менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Ігри / Windows заморожування на завантажити.

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 травня 2009, 11:52
Нові члени групи

Default Ігри / Windows заморожування на завантажити.

Близько половини з моїх ігор (список прийти) буде заморозити на 2-10 сек (це з моменту, коли гра завантажується в тільки після натискання кнопки на робочому столі) і її повне заморожування. Блокування графіка, як я хочу його називати, навіть звук зупиняється. Єдиний спосіб одержати повний контроль над спиною до перезавантаження, і якщо б я потрапив в ключами багато чого буде Bleep (я вважаю, це переповнення буфера). Пару раз, де її зробили цього я отримав nv4_disp.dll помилки, але майже кожен раз, що не з'являється. Він першим почав з FEAR Combat (можна завантажити безкоштовно, багатокористувацький компонент Fear), де було б заблокувати кілька секунд дюйма я можу запустити знову кілька разів намагався знову і знову і в остаточному підсумку я отримати "хорошу завантаження", яка дозволила б їй насправді виконується нормально, ніяких подальших збоїв. Навіть якщо б я закрив гру і перезавантажує її, це абсолютно прекрасно. До перезавантаження і отримати "поганий" Boot "і проблема повернеться, тільки вирішуються декілька перезавантажень.

Список ігор це відбувається в:

FEAR Combat
Командування і Conquer: Generals (& Zero Hour)
Wonderful End Of The World (низькі вимоги графіка напевно)
Spore
Рослини проти зомбі (2D гри на Steam)
Guitar Hero III (рідко)

Список ігор не представляється відбудеться в:

Half Life 2 і всі пов'язані з іграми (Source Engine основі)
Ладів у вогні
Guild Wars
World Of Warcraft

Не можемо думати про будь-яких інших. Крім того, оскільки я встановив Windows 7 RC1 (безкоштовно завантажити з microsoft.com) Windows XP була робити його занадто. Вона буде завантажуватися на робочому столі і звичайно замерзає за часів Логін прослуховування звуку. Відбувається приблизно 3 з 4 чобіт, але може піти періодів, не роблячи його взагалі.

Fix: Встановлення / Оновлення / Downgrading графічні драйвери видається, в цілому позитивні наслідки, тимчасово. Я, наприклад, спочатку одержав його на досить нові драйвери і вирішили, що злочинець так що я знижений з рівня набагато старше безліч, проблема зникла за кілька днів тільки на повернення. Я зробив оновлення до останньої, ті ж проблеми, я в даний час працює Xtreme-G 177.92 водії з тією ж проблемою.

Особисто я вирішила, що це не може бути проблеми з тепло-небудь з моїх компонентів, так як це може відбуватися на зовсім холодну завантаження з точно таким же симптоми.

Обладнання:

AMD Athlon 64 3000 + @ 2.0Ghz
2048MB RAM Crucial 400 МГц
XFX NVIDIA GeForce 7 7600GT (AGP version)
2x Seagate Barracuda Жорсткі диски (250GB і 120GB)

Програмне забезпечення останню дату коли це доцільно. Подвійний завантаження з Windows XP на диск і 250GB Windows 7 на 120GB диска.

Спасибо за будь-яку допомогу, я розумію, це складне питання і що він може зайняти деякий час для відповіді, я також визнати це величезний пост, і я вибачаюся за це! : Rolleyes:
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.