![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз се надявам някой тук може да ми помогне с проблема. Аз просто купи нова машина Intel Core Duo 2.66GHz 2MB Рам ATI Radeon X1950 Pro Windows Vista Home Premium 32 бита. За да отидете с моята машина един имам себе си няколко нови игри, да, това е мястото, където проблемът се крие. Pro Evolution Футболни 2008 - Писти като сън Bioshock - Винаги се срива на второ натоварване екран (макар и да смятам, че това се дължи на игра на грешки, а не моята машина) FarCry - Винаги се срива след около 5 мин. от uninterupted gameplay (винаги най-различни точки) Светове в конфликт - могат да играят всички уроци глоба, но винаги ще катастрофа около 5 мин. в играта (винаги най-различни точки) По принцип няма кой знае защо всички тези игри водят трясък върху мен. Имам този компютър, за да играе игри на това ниво, без никакви проблеми. Всяка помощ е много оценявам. Jibber4568 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какви шофьори, който използвате, както звучи водача, свързани с мен!
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| В изглед сканиране тя казва, всички мои шофьори са до дата. Направих актуализира моята графична карта с най-новите драйвери и също кръпка, че беше да се опитам да помогна bioshock. |
|
| |||
| |||
| Обясни какво имаш предвид в катастрофата, се замразява или направете игри се откажеш?
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Те просто напълно се замразява. Арго напусна играта, отхранвам задача мениджър, или да получите обратно в Windows. Винаги трябва да удари нулирането на моята машина. |
|
| |||
| |||
| Добре, че ме карат да мисля, че е COMP прегряване, какво време я карате с вашата GPU
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Да не сте сигурни как да проверя това? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Някои проблеми с моята PSU | xZoDiACx | Случаи & Power Доставки | 8 | 28 май 2009 г. 08:25 |
| Проблеми с графични карти - PC игрите се срива, когато | dwightrocks | Графика на карти & Монитори | 2 | 24 май 2009 г. 13:14 |
| Помощ: Gaming монтирам? Бюджет игрални издокарвам Im Getting за $ 900 | crazydan20 | Общи Хардуер Чат | 9 | 3 Март 2009 19:36 |
| VPN Проблеми | metzy75 | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 30 октомври 2008 год. 16:36 |
| Аз съм като проблеми! | urmaserendipity85 | Общи Софтуер Чат | 2 | 28 Дек 2007 12:48 |
| Нишка Инструменти | |
| |