![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, είμαι εδώ ελπίζοντας κάποιος μπορεί να είναι σε θέση να με βοηθήσει με ένα πρόβλημα. Μόλις αγόρασα ένα νέο μηχάνημα Intel Core Duo 2.66GHz 2MB Ram ATI Radeon X1950 Pro Windows Vista Home Premium 32 bit. Για να πάτε με το μηχάνημά μου έχω έναν εγώ μερικά νέα παιχνίδια, αυτό είναι εκεί το πρόβλημα. Pro Evolution Soccer 2008 - Λειτουργεί σαν ένα όνειρο Bioshock - Πάντα κολλάει φορτίο στη δεύτερη οθόνη (αν και αυτό που πιστεύω είναι πως αυτό οφείλεται στο παιχνίδι σφάλματα και όχι το μηχάνημά μου) FarCry - Πάντα κολλάει μετά από περίπου 5 λεπτά του παιχνιδιού uninterupted (πάντα σε διαφορετικά σημεία) Κόσμοι σε σύγκρουση - μπορεί να παίξει όλα τα μαθήματα, αλλά θα είναι πάντα ωραία συντριβή περίπου 5 λεπτά σε παιχνίδι (πάντα σε διαφορετικά σημεία) Βασικά Ξέρει κανείς γιατί όλα αυτά τα παιχνίδια τηρούν συντρίβεται πάνω μου. Έχω αυτό το pc έτσι θα μπορούσε να παίξει τα παιχνίδια αυτού του επιπέδου, χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάθε βοήθεια είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Jibber4568 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τι οι οδηγοί σας, χρησιμοποιώντας ως οδηγό τους ήχους που σχετίζονται με εμένα!
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Σε vista σάρωσης λέει όλα μου τα προγράμματα οδήγησης είναι ενημερωμένα. Το έκανα ενημέρωση μου κάρτα γραφικών με τα τελευταία προγράμματα οδήγησης, καθώς και μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα που ήταν να προσπαθήσει να βοηθήσει bioshock. |
|
| |||
| |||
| Εξηγήστε τι σημαίνει στην συντριβή, έχει παγώσει ή να κάνετε τα παιχνίδια κλείστε έξω;
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Μόλις παγώσει τελείως. Επίκλισης τερματίσετε το παιχνίδι, μέχρι την αποστολή του διαχειριστή, ή να επιστρέψουν σε windows. Πάντα πρέπει να πατήσετε το reset για το μηχάνημά μου. |
|
| |||
| |||
| Καλά που με κάνουν να πιστεύω ότι η ΜΥΔ είναι η υπερθέρμανση, τι temps θα βρεις με το GPU
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν βέβαιος, πώς μπορώ να ελέγξετε αυτό; |