti.

Olarak aynı belirtileri olan bir soğuk önyükleme üzerinde oluşabilir Şahsen bu benim tüm bileşenleri ile ısı sorunu olamaz, karar verdik.

Donanım:

AMD Athlon 64 3000 + @ 2.0Ghz
400MHz @ 2048MB Crucial RAM
XFX NVIDIA GeForce 7 7600GT (AGP Sürüm)
2x Seagate Barracuda Sabit Disk Sürücüleri (250GB ve 120GB)

Yazılım yukarı uygun-date. 120GB sürücüsünde 250GB sürücü ve Windows 7, Windows XP ile İkili Önyükleme.

Herhangi bir yardım için teşekkür eder, bu karmaşık bir konu olduğunu ve bir süre alabilir yanıt, ben de bu büyük bir mesaj olduğunu kabul eder ve bunun için üzgünüm fark! : rolleyes:
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından