![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Близько половини з моїх ігор (список прийти) буде заморозити на 2-10 сек (це з моменту, коли гра завантажується в тільки після натискання кнопки на робочому столі) і її повне заморожування. Блокування графіка, як я хочу його називати, навіть звук зупиняється. Єдиний спосіб одержати повний контроль над спиною до перезавантаження, і якщо б я потрапив в ключами багато чого буде Bleep (я вважаю, це переповнення буфера). Пару раз, де її зробили цього я отримав nv4_disp.dll помилки, але майже кожен раз, що не з'являється. Він першим почав з FEAR Combat (можна завантажити безкоштовно, багатокористувацький компонент Fear), де було б заблокувати кілька секунд дюйма я можу запустити знову кілька разів намагався знову і знову і в остаточному підсумку я отримати "хорошу завантаження", яка дозволила б їй насправді виконується нормально, ніяких подальших збоїв. Навіть якщо б я закрив гру і перезавантажує її, це абсолютно прекрасно. До перезавантаження і отримати "поганий" Boot "і проблема повернеться, тільки вирішуються декілька перезавантажень.
Список ігор це відбувається в: FEAR Combat Командування і Conquer: Generals (& Zero Hour) Wonderful End Of The World (низькі вимоги графіка напевно) Spore Рослини проти зомбі (2D гри на Steam) Guitar Hero III (рідко) Список ігор не представляється відбудеться в: Half Life 2 і всі пов'язані з іграми (Source Engine основі) Ладів у вогні Guild Wars World Of Warcraft Не можемо думати про будь-яких інших. Крім того, оскільки я встановив Windows 7 RC1 (безкоштовно завантажити з microsoft.com) Windows XP була робити його занадто. Вона буде завантажуватися на робочому столі і звичайно замерзає за часів Логін прослуховування звуку. Відбувається приблизно 3 з 4 чобіт, але може піти періодів, не роблячи його взагалі. Fix: Встановлення / Оновлення / Downgrading графічні драйвери видається, в цілому позитивні наслідки, тимчасово. Я, наприклад, спочатку одержав його на досить нові драйвери і вирішили, що злочинець так що я знижений з рівня набагато старше безліч, проблема зникла за кілька днів тільки на повернення. Я зробив оновлення до останньої, ті ж проблеми, я в даний час працює Xtreme-G 177.92 водії з тією ж проблемою. Особисто я вирішила, що це не може бути проблеми з тепло-небудь з моїх компонентів, так як це може відбуватися на зовсім холодну завантаження з точно таким же симптоми. Обладнання: AMD Athlon 64 3000 + @ 2.0Ghz 2048MB RAM Crucial 400 МГц XFX NVIDIA GeForce 7 7600GT (AGP version) 2x Seagate Barracuda Жорсткі диски (250GB і 120GB) Програмне забезпечення останню дату коли це доцільно. Подвійний завантаження з Windows XP на диск і 250GB Windows 7 на 120GB диска. Спасибо за будь-яку допомогу, я розумію, це складне питання і що він може зайняти деякий час для відповіді, я також визнати це величезний пост, і я вибачаюся за це! : Rolleyes: |