![]() |
|
| |||
| |||
| אהלן, קיוויתי שאולי מישהו כאן יוכל לעזור לי עם הבעיה. יש לי פשוט קנה מחשב חדש 2.66GHz Intel Core Duo 2MB ראם ATI RADEON X1950 Pro Windows Vista Home Premium 32 סיביות. ללכת עם אזור המכונה של עצמי יש כמה משחקים חדשים, מידע זה הוא המקום שבו נמצאת הבעיה. Pro Evolution Soccer 2008 - מפעיל כמו חלום Bioshock - תמיד קורס לעבר השני לטעון המסך (אם כי אני מאמין שזה בגלל באגים במשחק שלי ולא מכונה) FarCry - תמיד קורס אחרי בערך 5 דקות של uninterupted gameplay (תמיד שונות נקודות) העולמות מתנגש - יכול לשחק כל Tutorials בסדר אבל תמיד לקריסה בערך 5 דקות לתוך המשחק Play (תמיד שונות נקודות) בעיקרון מישהו יודע למה כל אלה משחקים crashing לשמור עליי. יש לי את המחשב כדי שאני אוכל לשחק במשחקים של רמה זו ללא כל בעיות. Any help is much appreciated. Jibber4568 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה אתה משתמש הנהגים כמו שזה נשמע הנהג קשור אותי!
|
| |||
| |||
| ב Vista לסרוק אותו אומר את כל מנהלי ההתקנים מעודכן. עשיתי לעדכן את כרטיס המסך כדי האחרונה של הנהגים וגם של תיקון זה היה לנסות ולעזור bioshock. |
|
| |||
| |||
| הסבר למה אתה מתכוון ב לקרוס, או האם לעשות את זה להקפיא את המשחקים צא החוצה?
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| הם פשוט להקפיא לחלוטין. צביעות לסגור את המשחק, להעלות את מנהל המשימות, או לחזור לתוך Windows. תמיד צריך לקלוע לאפס את המכונה. |
|
| |||
| |||
| טוב זה עושה לי לחשוב כי היא comp overheating, temps מה אתה מקבל עם GPU
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| לא בטוח, איך אפשר לבדוק את זה? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כמה בעיות עם PSU | xZoDiACx | מקרים & ספקי כוח | 8 | -28 במאי 2009 08:25 |
| בעיות עם כרטיס המסך - מחשב קורס בעת משחק | dwightrocks | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 24 מאי 2009 13:14 |
| עזרה: משחקים חבל? תקציב המשחקים חבל IM מקבל עבור $ 900 | crazydan20 | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 3rd מרץ 2009 19:36 |
| VPN נושאים | metzy75 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 30 אוקטובר 2008 16:36 |
| אני נתקל בבעיות? | urmaserendipity85 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | -28 דצמבר 2007 12:48 |
| שרשרת כלים | |
| |