mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Žaidimų Aktualijos

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 31, 2007, 15:38
Naujas Narys

Default Žaidimų Aktualijos

Hi there, aš tikiuosi čia kas nors galėtų padėti man su problema.

Aš ką tik nusipirkau naują mašiną

Intel Core Duo 2.66GHz
2MB RAM
ATI Radeon X1950 Pro
Windows Vista Home Premium 32-bit.

Eiti su mano mašina gavo save kelis naujus žaidimus, tai kur problema.

Pro Evolution Soccer 2008 - Veikia kaip svajonė

BioShock - Visada uždarote per antrąjį apkrova ekranas (nors aš manau, kad tai yra dėl to, žaidimo klaidas, o ne mano aparatas)

FarCry - Visada avarijos maždaug po 5 min uninterupted Gameplay (visada skirtingose vietose)

Worlds in Conflict - gali žaisti visi vadovėliai bauda, bet visada katastrofos maždaug 5 min į žaidimą (visada skirtingose vietose)

Daugiausiai Ar kas nors žino kodėl visi šie žaidimai nuolat genda apie mane. Aš turiu šį PC, kad galėčiau žaisti šį be jokių problemų mastu.

Any help is much appreciated.

Jibber4568
Old Spalis 31, 2007, 15:55
Moderatorius Grupė

Kokie vairuotojai jums naudojant kaip skamba Vairuotojo pareigos, susijusios su manimi!

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Spalis 31, 2007, 16:21
Naujas Narys

Be vista nuskaito ji sako, visi mano vairuotojams iki datos.

Aš atnaujinti savo vaizdo plokštės su naujausias tvarkykles ir taip, kad pleistras buvo išbandyti ir padėti BioShock.
Old Spalis 31, 2007, 16:48
Moderatorius Grupė

Paaiškinkite, ką reiškia avarijos, jis sustabdomas arba daryti žaidimai mesti out?

Old Spalis 31, 2007, 17:37
Naujas Narys

Jie tiesiog visiškai užšaldyti. Cant mesti žaidimas, išugdyti Task Manager, arba grįžti į Windows. Visada turi Hit reset on my machine.
Old Spalis 31, 2007, 17:43
Moderatorius Grupė

Gerai, kad būtų man atrodo, kad Comp perkaitinimo, kas temps jums sekasi su savo GPU

Old Spalis 31, 2007, 17:51
Naujas Narys

Ne tikrai, kaip man patikrinti?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kai su mano PSU Aktualijos xZoDiACx Cases & Power Supplies 8 Gegužė 28, 2009 08:25
Problemos su video korta - PC, kai žaidimo crashes dwightrocks Graphics Cards & Monitoriai 2 Gegužė 24, 2009 13:14
Pagalba: Gaming Rig? Biudžetas žaidimų įlaidai im gauti už 900 $ crazydan20 General Hardware Chat 9 3 kovas 2009 19:36
VPT Aktualijos metzy75 Networking, Modems & VoIP 3 30 spalis 2008 16:36
Turiu problemų! urmaserendipity85 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 28 gruodis 2007 12:48
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.