![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there, bio sam nadajući netko ovdje mogli da mi pomogne sa problemom. Ja sam upravo kupio novi stroj Intel Core Duo 2.66GHz 2MB Ram ATI Radeon X1950 Pro Windows Vista Home Premium 32 bit. Ići sa mojim strojem jedan je dobio mene je nekoliko novih igara da, to je gdje leži problem. Pro Evolution Soccer 2008 - prometuje kao san Bioshock - Uvijek crashes učitavanja na drugom ekranu (iako vjerujem da uradim ovo je igra zbog bugova nego moj stroj) FarCry - Uvijek crashes nakon 5 min od uninterupted igre (uvijek na različite točke) Worlds In Conflict - Mogu igrati svi tutoriali fina, ali uvijek će srušiti oko 5 min u igri Play (uvijek na različite točke) Uglavnom se bilo tko znati zašto sve ove igre zadržati pad sustava na mene. JA je dobio ovaj pc pa sam mogao igrati igre na toj razini bez ikakvih problema. Bilo kakva pomoć je mnogo poštovati. Jibber4568 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koje drivere si koristite kao što zvuči vozač se odnose na mene!
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| U vidik scan to govori sve moje driveri su najnoviji. Nisam ažuriranju moje grafičke kartice na najnovije drivere i patch koji je pokušati pomoći bioshock. |
|
| |||
| |||
| Objasnite što znači u sudar, bi li to učiniti ili zamrzavanje igre quit out?
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Oni su jednostavno potpuno zamrznuti. Cant prekinuti igru, dovesti zadaća voditelj, ili se vratiti u prozore. Uvijek morate pritisnuti reset na moj stroj. |
|
| |||
| |||
| Pa mislim da mi je da je comp pregrijavanja, što temps vam ide sa svojim GPU
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Sigurno da ne, kako mogu provjeriti, da je? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Neki problemi s mojim PSU | xZoDiACx | Cases & Power Supplies | 8 | 28. svibanj 2009 08:25 |
| Problemi s grafičkom karticom - PC crashes kada gaming | dwightrocks | Graphics Cards & Monitors | 2 | 24. svibanj 2009 13:14 |
| Pomoć: Gaming opremiti? Proračun gaming katarka im uzimajući za 900 $ | crazydan20 | General Hardware Chat | 9 | 3. ožujak 2009 19:36 |
| VPN pitanja | metzy75 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 30. listopad 2008 16:36 |
| Im 'vlasništvo pitanja! | urmaserendipity85 | Općenito Software Chat | 2 | 28. prosinac 2007 12:48 |
| Thread Tools | |
| |